Ε.Φωτοπούλου:Με την Ελένη δεν θα σου πω ότι είχαμε μια πολύ καλή σχέση όσο δουλεύαμε μαζί

29
Η παρουσιάστρια του "Summer Live"Ελένη Φωτοπούλου διευκρινίζει ότι με την Ελένη Μενεγάκη "δεν υπήρξαν ποτέ φίλες!"
-Τι εννοούσε όταν είπε ότι "είχε δίκιο η Ελένη" και τι συμβαίνει επιτέλους ανάμεσα σ' εσένα και την Ελένη Μενεγάκη;
Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Στάθης. Σε ποια σημεία είχε δίκιο η Ελένη.
Με την Ελένη δεν θα σου πω ότι είχαμε μια πολύ καλή σχέση όσο δουλεύαμε μαζί. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες Ημασταν δύο άνθρωποι που συνεργαζόμασταν αρμονικά έως ένα σημείο και τελείωσε η συνεργασία αυτή με έναν καβγά. Για μένα είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς αυτό. Αν και δεν συνηθίζω να τσακώνομαι, πιστεύω ότι μπορεί εύκολα σε έναν επαγγελματικό χώρο να συμβεί ένας καβγάς. Δεν με ενόχλησε όμως ο καβγάς, δεν με χάλασε. Με ενόχλησαν τα όσα ακολούθησαν, που δεν θα ήθελα να τα μοιραστώ με κανέναν και δεν θα το κάνω ποτέ. Αυτά είναι που με στενοχώρησαν. Αν θέλεις, αυτά που μου αφήνουν μια πικρή γεύση απ' όλο αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

29Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επαγγελματίας είναι αυτός που δεν χέζει εκεί που παλαιότερα έτρωγε ψωμί. Θέλοντας ή μη, η κυρία Φωτοπούλου έγινε γνωστή στο κοινό μέσω του πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Αν η ίδια είχε καλές ή δυσάρεστες σχέσεις με την τελευταία, αυτό απασχολεί την ίδια και μόνο.

    Αλίμονο αν βγαίναμε όλοι να κράζαμε τους παλιούς συνεργάτες μας ή τους παλιούς συμμαθητές ή συμφοιτητές μας. Το μόνο που θα καταφέρναμε ήταν να τεντώσουν οι περίγυροι τα χέρια ψηλά στα ουράνια με τις παλάμες να κοιτούν προς τα μέσα και να κατεβάζουν με γρήγορη κίνηση προς τα κάτω. Ώστε να δείχνουμε τα επίμαχα σημεία. Εγώ τουλάχιστον με τις δηλώσεις της κυρίας Φωτοπούλου, αυτό έκανα.

    Δεν ξέρω τι λέει η σημερινή εργοδοσία της, αλλά κακά τα ψέματα στο εξωτερικό θα ήταν ήδη σε black-list για τέτοιου είδους δηλώσεις και ούτε στο γνωστό φαρμακείο της Καλλιθέας θα ξανάπιανε δουλειά. Γιατί απλά ο πιο λογικός επιχειρηματίας θα έλεγε: Γιατί να προσλάβω κάποιον που είναι ασεβής και άτιμος?

    Και προς τους φανατικούς οπαδούς της κυρίας Φωτοπούλου: μπείτε στο youtube, κατεβάστε το βίντεο με την ιερή είσοδο αλά γκράντ ντάμ ως σαν να παρουσίαζε το Dancing with the Stars στην πρεμιέρα της εκπομπής ΤΗΣ (loool) και βάλτε το screensaver στο κινητό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati bre Mister Sandman se peirakse toso, erwthsh thn ekanan kai apanthsh, giati an to kripsei allwste?
    Gia emena kala ekane kai eipe oti eipe, den thn prosebale , eipa auta pou eniwthe kai pws kata kapoion tropo thn katapieze.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ""Επαγγελματίας είναι αυτός που δεν χέζει εκεί που παλαιότερα έτρωγε ψωμί.""

    ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΑ 6:00 μ.μ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα ειναι η ΕΛΕΝΗ και πειτε εσεις τα δικα σας.

    Υ.Γ την Ελένη Φωτοπουλου εννοω πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε/Φίλη 6:10 μ.μ., δεν χρειαζόταν να απαντήσει. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που στην δουλειά σου περνάς υπέροχα, όμορφα, οικογενειακά. Το να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου για πρώην συνεργάτες είναι ανήθικο. Αν ήμουν σε τμήμα HR και έβλεπα το βιογραφικό της στο τραπέζι μου θα το πήγαινα κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά και επαγγελματίες εκεί έξω που έχουν εκπομπές, πόστα, διοικητικές αρμοδιότητες αλλά δεν βγαίνουν να κράξουν τους παλιούς τους εργοδότες! Γιατί άραγε? Γιατί ξέρουν ακριβώς ποια είναι τα όρια τους.

    Φίλε/Φίλη, 6:14 μ.μ.
    Έχεις δουλέψει ποτέ σου ή απλά γράφουμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα? Επαναλαμβάνω: ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ: Όταν κουτσομπολεύεις την πρώην εργοδοσία σου αποδεικνύεις περίτρανα το ποιόν σου. Εδώ βλέπεις παιδιά να τους βγαίνει ο κώλος σε γνωστή τράπεζα με κάτι ξεγυρισμένα 12ωρα και όταν τους ρωτάς πως πάει η δουλειά, το μόνο που ακούς είναι: "Άσε, κούραση!".

    Φυσικά η κυρία Φωτοπούλου έχει ανάγκη να αναπολεί το παρελθόν, μία και εκτός από αμισθό καλοκαιρινό γέμισμα είναι και στον φυσικό της χώρο. Μεσημεριανό αλά Βάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΕ ΜΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτον στο διαδίκτυο, δεν γράφουμε κεφαλαία γιατί σημαίνει πως φωνάζουμε. Ψύχραιμα! Δεύτερον δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει δηλώσεις. Έχει κάνει αντίστοιχες δηλώσεις όταν δούλευε στο γνωστό φαρμακείο της Καλλιθέας (νομίζω Espresso), όπως και σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Τρίτον, κατά το κείμενο δεν είπε απλά ότι δεν είχε σχέσεις, αλλά α) Με την Ελένη δεν θα σου πω ότι είχαμε μια πολύ καλή σχέση όσο δουλεύαμε μαζί… β) Τελείωσε η συνεργασία αυτή με έναν καβγά.

    Δεν ξέρω πως το έχετε εσείς, αλλά προτιμώ να κρατώ τα βιώματα μου και τις εμπειρίες για τον εαυτό μου, κυρίως όταν πρόκειται για τα επαγγελματικά. Επιπλέον η Φωτοπούλου έχει εγκαταλείψει το πάνελ της Μενεγάκη από το … 2008! Φαντάζομαι πως είχε τρία χρόνια να ξεπεράσει την διετή συνύπαρξη.

    Αρχίζω και βαριέμαι γι’ αυτό απλά θα κοπιάρω αυτό που λέω παραπάνω: Επαγγελματίας είναι αυτός που δεν χέζει εκεί που παλαιότερα έτρωγε ψωμί. Θέλοντας ή μη, η κυρία Φωτοπούλου έγινε γνωστή στο κοινό μέσω του πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Αν η ίδια είχε καλές ή δυσάρεστες σχέσεις με την τελευταία, αυτό απασχολεί την ίδια και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ""Αν η ίδια είχε καλές ή δυσάρεστες σχέσεις με την τελευταία, αυτό απασχολεί την ίδια και μόνο.""

    MA SE ERWTHSH APANTHSE DEN TO EIPE APO MONH THS , ALLWSTE DEN EINAI OUTE H PRWTH OUTE H TELEUTAIA POU TO EXEI KANEI, KAI GIA ALLA PROSWPA PERA APO THN MENEGAKH.(SORRY GIA TA KEFALAIA APLA GRAFEI KI ALLOS-H GIA NA KSEXWRIZOUME )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΜΠΛΑΜΠΛΑ????/ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΘΑΨΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ??ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΒ ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΑΒΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΝΤΙ/ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eleos m tn fwtopoulou parousiazei mia apo ths poio xiroteres ekpompes ths tv....t exei dei k kl gia 2 mhnes parousiastria kanei ena 12%....k nomizei pws einai kapoia eleos....k shmfwno m t prwto prwto sxolio..oti ekane mia enar3ei k nomize pws htan h vasilisa eleos.......mia kopelitca einai p xaris s auta p eipe g tn menegakh 3anavreike doyleia...eee etsi einai prwta sunergazomaste m tn manegakh meta xanomaste meta 3anaemfanizomaste tn vrizoume k meta 3anavriskoume doyleia..eleos h fwtopoulou pws t kl legete einai mia apo ths poio antipa9itikes parousiastries(o 9eos n tn kanei g 2mhnes dn legese parousiastria)ths tv....k m kanei mia ekpomph k diarkei 50 lepta dn exei ka9olou antagwnismo kai kanei xamhla noumera k nomizei oti pernaei tn menegakh k einai kalhterh eleos........makari n efeuge k aurio apo tn tv dn 9 m lei3ei ka9olou sta skoupidia n paei...a k kati allo ekei p trwgame 3omi k mas anedi3e dn t dagkonoume t xeri...eprepe n leei euxarictw g tn menegakh eleos...h palio tras parousiastria..h 3inomoura.....:@:@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:56 μ.μ.
    OLA AUTA POU LES PANE GIA THN MENEGAKH E?
    MALLON OLOI AUTOI POU PERASAN APO THN ELENH KAI THN EZHSAN EXOUN ALLH GNMH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ksekolate giati kai h menegakh den einai kaluterh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ /ΤΩΡΑ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ Η ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ/ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ /ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ta pragmata einai apla

    1) ektos autou genikotera kanonas kai katantia einai na ftineis apo kei pou efages psomi,kai stin prokimeni na ginesai kai gnostos

    2) i fotopoulou den eipe kati kako gia tin eleni eipe oti den itan pote files kai pos apla sinergazontousan kai i sinergasia elixe me ena kavga... den tin ethixe diladi

    3) opos kai na xei fainetai na xei pikra...dikaioma tis alla kai pali eprepe na tis pei euxaristo tis menegaki asxetos ap oti egine telika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 15 χρονια κανει πρωινο,βγηκε μια πικραμενη και την κατηγορει, και τι εγινε????Αστε την την καημενη μπας και τσιμπησει κανα νουμερο απο την κοντρα τους.Βγηκε αλλος να κλαφτει??? ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. sumfwnw trela me ton mr sandman! auth to aggouri mpainei kai grafei thetika sxolia gia ton eauto ths.bazei kai mia filh ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με έτρωγε το χέρι μου είναι η αλήθεια... Να σχολιάσω μια παρουσιάστρια (τρίτης γραμμής) ή όχι?? Ειδού η απορία!
    Το οτι θέλει να ασχολήθουν μαζί της και με την εκπομπή της το κατάλαβαμε. Τώρα ΟΚ λίγο παλιό το κόλπο του να κράζουμε την Ελένη, τη Ρούλα ή την διάδοχο τους Ζέτα για να τσιμπήσουμε κανά νουμεράκι. Αυτό έπιανε κάτι εποχές που τα μεσημεριανά κάναν το χαμηλότερο 17%.
    Η κα. Φωτοπούλου όμως θεώρησε χρέος της να μας θυμίσει οτι πέρασε κ αυτή δίπλα από την Ελένη και πήρε το 1/100000000 από την λάμψη της! Δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν αλλά αυτή ήταν η πρώτη που μίλησε για όλα αυτά που έγιναν... Λυπάμαι κοπελιά αλλά το κοινό έχει ξυπνήσει. Δεν μασάει κουτόχορτο πλέον.
    Τώρα όσο για αυτούς που θα μιλήσουν για ιδεώδη και οτι όλοι προστατεύουν τη βασίλισσα Ελένη μπορώ να γελάσω άφοβα πια. Προφανώς δεν διαβάζουν ούτε blogs ούτε βλέπουν TV που τη κράζουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ! (ΣΤΑΡ)
    Ας αναγνωρίσουν πάντως κάποιοι που μιλάνε για ξεπεσμό της βασίλισσας οτι αν φύγει η Ελένη από τη πρωινή ζώνη οτι και όλοι θα πάψουν να ασχολούνται με την συγκεκριμένη -αδιαφορη για τους διαφημιστες- ζωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εσεις που στηριζετε την μενεγακη νομιζετε θα φατε κατι απο αυτην.καλα κανετε αλλα οσο ασχολειστε γραφοντας ετσι δινετε αξια σε καποιον που ενα πρωινο κανει και τιποτα αλλο.ενα ανουσιο πραγμα.την ωρα που υπαρχουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!δεν λεω βλεπετε εμεις μπαινουμε και σε τετοια σαιτ για να γελαμε και λιγο εμεις δεν βγαζουμε λεφτα μπαινουμε και σε τετοια σαιτ να περναμε και λιγο αστεια δικαιωμα μας στο κατω κατω,αλλα το θεωρω τουλαχιστον γελοιο να τσακωνεστε χωρις καν να γωνριζεστε κιολας ετσι για μια που αυτην την ωρα καλοπερναει και δεν δινει σημασια σε οτι και να πειτε και εννοω τη μενεγακη.η φωτοπουλου στο αλτερ ποσο καλα λεφτα να παιρνει και παλι και η φωτοπουλου δεν μου πολυαρεσει.απλα ειναι και δημοσιογραφος και παλι αυτες ελλειψη χρηματων δεν εχουν.οποτε ασκοπα λογια.......τωρα θα τα σχολιασετε πολυ ασχημα αυτα που λεω μετα απο το μυνημα αυτο αλλα οτι και να πειτε δεν δινω σημασια θα περιεχει κακια και θα ειναι κακοπροαιρετο.δικαιωμα σας να λετε οτι θελετε αλλα υπερβολες τυπου η ελενη της εδωσε δουλεια και ετρωγε ενω το καναλι την πληρωνε,ή εφυγε κανεις δεν ξερει τι την αναγκασε να φυγει ισως η ασχημη συμπεριφορα της ''κυριας''μενεγακη που εχει οδηγησει πολλους λογω της κακης συμπεριφορας της να φυγουν συμφωνα και με την πλειοψηφια αυτων που εφυγαν απο αυτην και τα λενε.ε ημαρτον δεν ειναι ολοι κακοι και αυτη η ''καλη''ελεοςς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποτε δεν παυουν να ασχολουνται με τιποτα αυτη δινει τροφη να λενε σιγα που αν φυγει επιτελους η μενεγακη θα καταστραφει η τηλεοραση ισα ισα θα σωθει απο μια αδιαφορη παρουσια.εχει πεσει....το καλοκαιρι μονο με τα λεφτα της και με προσωπικα της ασχολουνται την εκπομπη της γραμμενη την εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pw pw...ayti i fotopoulou eleos pia...tin pswnise twra epidi einai parousiastria..elpizw na min..k ti apantisi einai ayti???den eixame k tis kaliteres sxeseis...egw xerw na pw oti k fwtopoulou egine gnwsti apo tin eleni...genikotera kani arnitika sxolia k panta psaxnei tin intrga to eida k sto mpla-mpla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτο οτι "φευγουν ολοι απο την ασχημη συμπεριφορα της" ειναι τουλαχιστον γελοιο.Καθε χρονο ολοι, μα ολοι, αλλαζουν συνεργατες, μπρος και πισω απο τις καμερες.Δειτε παπαδακης,τατιανα,λαμπιρη,και ενα σωρο αλλοι ακομη.Γιατι ρε παιδια μονο στην ελενη το βλεπετε αρνητικα??.Σωνει και καλα εχει ασχημη συμπεριφορα.Πεστε μου μια που εχει 16 χρονια τοσα ατομα μαζι της??.Η αρχισυντακτρια η γελαλη,ο κουτσογιαννοπουλος,ο γρηγορης,η κοπελα που κλεινει τους καλεσμενους η βενια καραγιαννη,ο φλορ μανατζερ,κ.α.Ειναι η μονη με τοσους πολλους σταθερους συνεργατες!!!Η φωτοπουλου τουλαχιστον οταν εφυγε οτι και να χε γινει, η ιδια η μενεγακη, θυμαμαι ελεγε,για το ποσο καλη ηταν στην δουλεια της,ποσο ωραια τα ελεγε στα βιντεο,την ανεφερε συχνα τον πρωτο χρονο,παντα με αγαπη.Τοτε ειχε δεσμο με τον γρηγορη,εφυγε απο τον καφε πικραμενη για πολλους λογους.Μην μου πειτε οτι την ρωτησαν και απαντησε.Ειναι αστειο να το πιστευετε.Ολοι ξερουν απο πριν τι θα τους ρωτησουν.Λιγη αξιοπρεπεια να χεις λες οχι εξαρχης με ευγενεια και τελειωσε.Η μενεγακη ομως πουλαει,αλλιως τωρα εμεις δεν θα ασχολουμασταν θετικα η αρνητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H χρονιά που πέρασα στον Καφέ της Ελένης ήταν απολαυστική. Τόσο όσο η τελευταία χρονιά του σχολείου. To team μου θύμισε συμμαθητές και η Ελένη την καλή δασκάλα που σε καψουρεύει με τη γοητεία της και σε παγώνει όταν κάνεις – αν θεωρήσει πως κάνεις – κάτι λάθος. Το δέσιμο με όλα τα παιδιά και η κορύφωση της «εκδρομής» στην Νάξο ήταν άκρως σχολική. Η Ελενα ήταν η σκανταλιάρα, ο Αρης ο καλός ο μαθητής , ο Θοδωρής ο εξισσοροπιστής ζεν και παράλληλα όαση χιούμορ, η Αση η καλύτερή σου φίλη και ο Γρηγόρης ο πρόεδρος της τάξης! Η Ελένη ξέρει να επιλέγει καλούς ανθρώπους. Το τι γίνεται στην πορεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και η τηλεόραση είναι ένας περίεργος χώρος που διαστρεβλώνει προσωπικότητες – ειδικά αν είναι προβληματικές, με απωθημένα ή ακατέργαστες. Τα παιδιά εκεί είναι αυθεντικά μοντέλα ανθρώπων που δεν ευελπιστούν στην «απόλυτη τηλεοπτική καριέρα» αλλά κάνουν τη δουλειά τους. Ο μεγαλύτερος σταρ της τηλεόρασης άλλωστε είναι ο master floor manager Ασημινάκης- στη φωτό! Χωρίς αυτό επιτυχημένη εκπομπή και χάιουια δεν γίνονται σε κανένα σόου. Την εκτιμώ την Ελένη. Είναι κυρία και δεν θέλει να θίξει κανέναν. Ούτε ασχολείται με κάνεναν. Μιλάει μόνο όταν έχει να πει κάτι. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι τέτοιο. Δεν είμαι απείθαρχο άτομο αλλά χρειάζομαι περισσότερο αυθορμητισμό σε ότι κάνω. Μου έκανε καλό η εμπειρία και σα ντόρο στο «όνομα» και στο ότι με γνωρίζουν στα χωριά. Ευχομαι η Ελένη να σκίσει του χρόνου και να αλλάξε και «σκηνικό» γενικά. Να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να αποδόσει καλύτερα. Είναι η τελευταία ελληνίδα σταρ παρουσιάστρια. Ο χώρος πλέον ανήκει στους δημοσιογράφους. Μέχρι τότε χαίρομαι πολύ που διατηρεί άψογη σιλουέτα εφόσον ουδείς δε χάνει μία φωτογραφία διακοπών της με μαγιώ.
    απο χριστινα πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ma me ti Fotopoulou mono na maloseis mporeis. Tetoia ksini pou einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. egw ena exw na pw h elenh einai mia teleiwmenh telos kai de pa na bombardizete oi gnwstoi ta gnwsta sas sxolia ola einai fanera .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ολοι εκτος απο την μενεγακη εχουν τους ιδιους ανθρωπους πισω απο την καμερα τωρα μπροστα αλλαζουν.μονο με τα πρωσοπικα της ασχολουνται γιατι σαν ατομο δεν αξιζει να σχολιασει κανεις κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @6.05
    Σου επιστρέφω με χάρη όλους τους ευγενής χαρακτηρισμούς. Δεν θα σου προτείνω να ανοίξεις λογαριασμό στην google γιατί προφανώς και έχεις συνηθίσει τις παράλογες επιθετικές μαλακίες σε ανθρώπους που σίγουρα δεν σε έχουν πειράξει. Σου προτείνω όμως, να συνεχίζεις να φοράς γυναικεία φορέματα και γόβες ψηλοτάκουνες. Είμαι βέβαιος που ταιριάζουν στο ανάστημα και την ψυχή σου.
    Περαστικά και συλλυπητήρια. Εκτός από ψυχάκιας είσαι και αγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @6.05
    Δεν περιμένεις βεβαια να σου πει καποιος γιατι έχει καταργηθεί το σχόλιο σου.Όταν μπεις με όνομα ακομα και με ψευδώνυμο έλα ξαναγραψτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !