Με το ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι (1/12/11)

7
Πέμπτη σήμερα (αν και μια διαφορετική Πέμπτη, καθώς σήμερα γιορτάζουμε τα 3 χρόνια TvNea) και πιάνουμε το Τηλεκοντρόλ στο χέρι για να ξεκινήσουμε ένα ιδιαίτερο-αλλά καθιερωμένο- ΖΑΠινγκ στα τηλεοπτικά μας κανάλια .Τι μας κίνησε την περιέργεια, και τι μας ξένισε;

@Πρεμιέρα χθες για το Junior Master Chef. Μπορεί να μην είναι ένα από τα προγράμματα που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, καθώς απευθύνεται σε καθαρά άλλο κοινό, αυτό που είδα όμως μου άρεσε. Αν και η εκπομπή δεν σου προσφέρει κάτι(ουτε καν γέλιο), μου άρεσε πολύ η κριτική επιτροπή. Οι 3 κριτές δεν είπαν κακή κουβέντα σε κανένα από τα παιδάκια (όπως και η Μαρία Μπεκατώρου), αν κι έχω την αίσθηση ότι θα έπρεπε να γίνει τράμπα με την Συνατσάκη.

@ Μπορεί την πρώτη εκπομπή του Όμορφου Κόσμου 2 να μην την είδα, είδα όμως την δεύτερη, την οποία και θα σχολιάσω λακωνικά. Ένα θα πω μόνο, δεν ήταν ο Γρηγόρης που είχαμε γνωρίσει σε αυτή την εκπομπή. ''Είμαι και Star τώρα" θα σκέφτηκε ο Γρηγόρης.'

@ Μιας και είπα Star, μούγκα την Τρίτη για την πρωτιά του Πρωινό ΑΝΤ1 β μέρος. Τι σου κάνει όμως και μια πρόταση… Άντε παιδιά τώρα τα γεννητούρια στο Πρωινό ΑΝΤ1, μπας... (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )
και ανέβουν τα νούμερα γιατί σας βλέπω να μετακομίζετε (το μετακομίζετε μην το πάρετε για άλλο κανάλι, αλλά για αλλαγή ώρας).

@ Μιας και είπα μούγκα, μουγκοί είναι και οι περισσότεροι τηλεκριτικοί για τις νέες σειρές του Mega. Εντάξει παιδιά, είπαμε θέλουμε Ελληνικές σειρές-παράγωγες, αλλά μην γεμίσουμε και με χαζοσειρές τύπου Με λένε Βαγγέλη. Η δε Κλινική Περίπτωση όντως περίπτωση κανονική, γιατί πέρα από την σουπερ σκηνοθεσία όλο το άλλο είναι άστα και βράστα.

@ Aπο τον ΑΝΤ1 περιμέναμε να ξαναδούμε την πολύ πετυχημένη σειρά Το Καφέ της Χαράς, στο Mega τελικά την βλέπουμε με άλλους ηθοποιούς. Ο λόγος για την νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος, Κλινική Περίπτωση. Μέχρι και ίδιες σκηνές είδαμε σας λέω…(τον Γιατρό να μην μπορεί να πάρει βενζίνη και καρβέλι γιατί οι άνθρωποι του χωρίου τον έριξαν άκυρο, από την άλλη στο Καφέ της Χαράς που δεν μπορούσε να αγοράσει τρόφιμα και ψωμιά γιατί όλα ήταν προπωλημένα).

@ Αυτό είδε και η Άννα Χατζησοφια που μαζί με τον Χάρη Ρώμα έγραψαν την πολύ πετυχημένη σειρά και πέταξε την "ΚΑΡΦΑΡΑ" της γράφοντας στο προσωπικό twitter και στο Facebook: "Εντάξει παιδιά είπαμε να αντιγράφουμε, αλλά όχι κι έτσι. Τουλάχιστον αλλάξτε σκηνικό! ". Μάλιστα μία από τους ηθοποιούς του Καφέ της Χαράς, Μαρία Κανελλοπούλου, έσπευσε να γράψει σχόλιο:...
"Ναι βρε παιδί μου!!!!Υπάρχει και το ρεπεράζ!!!!!Βρείτε έναν άλλο ΦΟΥΡΝΟ βρε αδερφέ!!!!!!"
Kαι για τον φίλο που λέει πως το Καφέ της Χαράς είναι αντιγραφή του Σοκολά η κυρία  Άννα Χατζησοφια σε μήνυμα τις στο Tv nea μας λέει πως "Είδα και τον αναγνώστη που λέει για το Σοκολά. Με μια διαφορά. Δεν το κρύψαμε ότι εμπνευστήκαμε από κει."

@ Ο ΑΝΤ1 από την άλλη, σχεδιάζει -σου λέει- 2 σειρές. Μία είναι η καθημερινή σειρά του Μαρκίδη και η άλλη του Α.Ρήγα. Για γυρίσματα τον Δεκέμβριο μας λέγανε, ηθοποιούς ακόμα κλεισμένους δεν έχουν (με εξαίρεση την καθημερινή σειρά που κάτι μάλλον θα γίνει). Η σειρά του Ρήγα με την καμία δεν προλαβαίνει να βγει φέτος, όσο κι αν χτυπάει τον κώλο του κάτω ο ΑΝΤ1!

@ Αρχίζει να μου αρέσει όλο και περισσότερο το Dancing On Ice από το DWTS. Μάλιστα,όπως έμαθα, σιγά σιγά ο ΑΝΤ1 αρχίζει να στήνει το Dancing 3. Ένα μάλιστα από τα ονόματα που έπεσαν για να είναι στο φιλανθρωπικό show είναι και αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου.

Κλείνοντας σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για τα 3 χρόνια Tv nea. Νιώθω πραγματικά συγκινημένος απ' όλα τα μηνύματα που έφτασαν στο e-mail μας αλλά και από τα εκατοντάδες μηνύματα σας στο facebook του Tv nea. Συνεχίζουμε γιατί βλέπουμε την αγάπη σας καθημερινά τόσο στα σχόλια του Tv nea όσο και στο facebook και στο twitter που προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε κοντά σας και να σχολιάζουμε παρέα τα πάντα. Το Tv nea είναι στον 3ο χρόνο κι όλοι μας είμαστε χαρούμενοι για αυτό, που παρα τις προβλέψεις μερικών καταφέραμε να τους διαψεύσουμε. Εγώ σαν Tv nea ευχαριστώ προσωπικά όλους τους συντάκτες – διαχειριστές αυτού του blog για την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε αυτά τα χρονιά. Το Tv nea δεν λειτούργησε πότε σαν μονάδα… άλλα ομαδικά.. Αυτό να το θυμάστε όλοι.
3 χρόνια γεμάτα-γαμάτα....χαχαχαχα, ευχαριστούμε για όλα.


Αυτά από εμένα, ραντεβού την επόμενη Πέμπτη .

Για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις σε εμένα στο email μου tvnea@hotmail.com
Τv nea ή αλλιώς Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !