Στο τελευταίο απολαυστικό επεισόδιο του Food and the City

3
Ο βραβευμένος σεφ Βασίλης Καλλίδης, μας ξεναγεί στην Κηφισιά, αποκαλύπτοντας μέσα από το «Food and the City» τις πιο νόστιμες γωνιές της στο τελευταίο απολαυστικό επεισόδιο.
O Βασίλης μάς καλημερίζει από τον «Τροχονόμο» στο κέντρο της Κηφισιάς.
Ξεκινά τη βόλτα του με ένα γευστικότατο πρωινό στην οδό Λεβίδου και μπαίνει για cup cake και καφέ σε ένα από τα πιο chic καφέ της περιοχής.
Αφού επισκεφθεί μια διαδραστική έκθεση κάνει μια στάση στο εστιατόριο του φίλου του Χριστόφορου Πέσκια και μαζί φτιάχνουν καλαμαράδα (με φρέσκο καλαμάρι)....

Ο Βασίλης επισκέπτεται το άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», που φιλοξενεί την περίφημη Ανθοκομική έκθεση και μας ξεναγεί: Τριανταφυλλιές, γαρδένιες, υδρόβια φυτά, σαρκοφάγα... Με μερικές κορφούλες από κάποια βότανα φτιάχνει επί τόπου μια εμπνευσμένη συνταγή για τους επισκέπτες της έκθεσης: Cocktail με γαρίδες και φρέσκα βότανα.
Στην Κάτω Κηφισιά όμως τα στέκια περιμένουν. Ο Βασίλης μάς προτείνει να δοκιμάσουμε τα πιάτα στην ταβέρνα του Αντώνη, κάτω από τις μουριές, στην όμορφη αυλή του.
Κάνει τα βιολογικά του ψώνια σε ένα ντελικατέσεν, αγοράζοντας φράουλες για ένα γευστικότατο γλυκό που θα φτιάξει λίγο αργότερα.
'Εξω από ένα από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία της Κηφισιάς φτιάχνει Πάβλοβα με μαρέγκα, φρέσκες φράουλες και χειροποίητη σαντιγί.
Λίγο αργότερα, ο Βασίλης μάς προτείνει ακόμα δύο στέκια: 'Ενα εστιατόριο με παραδοσιακές συνταγές στα κάρβουνα, με ιστορία σχεδόν μισού αιώνα και ένα bar-restaurant με ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις. Εκεί, συναντά τον σεφ, ο οποίος του προτείνει ιδιαίτερα πιάτα, ενώ ο Βασίλης μπαίνει στο μπαρ και μας φτιάχνει ένα καλοκαιρινό ποτό με ανθάκια λεμονιάς.
Τα βράδια στην Κηφισιά παίρνουν ιδιαίτερο χρώμα στην οδό Δροσίνη. Ο Βασίλης μάς καληνυχτίζει έξω από τα μπαράκια της περιοχής, μιλώντας για το σπίτι του Δροσίνη και τα νεανικά στέκια της Κηφισιάς.
Μια υπέροχη βόλτα στην Κηφισιά με το «Food and the city», στο Mega.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 8a synexisei apo oktomvri i terma???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις καλές εκπομπές ξέρουν μόνο να κόβουν!
    Τις κλαψομουνιάρικες αηδίες (τύπου μάστερ κλαψ) όμως τις κρατάμε!
    ΕΛΕΟΣ!!!!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !