Τηλε-καρφώματα #23 (29/2/12) - Τέλος στο λαικισμό και την δηθενιά!

Artsitas Konstantinos
10
  Φεύγω με ζέστη και γυρνάω με κρύο! Τι κατάσταση είναι αυτή;; Ας χιονίσει τουλάχιστον για να δικαιολογηθούν αυτές οι θερμοκρασίες. Από την άλλη ακούω γύρω μου τόσο κρύο χιούμορ που το μπερδεύω με το καιρό και είναι άσχημο αυτό! Τι σας έχω όμως αυτή τη φορά;; Βλέπω ότι όταν είμαι περισσότερο αιχμηρός σας αρέσει; Μάλλον έχετε βαρεθεί και εσείς το γλύψιμο στα τηλεοπτικά πρόσωπα και ξεσπάτε εδώ! Πολύ καλά κάνετε για μένα... Ξεκινάμε...

Αυτή τη φορά θέλω να ταρακουνήσω λίγο τα παιδιά στο Ράδιο Αρβύλλα. Ναι, είναι μια εκπομπή που ποτέ δεν τρελαινόμουν να βλέπω αλλά παραδέχομαι πως τα λένε ωραία και γελάω πολύ. Απλά πολλές φορές είναι άσχημο που όλοι έχουν πια πολιτική άποψη ειδικά σε εκπομπές που το κοινό τους είναι κατά βάση νεανικό. Παρατηρώ πολύ λαικισμό και δεν μ'αρέσει! Και το άσχημο είναι πως όταν έχεις την δύναμη της τηλεόρασης δεν είναι δυνατόν κάποιος να σου απαντήσει εκείνη την στιγμή! Οπότε θα συνιστούσα στον κύριο Κανάκη να μείνει στον σχολιάσμο και την σατυρα της τηλεοπτικής πραγματικότητας παρά να εμβαθύνει τόσο πολύ.

Και ενώ φεύγει ο Μάρτης κάθε χρόνο έχω έναν καημό! Πως θα πάμε Eurovision; Νομίζω πλέον αυτός ο μουσικός θεσμός έχει καταντήσει πιο kitch και από το "Δέστε τους"! Δεν απασχολεί κανέναν πραγματικά ούτε τους ίδιους τους διοργανωτές...
ποιος θα πάει και με ποιο τραγούδι. Ειδικά φέτος που ακόμα και εγώ είμαι πιο γνωστός από τους συμμετέχοντες αφρίζω όταν βλέπω το star να δίνει τόσο βαρύτητα στο δελτίο του για τις φετινές υποψηφιότητες. Ας ταρακουνηθούμε λίγο και ας καταλάβουμε πως μόνο για γλέντια και χορούς δεν είμαστε! Τα κάναμε με επιτυχία στο παρελθόν και χορτάσαμε! Ας δώσουμε βάρος σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα...

Σιχαίνομαι την "δηθενιά" και τις ξαφνικές αγάπες. (για συνέχεια του κειμένου πατήστε διαβάστε περισσότερα)
Νομίζω το έχουμε κάνει όλοι μας και είναι άσχημο! Αυτό είδα όταν ο Μάρκος Σεφερλής συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη. Γενικά η Ελένη είναι πανέξυπνη κατά την γνώμη μου, αφού με όποιον έχει "αντιπαράθεση" τον καλεί στην εκπομπή της, κάνει τα νουμεράκια της αυτή και φεύγει κυρία! Δεν θυμάστε όταν είχε καλέσει την Ελεονώρα Μελέτη; Ξαφνικά όλες οι δηλώσεις του κ. Σεφερλή ξεχάστηκαν ενώ τα μούτρα της Ελένης απο ξινισμένα επανήλθαν στο φυσιολογικό τους! Το ότι η Ελένη έδινε δώρο στους τηλεθεατές γνωστό περιοδικό με dvd τις παραστασάρες του Μάρκου Σεφερλή ήταν πιο αστείο και από την ίδια την επιθεώρηση! Γενικώς η συμφιλίωση μπροστά στο φακό μου φέρνει μια αναγούλα!


Έρχεται το "Minute to win it" στο Mega ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιτέλους θα παρουσιάσει δική του εκπομπή! Όταν είδα τον τίτλο είπα μέσα μου: "Τέλεια!! Για ένα λεπτό αντέχεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος". Μετά όμως απογοητεύτηκα όταν έμαθα πως η εκπομπή είναι 45λεπτη. Θεωρώ τρομερά αδιάφορη παρουσία τον παρουσιαστή ενώ προτιμώ να με βάλεις να ακούσω τα κρύα ανέκδοτα του Λιάγκα παρά να παρακολουθήσω εκπομπή με τον αγαπητό Δημήτρη! Κάποιες φορές αναρωτιέμαι πως κάποια πρόσωπα φθάνουν μέχρι εκεί;; Δηλαδή οι ιθύνοντες δεν έχουν ρίξει μια ματιά να δούν τι άλλο παίζει; Πιστεύω εκεί έξω υπάρχουν πολλοί πιο ταλαντούχοι άνθρωποι!


Έρχεται κανάλι από Τριανταφυλλόπουλο - Χαρδαβέλλα. Το μόνο καλό από αυτή τη συνεργασία βλέπω τη δουλειά που θα έχουυν αρκετοί δημοσιογράφοι. Λοιπόν φαν της Αννίτας ενωθείτε! Το ξέρω ότι σας έλειψε αυτό το λαικό πρόγραμμα! Ξέρω ότι τα μεσημέρια ξεγελιέστε με οτιδήποτε kitch για να αντικαταστήσετε τις μοναδικές εκπομπές της Αννίτας Πάνια! Ναι είναι αλήθεια και θέλω να διαδοθεί παντού. Η ποιότητα επιστρέφει στη τηλεόραση και στο παραπάνω κανάλι λοιπόν θα δούμε πολλά από την λατρεμένη Αννίτα! Περιμένουμε νεότερα!

Ουφφφ! Αυτό ήταν! Τέλος οι καλοσύνες πλέον... Όσες είχα τις έβαλα τις προηγούμενες φορές. Σας αφήνω και περιμένω σαν τρελός να διαβάσω τα σχόλια σας! Ξέρω πως οι καλύτεροι κριτές είστε εσείς! Ντυθείτε καλά, γελάστε και μην στραβομουτσουνιάζετε γιατί θα κάνετε ρυτίδες. Τα φιλιά μου μέχρι την επόμενη Τετάρτη!
Αρτσίτας Κων/νος

(για παράπονα/γκρίνιες/σχόλια περιμένω email στο  artsitaskonstantinos@hotmail.com)

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα συμφωνουσα μαζι σου για αυτα που λες για Μενεγακη-Σεφερλη αν εκανε συζητηση για οσα της καταλογηζε τοσον καιρο.Η Ελενη οχι απλα τον ρωτησε οτε καν νυξη δεν του εκανε.Ποτε η ιδια δεν ειπε κακια κουβεντα για τον Σεφερλη.Αυτα που λες τα καναν αλλοι αστερες της τβ,καλουσαν καποιον και ελυναν τις διαφορες τους on air,αυτο θα με ενοχλουσε και εμενα.Οσο και αν δεν το πιστευεις η τηλεοπτικη Ελενη ειναι κυρια, στην προσωπικη της ζωη μπορει να ναι και κατινα αλλα δεν με αφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ?ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΙΟΝ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pote kale eixe antiparathesi i Eleni me ton Seferli???monos toy ta lege monos toy ta kane h idia mono kala logia elege.Anagoula tha eixa kai ego
    an eixan antalaksei kakies,kati to opoio den egine apo thn meria tis.Gia ta ypoloipa poy les simfono se ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΜΟΝΟ.
    ΠΡΩΤΟΝ,ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ,ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ blog ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ,ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΒΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to radio arbula, mallon einai h kaluterh ekpomph pou uparxei auth thn stigmh sthn tv kai den to lew giati kanoun noumera, auta egw prospwika den ta koiatw kan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω πως δεν είναι ευθύνη μόνο των Ράδιο Αρβύλα (και της κάθε εκπομπής) να διαχειριστούν τη δύναμη της εικόνας,αλλά του κοινού.Η σάτιρα της παρέας δεν εμβαθύνει καθόλου, απεναντίας,και αυτός είναι βασικός λόγος της επιτυχίας τους. Προσωπικά, εκτίμησα το μικρό σχόλιο με το οποίο έκλεισαν την εκπομπή και αφορούσε τη Διαμαντοπούλου.Ηταν πολιτικό σχόλιο & ευστοχότατο. Απηχούσε τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών,την οποία επρεπε να εκφράσουν με μια τοποθέτηση το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα, αφήνοντας την Διαμαντοπούλου να 'απαιτεί' ποινή σα να είμαστε σε Κορεάτικη τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω απολυτα σε αυτα για τον ουγγαρεζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενδιαφέροντα και ιντριγκαδόρικα τα Τηλε-καρφώματα της εβδομάδας. Μόνο που νομίζω ότι 1) αδικείς λίγο τους Αρβύλα, κάνουν πολύ καλύτερη πολιτική σάτιρα και σχολιασμό από τον εμπαθή και λαϊκιστή Λαζόπουλο και β) αδικείς λίγο τον Ουγγαρέζο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός, με "φρέσκο" κι έξυπνο χιούμορ και το Minute to win it θα είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία του στο Mega. Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, του πάει γάντι το concept (νεανικός χαβαλές τύπου Mad). Πάντως είσαι μέσα στα υπόλοιπα. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε τι μας δείχνουν εκεί στον ant1(galileo)?Νεκρούς?Σε ώρα που βλέπουν & παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω με το σχολιο σου για την Eurovision, αλλα δεν το βρισκεις λιγο ειρωνικο, οταν το αμεσως προηγουμενο αρθρο που ανεβασες αφορα στα νεα της ελληνικης αποστολης στην Eurovision?
    Απο εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !