Τηλε-κοντρόλ (19/1/2012)

8
Εδώ είμαστε φίλοι μου. Μετά από πολύ φαγητό, πολύ ποτό και πάρα πολύ έξω, η στήλη Τηλεκοντρόλ επιστρέφει. Και μπορεί να περάσαμε super και να μην ξεκουραστήκαμε αρκετά, τα ματιά μας όμως ήταν ανοιχτά και στη Tv.
@Πρεμιέρα είχαμε στον ΑΝΤ1 με τον Ελεύθερο κι Ωραίο. Μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που βρήκαν φέτος, δυστυχώς χαντακώνετε σε λάθος ημέρα και ώρα. Γιατί είναι λάθος η ημέρα και η ώρα καθώς στην επανάληψη του Σαββάτου στα νεανικά κοινά έφτασε κοντά στο 30% ενώ στο σύνολο το 25% δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η σειρά αξίζει (πράγμα που μάλλον ο ΑΝΤ1 δεν το καταλαβαίνει καθώς επιμένει να το κρατά Παρασκευή στις 21:00). Η σειρά έχει ένα πολύ καλό καστ με πολύ καλή σκηνοθεσία και με ελληνοποίηση σε σενάριο του Πάνου Αμαραντίδη. Μήπως τελικά να το βάλουν Σάββατο αφού δεν θέλουν να αλλάξουν την Τετάρτη καθώς θα μπει η σειρά του Ρηγά στις 22:00 (κάθε Τετάρτη).. λέω εγώ τώρα..

@ Μια εβδομάδα και πέρα από την πρεμιέρα του νέου καθημερινού του Mega με τίτλο Βασιλιάδες ή αλλιώς Λατρεμένοι μου Γείτονες. Μέχρι και τους ιδίους ανθρώπους σε σκηνοθεσία και στην παραγωγή έχει η σειρά. Κατά τ' αλλά, η σειρά ... (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )
έχει πολύ καλή σκηνοθεσία και με αρκετά καλούς ηθοποιούς. Έχει βεβαία και σπαστικούς χαρακτήρες, όπου πολλές φορές αγγίζει τα όρια του kitsch. Αν κι έπαθα ένα σοκ όταν είδα το πρώτο τρειλερ, όταν είδα τα επεισόδια με εξέπληξε ευχάριστα.

@ Πρεμιέρα έκανε όμως άλλη μια νέα εκπομπή. Ο λόγος για ένα ξεχωριστό ποτ πουρί που παρουσιάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με τρεις από τις πιο πετυχημένες χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Ο τίτλος Laugh Attack. Μια έξυπνη εκπομπή με πολύ χαμηλό κόστος. Όσο για την εκπομπή είναι μια πολύ καλή ιδέα που μπορεί να εξελιχθεί και καλύτερα. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μπορώ να πω πως έδωσε ρέστα ενώ η Δούκισσα Νομικού ήταν κάπως μαγκωμένη κάνοντας την εκπομπή (όσο παράξενο κι αν ακούγεται) λίγο άνευρη. Όσο για τα σκετσάκια και το κείμενο των παιδιών θα μπορούσαν να είναι λιγότερο στημένα… Αυθορμητισμός ρε παιδιά….

@ Αν και πέρασε αρκετός καιρός από τότε που βγήκε η εκπομπή Πρώτο Πρωινό ΑΝΤ1 την παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν μπορώ να μην την σχολιάσω. Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά αλλά μια επανάληψη θα ήταν κατά πολύ καλύτερη από αυτό που βγήκε. Η χαζομάρα έπαιρνε κι έδινε.. Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό έκαναν αυτή την εκπομπή κι αν σκεφτόντουσαν να κάνουν κάτι σαν τον Παπαδόπουλο με φρέσκα πρόσωπα η εκπομπή ήταν άνευρη με σαχλοσυζητήσεις.

@ Ανατροπές στα δελτία ειδήσεων έχουμε τις τελευταίες ημέρες. Από εκεί που το Mega χτυπούσε 30νταρια (φυσικά με το δυνατό Lead In) τώρα πλέον βλέπει τα νούμερα να είναι τσίμα τσίμα με του ΑΝΤ1 και πολλές φoρες να χάνει από την Χουκλη και το πολυθεματικό και αντικειμενικό δελτίο. Αναμενόμενο;;; Θα έλεγα πως ναι, μιας και ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο

@ Και κλείνοντας θα αναφερθώ στο προγραμματισμό του καναλιού του Αμαρούσιου. Για άλλη μια χρονιά ο ΑΝΤ1 δεν έκανε καλό προγραμματισμό. Μπορεί να είναι το μόνο κανάλι που έβγαλε και θα βγάλει παραπάνω προγράμματα από αυτά που ανακοίνωσε ο προγραμματισμός του όμως καίει ότι βγάζει.
Μάλιστα πλέον στα megaλα κανάλια δεν φοβούνται τίποτα. Το έχουν δεδομένο ότι θα πάνε καλά, και όχι γιατί αξίζουν, καθώς οι περισσότερες σειρές που βγήκαν φέτος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ξέρουν ότι θα βάλουν το πρόγραμμα τους την κατάλληλη ώρα στην κατάλληλη ημέρα.

Αυτά από εμένα, ραντεβού την επόμενη Πέμπτη .

Για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις σε εμένα στο email μου tvnea@hotmail.com
Τv nea ή αλλιώς Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. sumfwnw se ola,
    h nomikou einai polu krua kai o eleutheros ki wraios prepeio na allaksei hmera edw kai twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EMENA MOU ARESEI H DOUKISA STH NEA EKPOMPH, ESKISE KIOLAS KAI S ENOUMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ontws wres wres oi basiliades einai karikitsario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οφειλουμε να παραδεχτουμε ολοι ομως οτι στο ΜΕΓΚΑ εχουν την καλυτερη ομαδα για τα προμο του σταθμου. Πραγματικα πολυ ταλαντουχοι.

    Καταφερνουν να περασουν με τα τρειλερ την ιδεα πως προκειται να δουμε καποια υπερπαραγωγη, κατι μοναδικο, κατι προσεγμενο και ακριβο.

    ΒΕΒΑΙΑ το αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες ειναι σαν... το τελος της ζωης της αλλης, ας πουμε. ΠΑΤΑΤΑ (με μια λεξη)! Ααααααααχαχααχχαχααχχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυριο στο πρωινο ΑΝΤ1 ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σειρά «Οι Βασιλιάδες», όντως αγγίζει τα όρια του kitsch!Μας έχουν πρήξει με τα σκυλιά τους & τις ρυτίδες της άλλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μωρε οι βασιλιαδες δεν ειναι και καμια πολυ καλη σειρα,αναρωτιεμαι γιατι τοση επιτυχια...οχι οτι με ενδιαφερει αφου αν δε θελω κατι να το δω δε θα με βαλει καποιος με το ζορι να το δω....τεσπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω το ειδα ετσι απο περιεργεια τους βασιλιαδες...εε και τι? το σεναριο εννοω το concept της σειρας ειναι ασχετο και χιλιοειπωμενο...το περιμενα πιο κιτς σε συγκριση με το los roldan αλλα δεν ειναι τοσο..δεν λεει και πολλα...zaping..αντιθετα το ελευθερος και ωραιος το ειδα στην επαναληψη και εγω οπως και οι περισσοτεροι ηταν καλουτσικο...τιποτα το ιδιαιτερο...φετος...laugh attack δεν χρειζομασταν...βαλτε σε επαναληψη το μπαμ και τα αλλα...
    υ.σ¨: οι βασιλιαδες εχουν τετοια τηλεθεαση γιατι ο κοσμος δεν εχει τι να δει και καθεται και τρωει καθε σαβουρα που του πεταει το καθε καναλι πλεον...οσο για τις σειρες του mega φετος "αθλιες" λεφτα ξελεφτα ειναι για πεταμα οσον αφορα την ιδεα και το σεναριο. τωρα για τους ηθοποιους που παιζουν καλα κανουν και παιζουν...δουλεια να υπαρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !