Εκτός τόπου και χρόνου το ΕΣΡ

5
Τσουχτερό πρόστιμο στη nova για τις τσόντες
Έκπληκτοι θα έμειναν οι άνθρωποι της nova, όταν θα παρέλαβαν το πρόστιμο ύψους 15 χιλιάδων Ευρώ που τους επέβαλε η «ανεξάρτητη αρχή» του ΕΣΡ για τις αισθησιακές ταινίες που προβάλλουν τα κανάλια novacinema 1 και novacinema 3. Η αρχή, αφού τα έβαλε με τις σατυρικές εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Αλ Τσαντίρι», είπε να αμφισβητήσει και τις … τσόντες! Την στιγμή που τα δύο κανάλια εκπέμπουν εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία αισθησιακές ταινίες μετά τα μεσάνυχτα (το novacinema1 εδώ και μία δεκαπενταετία) με αντίστοιχη σήμανση και άδεια (!!) από το ΕΣΡ.
Επιπλέον τα μέλη του ΕΣΡ θίχτηκαν (στα ξαφνικά) με τις σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου, όταν έδωσαν πράσινο φως στον ΟΤΕ, ώστε να εμπλουτίσει το δικό του δορυφορικό πρόγραμμα με τρία τηλεοπτικά κανάλια  που μεταδίδουν αισθησιακές ταινίες ανά εικοσιτετράωρο.
Η εταιρία NOVA αντέδρασε έντονα με την απόφαση, δεδομένου και του χαρακτήρα της άδειας που κατέχει η εταιρία, αλλά και με τα μέτρα γονικού κλειδώματος που έχει λάβει για τους συνδρομητές της.
Μετά και τις τελευταίες «πατάτες» με τα πρόστιμα στις σατυρικές εκπομπές, την απόφαση του ΣτΕ για ακύρωση των προστίμων, αλλά και την αδράνεια του ΕΣΡ να ελέγξει την πολιτική πολυφωνία, πληθαίνουν ολοένα οι φωνές στο διαδίκτυο που ζητούν να ανοίξουν οι λογαριασμοί των μελών του ΕΣΡ. Παράλληλα ένα κίνημα πολιτών ζητά  από την κυβέρνηση να δημοσιεύσει και τις περιουσίες όλων των μελών των ανεξάρτητων Αρχών στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. autoi einai gia polles ntomates!! na valoun prostimo kai sta striptizadika gt xoreuoun gimnes ginaikes...ELEOS XRISTE MOU OLOI OI MALAKES EKEI MESA EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kanenas komple3ikos 9a einai, pou dn tou aresoun oi ais9hsiakes tainies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί είναι ικανοί να βάλουν πρόστιμο και στον εαυτό τους. Πρέπει να ξεσκουριάσουν λίγο. Εχουν χάσει κάθε μέτρο. Πάντως η NOVA την έκανε - μεσω ΕΣΡ - την διαφημισούλα της. Τόσο ανεγκέφαλοι είνα; Να τους στείλουν μια σύνδεση να βλέπουν μετα τις 2πμ μήπως ξελαμπηκάρουν. Βρε ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pws ginetai se kati pou epilegei o kosmos kai plhrwnei na dei me apokwdikopoihth pou exei kai asfaleia gia paidia na peftei prostimo gia thn etairia o kosmos kserei ti agorazei, se ligo tha peftei kai prostimo otan blepoume dvd epeidh thigei! ante spitakia gia gerontia ths xountas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3ekolate eki sto ESR RE!!!po pooo dld pia!!!!kamenoi edelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !