Ζάχος Χατζηφωτίου: Σήμερα έχουμε γεμίσει gay

8
Είναι ο αιώνιος bon viveur των Αθηνών. ο Ζάχος Χατζηφωτίου στα 87 του χρόνια δηλώνει ότι έχει δύο φλερτ, ότι θα ήθελε να είναι 50 ετών για να καλοπεράσει για μία ακόμα φορά στη ζωή του και ότι δεν φοβάται το θάνατο.
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μετά από 18 χρόνια παραιτήθηκε από το δήμο Αθηναίων και μιλάει μάλιστα με σκληρά λόγια για τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη:
"Ο Κακλαμάνης είναι βλάκας.Δεν με άκουγε, και ορίστε τώρα βγήκε δήμαρχος ο Καμίνης και διέλυσε το δήμο", είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε συνέντευξη του στο περιοδικό PEOPLE. Όσο για την επιλογή του Ηλία Ψινάκη από τον Νικήτα Κακλαμάνη;
"Μα ήταν ανόητος ο Νικήτας Κακλαμάνης. Οταν τον έβαλε μέσα, τον έπιασα και του είπα: "Νικήτα, εγώ φεύγω! Θα τις χάσεις τις εκλογές. Ο Ψινάκης είναι κινηματογραφικός,είναι τηλεοπτικός και δεν κάνει για αυτή τη δουλειά".
Και αυτή είναι η απόδειξη όλων όσων έχω πει: Τον άκουσα προχθές στο δημοτικό συμβούλιο που είπε σ’ έναν: "Άντε κάτσε κάτω, μωρή κουλή"!
(...) Αν με αποκαλούσε έτσι, θα ζητούσα να τον αποβάλουν από το δήμο και να του αφαιρέσουν το δικαίωμα της επιλογής. Τί τον έβαλε τον Ψινάκη;"
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου αναφέρθηκε και στην τηλεόραση: "¨Σήμερα έχουμε γεμίσει gay. Στην τηλεόραση ειδικά δεν υπάρχει κανονικός άντρας, όλοι είναι αδελφές".

real

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. xerete e?? einai vasilikos mexri aidias... re oust...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xatzifotiou, prekas oloi idioi vlakes einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα μωρε ,90 χρονων ειναι .Μην τον παρεξηγετε.Εχει πλακα μεσα στην στριμαδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός απο ξεμωραμένος ειναι και ρατσιστής ??? Την αγαπημένη του Μύκονο δηλαδή, που μας εχει πάρει τ'αυτιά τόσα χρόνια να εκθειάζει, ποιοί την έκαναν πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο, οι straight σαν και δαύτον ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι εμπάθεια κι προκατάληψη!κι ναι προτιμούμε τον ανανεωτικό κι ανατρεπτικό Ηλία παρά έναν ηλικιωμένο με αναχρονιστικές ιδέες μόνο να γνωρίζε πως διάκειται η κοινή γνώμη για το άτομο του θα χε αποσυρθεί προ πολλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι φαιδρό το σχολείο περί της μυκόνου υπερβολές δηλαδή η μενεγάκη επισκέπτεται την μύκονο επειδή είναι λεσβία;συγνώμη αλλά η εγχώρια σόου μπιζ ανέδειξε το περί ου λόγος νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.34
    Απο το σχόλιο σου φαινεται οτι είσαι πολυ μικρος στην ηλικία,οπότε συγχωρείσαι. Διάβασε λίγο το πως έγινε ξακουστή η Μύκονος στη δεκαετία του 70 και 80 και μετα τα λέμε.
    Αν εσύ πιστεύεις οτι έρχονται εδώ και δεκαετίες τουρίστες απο όλο τον κόσμο στη Μύκονο,επειδή πηγαίνει εκεί η Μενεγάκη και η εγχώρια σώου μπιζ, τι να πώ...
    Και δεν μιλάω για το ποιοι ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ στη Μύκονο, σαφώς και πάνε όλοι, αλλα για το ποιοί ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ τη Μύκονο, ως ενα νησί όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι,περνάνε όμορφα και δεν υπάρχει ρατσισμός και ομοφοβία. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !