Ψυχάρης-Βαρδινογιάννης & στη μέση το δελτίο...

Χρηστος Γ
0
Συνεχίζονται οι εσωκομματικές έριδες στο βασίλειο του Mega,με φόντο τις εθνικές εκλογές.Το κοινό μέτωπο Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη παρακολουθεί τον Ψυχάρη να έχει κηρύξει 'ανοιχτό πόλεμο' με τον Γιώργο Παπανδρέου,κάτι που δεν επιτρέπουν ως τώρα,να φανεί έντονα στο ύφος του δελτίου. Φυσικά,η μάχη έχει προεκτάσεις.Η συνεργασία Ψυχάρη-Σαμαρά με...αντάλλαγμα την αυτονόητη εκλογή του υιού Ψυχάρη στις βουλευτικές εκλογές,έχει προκαλέσει την οργή της πλευράς Βαρδινογιάννη,καθώς η-νυν βουλευτής Ρεθύμνου- Ολγα Κεφαλογιάννη κατεβαίνει στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ,αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ προωθεί μόνο το τέκνο 'Ψυχάρη'!! ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ όλα αυτά την...άλλη Ολγα & το κεντρικό δελτίο?Φήμες κάνουν λόγο για έντονο 'φλερτ' του Σρόιτερ με την..
οικογένεια Βαρδινογιάννη,είτε προς Star,είτε προς Mega μεριά.Η Τρέμη (είναι πασίγνωστο) πως ευνοείται από το μέτωπο Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη,το οποίο την κράτησε στο κανάλι 1,5 χρόνο πριν,όταν ο Ψυχάρης έθεσε ανοιχτά θέμα απομάκρυνσης. Ακόμα κι αν η δημοσιογράφος γλιτώσει με 'δώρο' Σρόιτερ του Βαρδινογιάννη στο Star,ο χρόνος μετρά αντίστροφα για εκείνη...Ειδικά αν γίνει 'τράμπα' με την Κοσιώνη να πηγαίνει στο Μεγάλο Κανάλι.Και δεν εννοούμε να πάει η Τρέμη Σκάι...Αλλά ο Νίκος,που πάντα διατηρεί καλές σχέσεις με κάποιους (...) από τους Megάλους εκδότες..
*QUIZ:Ποιο 'παιδί'-μέσα στο Mega- καιροφυλακτεί για τη θέση της Τρέμη,ελπίζοντας σε πιθανή 'εξουδετέρωση' των 2 στρατοπέδων & τοποθέτηση ουδέτερου άνκορμαν-γούμαν?

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !