Ο Enrique Iglesias στα 2011 Billboard Latin Music Awards

0
Ο γοητευτικός σταρ Enrique Iglesias και οι Luis Fonsi, Christian Castro, Jencarlos Canela και Gloria Trevi είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή των βραβείων 2011 Billboard Latin Music Awards.
Η τελετή απονομής των βραβείων της Latin μουσικής θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου στο BankUnited Center, του Μαϊάμι.
Επί σκηνής, στην τελετή απονομής των βραβείων, για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους θα βρεθούν και οι: Mana, Pitbull, Camila, Don Omar, Banda El Recodo.
Ο Enrique Iglesias είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά Billboard Latin Music Awards, καθώς διεκδικεί βραβεία σε 14 κατηγορίες. Μεταξύ άλλων, ο E. Iglesias είναι υποψήφιος στις κατηγορίες latin καλλιτέχνη της χρονιάς, latin κορυφαίου albums καλλιτέχνη της χρονιάς, pop airplay καλλιτέχνη της χρονιάς, pop album καλλιτέχνη της χρονιάς. Το album του “Euphoria” είναι υποψήφιο στις κατηγορίες album της χρονιάς, pop album της χρονιάς, digital album. Επίσης, το hit του “Cuando Me Enamoro”, στο οποίο συμμετέχει ο Juan Luis Guerra, διεκδικεί το βραβείο hot latin τραγουδιού της χρονιάς, latin pop airplay τραγουδιού και tropical airplay τραγουδιού της χρονιάς.
Επίσης,
το “Cuando Me Enamoro” όπως και το “I Like It”, είναι υποψήφια στις κατηγορίες hot latin τραγουδιού της χρονιάς και vocal event.
Από 13 υποψηφιότητες στα Ο Enrique Iglesias στα 2011 Billboard Latin Music Awards έχει η Shakira, ενώ ο Pitbull, ο Daddy Yankee και οι Aventura διεκδικούν επτά βραβεία. Ο Marc Anthony είναι υποψήφιος σε έξι κατηγορίες των βραβείων.

ant1online

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !