ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μουτσινάς στην θέση του Λάκη?

26
Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ «ΟΧΙ»

Η διοίκηση του Alpha προσπαθεί να μεταπείσει τον γνωστό ηθοποιό για μία παράταση της αποφασισμένης «τηλεοπτικής συνταξιοδότησης» για τουλάχιστον δύο χρόνια. Οι συζητήσεις βέβαια συνεχίζονται, αλλά ο ίδιος δείχνει να είπε εκ νέου όχι στο κανάλι, προκειμένου να συνεχίσει το τηλεοπτικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και την επόμενη χρονιά.

Μέσα από tvnea παρουσιάσαμε ανάρτηση, η οποία επιβεβαιώθηκε πλήρως, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός ηθοποιός δέχθηκε μαρκάρισμα προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τον Μάιο για δύο ακόμη χρόνια.  Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μπορεί να έχει συμβόλαιο με το κανάλι για έναν χρόνο ακόμη (αν ενεργοποιηθεί το +1: Μάιος 2012), ο ίδιος ωστόσο θέλει να αφοσιωθεί στο διαδίκτυο και στο θέατρο και τηλεοπτικά να περιοριστεί απλά στην παραγωγή και συγγραφή  έκτακτων και 60λεπτων «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Παρασκηνιακά στον Alpha αναζητούν τώρα την νέα γενιά της σάτιρας που βρίσκεται μέσα από τους γνωστούς έλληνες stand-up Comedians. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, πως μικρότερα στελέχη του σταθμού επισκέπτονται  μικρά και μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά και κρατούν… σημειώσεις, προκειμένου να έχουν έτοιμη την βάση δεδομένων για νέες κωμικές ιδέες και κόνσεπτ. Αναζήτηση που έχει επεκταθεί τις τελευταίες μέρες και στην Θεσσαλονίκη. 

Δεν είναι μυστικό, πως η διοίκηση του καναλιού σπεύδει επίσης να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δείχνει να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για να μπει σφήνα στο δίωρο 21.00-23.00 τις Τρίτες από τον ερχόμενο χειμώνα.

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. opous ti bomba einai auth pou mas les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI! TON MOUTSINA OXI! DILADI TO MEGISTO POU MPOREI NA KANEI EINAI TO 20% AN DEN EXEI ANTAGONISMO AFOU EINAI AXONEYTOS KAI LEI OLO KAKIES PIO POLLES APO TON LIAGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e an ginei afto tha einai h apoluth parakmh gia th zwnh afth tou alpha...as meinei sto apogevmatino pou paei kala..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Μουτσινάς μωρέ???
    Αυτός έιναι Ο ΠΛΕΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ που κυκλοφορέι στην τηλεόραση.....
    ΑΠΛΑ ΓΕΛΕΙΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. makari na mhn ginei den shmainei oti tha exei kai epituxia epeish tha paizei ekeinh thn wra kai tha einai satira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είναι αλήθεια...Πραγματικά ότι καλύτερο άκουσα εδώ και μηνες...Ειναι ο μοναδικός που μπορεί να σταθεί επάξια...Και μην αρχίσουμε να λέμε θα κάνει μόνο τόσο και μόνο τόσο. Ακόμη δε ξέρουμε αν θα γίνει η εκπομπή και το σημαντικότερο...ακομη δεν την εχουμε δει!

    Εγώ πάντως χαίρομαι από τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. swstos o giannis..epivevaiwthikes pantws..esu nomizw eixes pei oti pragmatika talantouxos(pou einai) kai oti tha prepei ston alpha na tou dwsoun ena vradino stand-up comedy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρολο που λατρευω το Λαζοπουλο, ίσως αυτο να ειναι μια αφορμη να ξαναμπουν στο παιχνίδι της Τριτης MEGA και ΑΝΤ1 και να κανουν κανενα σηριαλ παραπάνω (που μας εχουν λειψει και θα δωσουν και δουλεια σε πολυ κοσμο). Τοσα χρονια, ειχαν ριξει λευκη πετσετα την Τριτη, ο Μουτσινας σαφως και δεν αποτελει σοβαρη απειλη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μουτσινας ειναι ο μοναδικος που μπορει να στεθει επάξια μετα το ΛΑΚΗ ????? Ειναι δυνατον να τους συγκρίνουμε ??? Περαν ολων των αλλων τεραστιων διαφορων τους, πότε εκανε κάποια προσωπικη τηλεοπτικη επιτυχία ο Μουτσινας και μου διεφυγε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιτάξτε, όπως έχω πει και άλλες φορές, ο καθένας ειναι ελευθυερος να εκφράζει τη γνώμη του. Ειτε αυτή ειναι υπέρ, είτε κατά...
    Οταν λεω οει ειναι ο μοναδικος που μπορει να σταθει επάξια, δε εννοω οτι ειναι ο Λακης. Εννοώ οτι μπορεί να κάνει κάτι εξίσου καλό...Ειδικά αν κάτι κάτι σε στυλ Pomodoro, ή αυτό που κάνει τώρα, και υπάρξει και υποστήριξη από το σταθμό, τότε σίγουρα θα πάει καλά. Οτι αφορά, οτι ως τώρα δεν έχει κάνει καμία επιτυχία μόνος, ίσως να φτάει το γεγονός οτι, ό,τι έχει αναλάβει (μόνος του) δεν είχαν το κομάτι της σάτιρας. Όπως βλέπουμε και το Δέστε τους σκίζει στα νενανικά για το λόγ αυτό...οτι υπάρχει κάτι που σχολιάζεται, χωρίς να προσβάλει κάποιν...Γνώμη μου βέβαια...

    ΥΓ
    Και το τσαντίρι, δεν ξεκίνησε με 50%...ή έχω άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκπληκτικη η ιδεα του alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:15 μ.μ.
    Γιατι για να ξεκινησει καποιος κατι θα πρεπει οπωσδηποτε να εχει στο ενεργητικο του επιτυχιες με 50αρια?
    Ο λαζοπουλος οταν ξεκινησε τους Μητσους ειχε προηγηθει καποια επιτυχια του αλλη στην Tv?Προς Θεου δεν συγκρινω τον Λαζο με τον Νικο και προσωπικα δνε θελω να τελειωσει το Τσαντιρι,αλλα θα ηθελα να δω και τον Νικο σε σταντ απ κομεντυ!Γιατι οχι?Και γιατι ειστε τοσο αφοριστικοι πια με νεα παιδια?
    Εαν δεν σας αρεσει μην το δειτε,απλα ειναι τα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. paidia gia to filo p leei oti mporoun na mpoun sto paixnidi mega k ant1 k na kanoun kanena shrial,toulaxiston o ant1 to mono pou mporei n bgalei einai to eleftheros k wraios,kata t alla k dystyxws gia ena kanali p exei kanei toses seires kales,gia tou xronou den yparxei kamia seira sta skaria,oute kan sa skepsh,toulaxiston mexri twra...real life k ante kanena show tha exei...to mega tha bgalei kapoies,alla to 2o kathimerino oxi...dyskola ta pragmata...k thn epilogh moutsina gia brady asxoliasth thn afhnw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ /ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ /ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ????ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ/ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λες?? μακαρι γιατι τον λαζοπουλο δν τον παω καθολου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ηλιακη ειναι η αταλαντη η εκπομπη θα ηταν super χωρις αυτη!
    και σημερα που εβλεπα τα best αυτο σκεφτηκα οτι θα επρεπε να εχει τετοια εκπομπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν γινει σιγουρα θα ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο το Λαζοπουλο. Ο Μουτσινας δεν νομιζω να εμπλακει με πολιτικη σατιρα αλλα μονο με τηλεοπτικα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Moutsinas den tha traviksei..Einai polu defteros gia na parei ekpompi stin plati tou. Ton eidame kai me ton proino kafe,ton katestrepse...Einai upertimimenos tipota allo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ti lete moree?? sas epirease olous o geloios o makridis i eiste oloi fun tin tatianoulas pou distixos paidakia mou PATONEI FETOS!??
    o moutsinas einai mia xara xioumor exei axioprepestata tha paei...ante tr...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μακάρι, να πω την αλήθεια - αν και δεν συζητώ το ταλέντο του Λάκη- έχω βαρεθεί όλη αυτή την μαυρίλα του με την πολιτική, αν θέλουμε να ψυχοπλακωθούμε βλέπουμε και ειδήσεις. Ο Μουτσινάς στο Pomodoro και το Strasse φέτος είναι απίστευτος, αν κάνει κάτι παρόμοιο θα σκίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. na kanei vradino to deste tus paizei na parei th thesi tu laki de paizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανοίγουν σαμπάνιες από τη χαρά τους ΜΕGA & ANT1!!! (μη σου πω και STAR)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O ANT1 ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ MEGA ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΩΣΕ ΟΛΑ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.
    Η ΣΕΙΡΑ ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΗΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΧΑΤΖΙΣΟΦΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΑΠΑΝΤ., Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΥΠΟΥ οΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΡΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΛΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ντροπή και παλι ντροπή!! τι νομίζουν ότι επειδή έχτισε ο λαζόπουλος μια ζώνη τόσα χρόνια και με τόσο κόπο θα ρθει ο μουτσινάς και θα την καπηλευτεί έτσι απλά και αβίαστα! με τίποτα! Είναι άδικο ακόμη και να τουσ συγκρίνουμε!Εάν γίνει αυτή η επιλογή και ο μουτσινάς ξεκινήσει την σάτυρα ε τότε τι να πω! Η 'ενδεια και η φτώχεια μπήκε για τα καλά στην τηλόραση! Και ας μην το ξαναπεί κανένα νέό! Τόσα χρόνια προσπαθεί και δεν έκανε τίποτα. Και ούτε θα κάνει. Το χειρότερο είναι ότι δεν ΄΄εχουν συναίσθηση της αποδοχής του Λάκη από μεγάλη μερίδα κοινού. Ο άνθρωπος κάνει πολιτική σάτιρα με αιχμηρό λόγο και γνώση της κατάστασης. Ο βλακούλης που θα κουβαλήσουνε αντε να μιλάει για τον λιάγκα και τι φοράει η καθεμία. ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !