Μηνύσεις και πόλεμος για τα στιγμιότυπα της ... Eurovision!

22
Μηνύσεις για τα πλάνα της EUROVISIΟΝ
Νομικά θα κινηθεί η ΕΡΤ κατά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που υπέκλεψαν τόσο στιγμιότυπα του τελικού του Champions League, του Final 4 αλλά και από τις μεταδόσεις της Eurovision. Η πρόταση των εργαζομένων έγινε αποδεκτή από τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ, κ. Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις μηνύσεις.

«Θα υπερασπιστώ την ΕΡΤ, ακόμη και αν ορισμένοι δεν είναι συνηθισμένοι με αυτό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου. «Τους ζητήσαμε να μην το κάνουν, αλλά συνέχισαν», είπε. Προηγουμένως είχε δημοσιευθεί η επιστολή της ΠΟΣΠΕΡΤ που κατηγορούσε την διοίκηση για αδράνεια, υποστηρίζοντας πως κυρίως στα πλάνα της Eurovision, οι ιδιωτικοί σταθμοί έστησαν ολόκληρες εκπομπές, την ώρα που η ΕΡΤ κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης.

Ο πόλεμος της ΕΡΤ με τους ιδιωτικούς, μόλις ξεκίνησε…

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπορεί να έχω σούρει διάφορα στην ΕΡΤ αλλά αυτή τη φορά έχει δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια μόνο μικρή ένσταση...
    τι θα ήταν η Eurovision σήμερα,
    αν δεν την ανήγαγαν σε εθνικης σημασιας διοργάνωση τα "κακα" ιδιωτικά κανάλια?
    μαλλον θα ηταν οτι και σε πολλα αλλα ευρωπαικα κρατη. Ενα ακομη σωου του 15%.
    Απλώς η ΕΡΤ, μεσα στην τελευταια τακτικη της των δικαστηριων και της συνεχους πλυσης εγκεφαλου με δελτια τυπου, βρηκε ενα ακομη μετωπο... Κατι μου λεει οτι στην η ΕΡΤ οι μισοι δουλευουν για το προγραμμα και οι αλλοι μισοι για τα δελτια τυπου και το συνδικαλισμο... (δεν αναφερθηκα σε κηφηνες φυσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχνάμε μήπως ότι τον πόλεμο στην ΕΡΤ τον ξεκίνησαν τα ιδιωτικά κανάλια, απαγορεύοντάς της αρχικά να εκπέμψει τα ψηφιακά της κανάλια από το Πήλιο, την Πάρνηθα και όπου αλλού γουστάρει, επειδή εκείνοι είναι ανίκανοι, τσιγγούνηδες και κωλλυσιεργούν, και στη συνέχεια προσπάθησαν να τους απαγορεύσουν επίσης και την εκπομπή καναλιού High Definition;;
    Οπότε καλά κάνει η ΕΡΤ και υπερασπίζεται τα δικαιώματά της. Και όσο για τα μεσημεριανά, να πάνε να πνιγούν όλοι τους. Εκπομπές αναμασήματος δεν χρειάζονται.

    Για όσους, τέλος, έχουν κακή μνήμη, ακριβώς τα ίδια είχε κάνει ο ΑΝΤ1 και το MEGA το 2002 και το 2003, απαγορεύοντας σε ALTER και STAR να μεταδίδουν πλάνα από Big Brother, Bar, The Wall και Φάρμα. Η τηλεθέαση των συγκεκριμένων προγραμμάτων δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο, και τα μεσημεριανά βρήκαν άλλο τρόπο να σχολιάζουν. Για τη Γιουροβίζιον, μπορούν να παίξουν κάλλιστα βιντεοκλίπ των τραγουδιών.
    Έλεος που θα αποδώσουμε την μεγάλη δημοτικότητα του θεσμού, και τη μεγάλη τηλεθέαση, στα μεσημεριανάδικα: Οι μόνοι υπεύθυνοι, ακούνε στο όνομα ANTIQUE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:31 Αυτο θα ελεγα και εγω ακριβως. Οι καλες θεσεις της Ελλαδας ηταν αυτες που κεντρισαν το ενδιαφερον του κοσμου. Ειδικα φετος μονο την τελευταια εβδομαδα ασχοληθηκαν με το διαγωνισμο τα μεσημεριανα γιατι ειδαν οτι τους κανει νουμερα ακομα και αν οι ιδιοι προσπαθησαν αρχικα να σνομπαρουν το διαγωνισμο επειδη ηταν χαμηλα στα στοιχηματα η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα αυτα που λέτε ειναι βλακειες. Αν τα ιδιωτικα καναλια "ανεβασαν " τον διαγωνισμο, να τον πληρωσουν κιολας. Αλλα δεν γινεται να τον κανουν με ξενα κολλυβα. Εκλεψαν εικονες απο προγραμμα της ΕΡΤ. Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an ginei auto pou lene tote tha fane kati akura apo tis diskografikes pou briskontai sta megala kanalia kai ante na breis meta tragoudisth gia thn eurovision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μιας και πλακωσε το "κεντρο τυπου" του ιδρυματος, να φευγουμε σιγα-σιγα.
    Για τους Antique εχει δικιο ο φιλος, μιας και αναζωπυρωσαν το ενδιαφερον του κοσμου.
    Ομως συγχωρειστε με που επιμενω, να ναι καλα το δελτιο του Star και κατι μεσημεριαναδικα (ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ που η ΕΡΤ έδειξε εξωφρενικό σνομπισμο στο γεγονος, πριν τις μεταδοσεις) για τα εστω και χαμηλοτερα απο αλλες χρονιες νουμερα της Eurovision.

    Anyway, η κλοπή δεν είναι σωστή...
    Πρέπει να γίνονται συμφωνίες μεταξύ των καναλιών σε τέτοια θέματα.

    Οσο για τους συνδικαλισταραδες, να πανε να βρουνε τους συναδελφους τους ΕΡΤατζηδες που επι μια δεκαετια και βάλε αντεγραφαν παρανομα κασετες απο το αρχειο της ΕΡΤ και έστησαν τα αρχεία των ιδιωτών αφού έβγαλαν και παράνομα απίθανα κέρδη οι ίδιοι (υπάλληλοι της κρατικής!) για τις τσέπες τους...

    Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριταί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gia eurovision alla kai genika gia otidhpote h ert den exei dikaioma na kanei tipota, oloi plhrononte apo olous mas eleos. E piploen den mporeis na peis se apagoreuw eidika otan pas sthn eurovision san ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gt i ert dn dinei tin eurovision se idiotiko kanali?? afou snomparei toso poli tin eurovision kai psaxnei apegnosmena tropous gia na meiwsei tin tiletheasi afou ena megalo meros tis tiletheasis pigazei ap ta mesimeriana.... kai fenetai ap to oti i diafimiseis pou epaizan tin ora tis eurovision dn paizoun OUTE se topiko kanali...tha mporousan na vgaloun trela lefta...alla kapoioi dn goustaroun megala noumera alla saxlo ekpompes politismou (leme tora).... exo adiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den eixe xamilotera noumera i Eurovision apo tis alles xronies,apo perisi eixe pio psila..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DEN FTANEI POU PAEI SAN ELLADA H ERT STHN EUROVISION, DE FTANEI POU FETOS PARAKALOUSE TON ANT1 NA DWSEI KAPOION APO TO X FACTOR, MILANE KIOLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:49 μ.μ.
    ποιο χαμηλα ηταν φετος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:52 μ.μ.
    χαχαχαχαχα καλε σιγα που παρακαλουσε τον αντ1!ελεοςςςςςςςςςςςς!με εκανες και γελασα τωρα!

    Αφροξυλανθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία όλα αυτά που λέει η ΕΡΤ αλλά θα ίσχυαν μόνο αν ήταν ιδιωτικό κανάλι, τώρα τη eurovision και τη κάθε eurovision τη πληρώνουμε εμείς και μόνο εμείς οπότε είναι αστειότητα όλο αυτό της ΕΡΤ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μας παρατατατε που πληρωνετε ολοι την ερτ το λετε και το ξαναλετε...τι δουλεια κανετε ; Το βρηκαμε τωρα, ειμαστε απο το γαρφειο τυπου..ειναι κλοπη,παρτε το χαμπαρι....παρακαλω επιχειρημα που να μην τελειωνει με την λεξη "ελεος",εκτος αν ειστε κατω των 15....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΦΕΤΟΣ Η ΕΡΤ ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΡΤ, ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ STAR ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ), ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗ ΛΕΜΕ ... ΜΕΚΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΠΡΟΣ ΕΡΤ: ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΜΑΣ Α Ρ Ε Σ Ε Ι!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ - ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ - ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΦΙΛΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ''ΜΕΓΑΡΟ''...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:47 π.μ.
    Otan den paei san ellada h ert sthn eurovision mono tote tha exei to dikaioma auto pisteuw egw allwste me auto pou kanei h ert tha anakash thn ert na psaxnete gia upopsifious gia thn eurovision , mhn ksexname o ant1 exei thn heaven o alpha thn sonny kai to star thn neo diskorgrafikh tou foibou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !