Οι Γερμανοί μένουν στον Alpha για 3 χρόνια

Χρηστος Γ
0
Τελικά οι Γερμανοί μας αγάπησαν! Για τους Γερμανούς του ΑΛΦΑ λέμε που αποφάσισαν να βραδύνουν τις εξελίξεις της αποχώρησής τους....
Την Τετάρτη το βράδυ- προχθές δηλαδή- αποφασίστηκε οριστικά η παραμονή των Γερμανών στο κανάλι της Κάντζας. Αν και όλα έδειχναν οτι αναζητούσαν τρόπους εδω και πολύ καιρό- και είχαν γινει πολλές συζητήσεις περί αυτού- να πουλήσουν και να φύγουν, τελικά επικράτησε η σκέψη με πολύ χαμηλό "μπάτζετ" η οριστική λύση να δοθεί με το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς. Τα νέα σχέδια των Γερμανών που σταδιακά θα παραδώσουν το κανάλι στον..
προκάτοχό του, αλλά και μέτοχο κατα 36% κ. Δημήτρη Κοντομηνά, - σύμφωνα με πληροφορίες- άλλους χαροποιούν άλλους δυσαρεστούν. Με τις νέες εξελίξεις το τοπίο των ειδήσεων παραμένει το ίδιο αλλά και κάποιες εκπομπές παίρνουν βαθειά ανάσα, όπως αυτή της Ναταλίας, που όμως συζητείται μήπως πάει σε άλλες μέρες όπου ήδη υπάρχουν βάρδιες, για να μη χρεώνονται το κόστος του Σαββατοκύριακου. Οι δυσαρεστημένοι ειναι σίγουρα το σφιχτό μέτωπο των μεγαλοδημοσιογράφων του ΑΛΤΕΡ- εξαιρείται αυτής της κινησης ο Νίκος Χατζηνικολάου- που ήλπιζαν σε συνεργασία με τον κ. Κοντομηνά, είτε στον ΑΛΦΑ, είτε στο κανάλι Nine. Και αυτό τούτη τη στιγμή δεν ισχύει. Ο Ελληνας επιχειρηματίας στρέφει την προσοχή του και στο mad TV, -έχει ήδη ποσοστό 25% με ενεργή απασχόληση εκεί της κόρης του Μαρίας Κοντομηνά και επιχειρεί πια καλές σχέσεις με το "Παρόν" και τους ιδιοκτήτες του. Οι καιρόι ειναι δύσκολοι και απαιτούνται συνεργασίες.
(της Ντέπυς Γκολεμά)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !