Στο νέο επεισόδιο του «Μην το πεις στη Νύφη»

0
Ο γαμπρός ετοιμάζει έναν ολόκληρο γάμο χωρίς να ξέρει κανείς τι ώρα θα γίνει ακριβώς. Ούτε καν η νύφη.
Ο Κώστας Πέτσας και η Σταυρούλα Σκαντζίκα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να κάνουν το «μεγάλο βήμα».
Παίρνοντας όμως την απόφαση να παντρευτούν με την βοήθεια του «Μην τον πεις στη Νύφη» δεν είχαν υπολογίσει δύο πράγματα. Πρώτον, την παντελή γνώση περί των διαδικασιών και των οργανωτικών μιας τέτοιας προετοιμασίας του Κώστα. Και δεύτερον, την εντελώς διαφορετική αντίληψη γαμπρού και νύφης περί «σημαντικών» και «λεπτομερειών».
Γιατί ο Κώστας πιστεύει ότι ο γαμπρός πρέπει να πάει στην εκκλησία με ένα καλό κοστούμι. Το τι ώρα, δεν έχει και πολλή σημασία. Για αυτό και δεν χρειάζεται, για παράδειγμα, να αναφέρεται στα προσκλητήρια. Σημασία μεγάλη επίσης, δεν έχει που μπαίνουν οι τόνοι στο επώνυμο της νύφης στο προσκλητήριο. Απ’ την στιγμή που ο γαμπρός έχει φροντίσει να της πάρει δύο ζευγάρια ψηλοτάκουνες γόβες, εκείνη γιατί παραπονιέται; Και γιατί να είναι κακό το ένα ζευγάρι να είναι κόκκινο δηλαδή; Στο χρώμα της αγαπημένης ομάδας του γαμπρού....

Κι επειδή ο γαμπρός τα φροντίζει (σχεδόν) όλα, και σε spa θα την πάει τη νυφούλα του, και σε πολυτελή σουίτα θα την στείλει για να ετοιμαστεί. Στην δεξίωση πάντως, που θα γλεντήσει όπως του αρμόζει, η νύφη δεν πρέπει να αρνηθεί να χορέψει το «You can Leave your Hat On» α λα Εννιάμιση Εβδομάδες, ούτε και να πει κουβέντα που ο αγαπημένος της θα της ξεκουμπώσει το πάνω μέρος του νυφικού, για να της το κάνει... μίνι.

Δείτε και αυτή την εβδομάδα, τις απίθανες περιπέτειες ενός γάμου, όταν τον ετοιμάζει ο γαμπρός, την Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 21:00, φυσικά στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !