Μυστικά της Εδέμ: Οι καλοί ευτυχούν...στο τέλος!

0
Οι καλοί ευτυχούν, οι κακοί τιμωρούνται στο πολύκροτο φινάλε της σειράς μετά από 630 επεισόδια!Τόσα είναι τα επεισόδια που γράφτηκαν για την Mega-λη επιτυχία. Η Έλενα Ακρίτα μετά του Γιώργου Κυρίτση και της γερής ομάδας τους ολοκλήρωσαν πριν από λίγες μέρες τα σενάρια των σαρωτικών "Μυστικών" τους, ενώ χωρίς ανάσα και με πάσα…μυστικότητα έγιναν και τα γυρίσματα των εν λόγω επεισοδίων και κυρίως της γερής τηλεταινίας που θα ρίξει οριστικά την αυλαία της σειράς…

Πρώτοι εμείς σας είχαμε ενημερώσει ότι προς τα μέσα του Ιουλίου θα ολοκληρώνονταν τα γραψίματα των σεναρίων της "Εδέμ" ,πρώτοι εμείς και για το ότι τέλη του μήνα θα πρέπει να’χουν ολοκληρωθεί και τα γυρίσματά της. Κι έτσι έγινε!Ακρίτα-Κυρίτσης…και ΣΙΑ, έγραψαν στις αρχές του δεύτερου 15πενθήμερου το φινάλε της τοπ σειράς του και η σκηνοθετική ομάδα -Βασιλειάδης,Οικονόμου, Σιούγας- ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα πριν φύγει ο Ιούλης.

Μετά απο τρία χρόνια σκληρής δουλειάς το γραφειάκι που αγκάλιαζε την γερή συγγραφή ομάδα μαζεύτηκε και το πλατό και οι χώροι που αγκάλιασαν σκηνές της σειράς ερήμωσαν…Το φινάλε γυρίστηκε και γράφηκε δικαιώνοντας κάποιους απ’ τους ήρωες και τιμωρώντας άλλους και υπήρξε … τρελή μυστικότητα προκειμένου να μην αποκαλυφθεί τίποτα ως τα Χριστούγεννα που θα παιχτεί το τέλος της δουλειάς…

Μόνο…όρκο δεν πήραν ηθοποιοί και συντελεστές της εν λόγω σειράς για να μην αποκαλύψουν το παραμικρό που αφορά στα ολοκαίνουργια επεισόδια που έρχονται απο Οκτώβριο. Παίζει έντονα, η 17η Οκτωβρίου,με πρεμιέρα τηλεταινία στις 16.

Είναι πολύ νωρίς για να σας δώσουμε γεύση για το τέλος αλλά μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι οι καλοί θα βρουν αυτό που τους αξίζει και το ίδιο θα γίνει και με τους κακούς.Οι καλοί θα καρπωθούν τα καλά που … έσπειραν και οι κακοί θα λάβουν…αυτό που τους πρέπει μια και όλα γυρίζουν μπούμερανγκ πάντα!
Πηγή: tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !