ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Το "Ezel" καθημερινα απο 15/6 στις 21:00(UPDATE+Video)

40

Πρώτο το Tv nea σας αποκάλυψε ότι ο ΑΝΤ1 έχει κλείσει 2 Τουρκικές σειρές για την φετινή τηλεοπτική χρονιά.Έτσι μετά το «Dudaktan kalbe» η αλλιώς KISMET (αλλά και τα Ασημένια Φεγγαρια που πήρε από το Μακεδονία Tv) άλλη μια Τουρκικη σειρά θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του καναλιού .Το όνομα τις σειράς "Ezel".  Το Tv nea επικοινώνησε με στέλεχος του σταθμού όπου και μας είπε πως το  "Ezel " θα μπει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 απο την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 21:00 με 23:00.
Αν και ο ΑΝΤ1 είχε προγραμματίσει το Kismet για εκείνη την ώρα όλα άλλαξαν τελευταία στιγμή κι έτσι το Κismet θα παίζει Σάββατο απόγευμα και το  "Ezel" θα μπει κανονικά στο καλοκαιρινό prime time πρόγραμμα του σταθμού.
Σχετικά με το περιεχόμενο…
…(αναδημοσίευση από το «Domenica») η σειρά ακολουθεί την περιπέτεια του Ουμάρ που επιστρέφει από την στρατιωτική του θητεία προκειμένου να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Εησάν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο ίδιος είναι, πως οι δύο καλύτεροι του φίλοι και η Εησάν ετοιμάζονται να ληστέψουν ένα καζίνο. Οι τρεις τους δεν θα διστάσουν να παγιδέψουν τον συμπαθητικό Ουμάρ και να τον χώσουν τελικά και στην φυλακή. Εκεί ο νέος θα ζήσει την κόλαση, ενώ την ίδια στιγμή η Εησάν θα μάθει πως είναι έγκυος από τον άνθρωπο που πρόδωσε και έχωσε στην φυλακή. Κατά την διάρκεια μίας ταραχής στην φυλακή, ο Ουμάρ θα δραπετεύσει, στήνοντας τον θάνατο του. Επιστρέφει στον έξω κόσμο με νέο πρόσωπο και το όνομα Εζέλ. Η σειρά αποτελείται από 35 επεισόδια στον πρώτο κύκλο, ενώ αυτή την περίοδο γυρίζονται και προβάλλονται στην γειτονική Τουρκία άλλα 33 επεισόδια που ανήκουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Πάρτε μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο

Δημοσίευση σχολίου

40Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. superrrrrr na dw ti exoun na poun gia thn epanalhpsh twra pou den tha exei o ant1 sthn prime time, mprabo ston ant1 alla kai ston alpha pou to kalokairi bazoyun kati neo sthn prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα ρε οχι μην το ξεφτυλιζουμε!!! αυτο εχει γυρισματα στην κατεχομενη Κυπρο! ημαρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην βαλουν απεναντι το Menekse kai to Ezel μονο!!! Ειναι και οι 2 καταπληκτικες σειρες και δεν αξιζει να ερθουν σε απευθειας ανταγωνισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:37 μ.μ.
    mhn les xazomares den einai auth h seira oou exei skines sta katexwmena.

    8:40 μ.μ.
    o alpha sthn prime time den tha exei tourkika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΦΛΩΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΕΟΧΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mprabo h seira einai super thn perimena pws kai pws meta to kismet alla o ant1 to kratouse gia to kalokairi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχει στο πρωτο επεισοδιο σκηνη απο κυπρο. βασικα αυτος ειναι σε ενα αμαξι και λεει τελοσπαντων δεν θυμαμαι πως φτασαμε ως εδω, αλλα θυμαμαι πως ξεκινησαν ολα.. αλλα ειναι μονο στο 1ο επεισοδιο μια σκηνη και απο κατω γραφει Kibris (δηλαδη Κυπρος στην τουρκικη γλωσσα, αλλα δε λεει Kuzey Kibris (δηλάδη βορεια Κυπρος προκειμενου να μην προκαλεσουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παντως η σειρα ειναι εξαιρετικη. καμια σχεση με σαπουνοπερες. πολυ συγχρονη και χωρις αναχρονιστικα στοιχεια και τετοια.. και δεν ειναι μονο ερωτες, αλλα και περιπετεια κ απ' ολα. Βασιζεται στο μυθιστορημα κομης Mοντε Κριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den kserw ti lete eseis alla o ant1 to skeftehke polu kala kai den ebale epanalhpsh , allwste mhn ksexname pws h oikonomikh krish mas krata toue prissoterous spitia mas kai auth h seira einai h kaluterh protash, den kserw an fenetai alla xarika polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σε μια βδομαδα αρχιζει αλλα τρειλερ δεν ειδαμε ακομη!!! καταπληκτικη σειρα. αυτη και το Menekse ειναι οι 2 καλυτερες τουρκικες σειρες που εχουμε δει μεχρι τωρα στην ελλαδα και θα φανει και στα νουμερα τηλεθεασης.η κοπελα στη φωτο με τα μαυρα και τη φρατζα ειναι και πρωταγωνιστρια στο Menekse, υπηρξε πρωην Μις Τουρκια, οπως και η κοπελα με τα κοκκινα υπηρξε Μις Τουρκια 2001!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. einai sigouro auto oti tha paiksei h seira to kalokairi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:58 μ.μ.
    Ναι ειναι σιγουρος.

    8:57 μ.μ.
    Ναι ακομα δεν βγηκε τρειλερ , οπως ακομα και στο site του ANT1 υπάρχει το Kismet στις 21:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. wraia seira molis diabasa thn plokh pali tha kollhsoume blepw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H SEIRA EXEI SKISEI SE OPOIA XWRA EXEI PAIKSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. K OTI THA RWTOUSA TO KISMET POTE THA PAIZEI,THANKS ME PROLABES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτη η σειρα εχει γυρισματα στην κατεχομενη Κυπρο...απλα στο site της δειτε στο πρώτο επεισόδιο που λεει Kibris...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. den eimai sigouros giati den to evlepa alla o aristeros antras den einai o tzemil apo to kismet??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NAI AYTOS EINAI KAI AUTOS STHN MESH APO TO AGIAZI TOU ERWTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδια δε λεει ομως Κuzey Kibris(βοριεα κυπρος), alla sketo Kibris.. αρα δεν γινεται καμια προκλητικη αναφορα και αναγνωριση με αυτο τον τροπο του ψευδοκρατους της βορειας Κυπρου. αρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάρτε μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο στο Video που μπηκε μολις στην αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TV NEA, 76 like σε αυτή την ανάρτηση!Σίγουρα θα σκίσει η σειρά!Μπράβο στον Ant1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. tv nea μπορεις να μας βρεις το τραιλερ του Menekse ile Halil που παιζει στον ALPHA?? υπαρχει καπου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το ezel ειναι σιγουρο οτι θα σκισει, η σειρα τα σπαει , πολυ καλα εκανε ο αντ1 και το βγαζει τωρα το καλοκαιρι(αρχιζει να σκεφτεται σωστα).
    Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ του ΑLPHA είδα το τρειλερ όπου διαφημίζει τις τρεις σειρές..το Μενεξέ νομίζω θα παίζει στις 8 και το βουλγάρικο θα το βάλουν στις 9 έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτούς που θέλουν να δουν και τα δύο.ο ΑΝΤ1 δεν έχει παίξει τρειλερ λογικά από αύριο μεθαύριο θα αρχίσει να παίζει.Πρέπει να είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής..για τις σκηνές στο ψευδοκράτος έχει δίκιο αυτός που λέει ότι δεν προκαλούν από κάτω γράφει Κύπρος και όχι Βόρεια Κύπρος τους ξέρετε τους Τούρκους αν ήθελαν να προκαλέσουν δεν θα είχαν πρόβλημα να το κάνουν και αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι στο πρώτο επεισόδιο έχει σκηνές από το ψευδοκράτος,τον πρώτο κύκλο τον έχω δει αλλά έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι τώρα καλά αλλά νομίζω ότι δεν έχει πολλές σκηνές από τα κατεχόμενα...η σειρά πάντως σκίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι μονο στο 1ο εχει σκηνες. μετα τιποτα νομιζω.. εχει σκηνες και σε αλλες χωρες πχ κορατια νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η σειρα τα σπαει παιδια, αξιζει να το δει καποιος αληθεια σας λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα. Εμπορικά το Εζέλ έχει ξεπεράσει το Χίλιες και μία νύχτες σε πωλήσεις και τηλεθέαση. Η επιτυχία μάλλον είναι σίγουρη. Για την σειρά "Φύλλα στον άνεμο" ξέρουμε κάτι tvnea? Η διανομή μιλάει για προβολή στον ... Ιούλιο!!

    @10.20
    @10.40
    Το Trailer έχει ανέβει εδώ και λίγη ώρα! Θα το βρεις στο επίσημο page στο Youtube
    http://www.youtube.com/tvnealive
    (ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ TRAILER ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΕΔΩ!)

    Έχω ανεβάσει δύο φορές και το True Blood στον ΑΝΤ1, αλλά το Youtube το βγάζει ως λάθος! Θα φροντίσω να ανέβει ξανά σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ευχαριστω πολυ για το τρειλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Mister Sandman
    H αληθεια ειναι πως δεν εκανα ερωτηση για το "Φύλλα στον άνεμο" αλλα λογικα παει για απογευματνη ζώνη με την νεα τηλεοπτικη χρονια... Θα κανω μια κρουση...και θα σας ενημερωσω συντομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ki egw nomziw pws tha skisei h seira auth ta exei ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλα!! 137 likes αυτη η δημοσιευση!!! σιγουρα θα σκισει η σειρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παιδια αν μπορειτε ρωτηστε τους και τι θα γινει με το ask i membu, to ihlamurlar altinda kai to asi που λενε οτι αγοραστηκαν απο τον ΑΝΤ1!!! μαλιστα λενε οτι τουρκικη εταιρεια παραγωγης το ανακοινωσε οτι τα πηρε ελληνικο καναλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μια χαρα θα εχουμε κατι καλο να βλεπουεμ το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. I seira den exei logia!!! Katapliktiko senario, exairetiko cast, teleia mousiki... Toygar einai aftos!! ektos apo to Ezel mousiki sta "Yaprak Dökümü", "Dudaktan Kalbe" and "Menekse Ile Halil"!! Skinothesia apaixti apo ton Uluç Bayraktar pou skinothetise episis to Halil ile Menekse!!! emeis oi fanatikes fans tou Ezel lionoume kathe deftera online na to doume xoris ipotitplous kai na parakalame meta gia metafraseis!!! tha kolisete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 215 LIKE GIA AUTHN THN SEIRA AN KAI DEN THN EXW DEI OTI KAI KSERW TIPOTA GIA AUTHN THN SEIRA MONO KAI MONO GIA AUTO THA TO DW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Meta to Ezel o Ant1 prepei na agorasei to Ask Ve Ceza. O ithopoios pou paizei ekei, exei parei vraveio kaliterou ithopoiou stin tourkia to 2010. To Ezel to exo dei mexri sto epeisodio 40 kai ontos sigoura tha skisei. Einai i idia etairia paragogis me to Kismet kai to Menekse ile Halil. Kai auto fainetai. Einai poly kales paragoges kai oi treis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 229 likes αυτη η δημοσιευση!!! η σειρα θα κανει τρελα νουμερα. ειναι κατι το διαφοερτικο, εχει ερωτα κ δραμα αλλα και πολυ περιπετεια. ξεφευγει πολυ απο τις τουρκικες σειρες που εχουμε δει ως τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !