Τηλε-καρφώματα #26 - Αυτό που δεν αλλάζω ποτέ είναι το φτυάρι μου και εσάς!

Artsitas Konstantinos
5
Παπαλα το Dancing With the Stars και τα'βαψα μαύρα/ Όχι άλλο "Μανωλίδου έχεις ταλέντο"/ Δεν με νοιάζει καθόλου ο κ. Ευαγγελάτος/ Μήπως ο Φερεντίνος δεν είναι ότι δείχνει; / Μπούχτισα με την "Aphrodisiac"
 
     Τετάρτη σήμερα και τι καλύτερο από τα καθιερωμένα μας Τηλε-καρφώματα; Είμαστε σχεδόν στα μισά της εβδομάδας αλλά ο πάλμός στην τηλεόραση χτυπάει κόκκινο. Για σήμερα σας ετοιμάζω τρομερές εξομολογήσεις! Οι φίλοι μου δεν με άφησαν να τα πω όλα αλλά εγώ αποφάσισα να σας τα αποκαλύψω! Φύγαμε γιατί σας έχω πολλά...

Πως να ξεχάσω εκείνο το τραγικό απόγευμα που είδα να γράφεται παντού πως το "Dancing with the stars" δεν θα βγει στον αέρα! Έκλαψα δύο μέρες και ήθελα τόσο πολύ να έρθει η μέρα μας για να εκφράσω τον πόνο μου σε εσάς! Για να μη κοροιδευόμαστε πίστευαν πως σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο θα μπορούσε να σταθεί ένα τέτοιο show? Μα πού να βρεις διαφημίσεις και χρήματα για τους διαγωνιζόμενους; Ουπς, το ξέχασα πως αυτοί χορεύουν "αφιλοκερδώς". Δεν με συγκλόνισε αυτή η αναβολή καθώς η επανάληψη με κουράζει γενικώς. Θέλω νέα προγράμματα για να με εξιτάρουν. Πλέον οι stars είναι ελάχιστοι στην Ελλάδα και αυτοί δεν νομίζω να συμμετείχαν ποτέ στο show του ANT1. Όποτε αυτόματα άκυρος και ο τίτλος!

Μα γιατί να μην λέγεται "Μανωλίδου Έχεις Ταλέντο" το πρόγραμμα του ANT1;; Εκεί που οι εβδομάδες έβαιναν ήρεμα και ευλαβικά η αγαπημένη Ευγενία επέστρεψε στο φακό! Νιώθει πιο καλά από ποτέ αφού είναι και πάλι στη δημοσιότητα με κάτι που αγαπά. Θα κρίνει τους άλλους όπως μόνο αυτή ξέρει. Είναι ένα πρόγραμμα που ποτέ δεν συμπάθησα καθώς βρίσκω τρομερά...(για συνέχεια του άρθρου πατήστε Διαβάστε Περισσότερα)
βαρετό και όλη η εκπομπή στήνεται πάνω στην επιτροπή και συγκεκριμένα στην Ευγενία Μανωλίδου. Περιμένουν πως και πως να αφηνιάσει η κυρία πρώην υπουργού μήπως και κερδίσουν κανένα νουμεράκι. Ο κύριος Περρής είναι απλά ενοχλητικός αφού μου χαλά τρομερά την διάθεση η παρουσία του στη τηλεόραση. Για τον κύριο Χριστόπουλο έχω μια εντύπωση πως θα είναι καλός. Για να δούμε λοιπόν..

Βλέπω να γράφεται παντού πως κάνει χαμηλά νούμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος και το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα! Συγνώμη περιμένατε κάτι άλλο; Αν έκανε υψηλά νούμερα και είχε απήχηση θα έμενε στον Ant1. Και στην τελική είναι σε έναν σταθμό με χαμηλές τηλεθεάσεις. Θα μου πεις η κ. Τσαπανίδου πως κάνει τηλεθέαση; Θα σου απαντήσω έχει απήχηση. Κάτι που ο κ. Ευαγγελάτος έχει χάσει τελευταία και αυτό φαίνεται! Μάλλον θα έπρεπε να μείνει αφωσιόμενος στο site του που πάει πολύ καλά και να αφήσει το γυαλί για τους άλλους. Νεύρα πολλά στην οικογένεια...

Και ενώ συμπαθώ τον Χρήστο Φερεντίνο αυτό που έγινε με την μακιγιέρ του με χάλασε λίγο. Με βάση τα λεγόμενα της δεύτερης ο παρουσιαστής την απέλυσε μέσω sms μετά από χρόνια συνεργασίας. Το βρήκα τρομερά υποτιμητικό να γίνει αυτό αλλά και να το αρνηθεί ο ίδιος On air! Νομίζω πως η τιμιότητα είναι αρετή ειδικά όταν έχεις να κάνεις με μια γυναίκα και ένα επάγγελμα! Δεν νομίζω να έβγαινε ξαφνικά η κοπέλα και να διατυμπάνιζε πως την απέλυσε ο παρουσιαστής μετά από τόσα χρόνια που δούλευαν μαζί! Βέβαια ήταν λίγο υπερβολικό και από την ίδια που το έκανε θέμα αλλά πολλές φορές η απόρριψη μας πονά και πράττουμε και λάθος.


Άλλο λίγο να δω την Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά μου και θα αλλάξω χώρα! Όχι απλώς η υποτιθέμενη τραγουδίστρια και εκπρόσωπος μας στην Ευρωβίζιον εμφανίζεται μπροστά μου σε κάθε απελπισμένο ζάπινγκ αλλά τώρα την βλέπω και live! Έχει ένα τουπέ στις συνεντεύξεις της σα να βλέπεις τη Madonna και τη Rihanna μαζί αφού πλέον νιώθει τόση καταξίωση. Ηρέμησε γλυκιά μου στη Γιουροβίζιον θα πας δεν κέρδισες και νόμπελ. Αλλά αυτά παθαίνεις με την απότομη υπερέκθεση στο φακό, τα μυαλά σου παίρνουν αέρα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Όταν όμως τελειώσει αυτός ο διαγωνισμός δεν θα την θυμάται κανείς πια, όπως πολλούς προηγούμενους εκπροσώπους, και εκεί θέλω να δω αν θα έχει ακόμα αυτόν το σνομπισμό της superstar.

    Αυτά είχα να πω και δεν μετανιώνω για τίποτα, που είχε πει και η Άσπα Τσίνα τότε! Ελπίζω να συμβαδίζουν οι απόψεις μας και να τα βρήκαμε σε όλα! Αν όχι δεν πειράζει, σας δίνω χρόνο να αλλάξετε γνώμη. Καλό υπόλοιπο εβδομάδας με πολύ θετική ενέργεια και όμορφη διάθεση! Τα λέμε ακριβώς την επόμενη Τετάρτη.. Σας φιλώ...

Αρτσίτας Κων/νος
(για παράπονα/γκρίνιες/σχόλια περιμένω email στο artsitaskonstantinos@hotmail.com)

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. oti na nai, exw thn entupwsh oti ta les mono kai mono gia na prokaleseis sxolia kai xwris na ta pisteueis,den sumfwnw se tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Perimenw pws kai pws to talento, kala ekane o ant1 kai to allakse hemra kai to ebale kuriakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO DWTS TO PERIMENE OLOI H ELLADA,KAI UPARXOUN STARS STHN ELLADA, EMATHAN OLOI MIA KARAMELA KAI THN LEME TWRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μερικά από αυτά που λες, συμφωνώ απόλυτα(Νίκος Ευαγγελάτος, Χρήστος Φερεντίνος) ενώ σε κάποια άλλα, διαφωνώ τελείως(Dancing with the stars, "Μανωλίδου Έχεις Ταλέντο", Ελευθερία Ελευθερίου)!Δεν πειράζει όμως!Όλοι έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τις σκέψεις μας & τις γνώμες μας!Και εσύ τη γνώμη σου εκφράζεις!Συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !