Μαρία Μπακοδήμου: «Αισθάνθηκα άσχημα για το "Μακεδόνια"!»

13
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

Στον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή «Βράδυ» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του «Φώτης και Μαρία LIVE» (Star)σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλο εάν υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει δήλωσε: «Ναι, για το Μακεδονία. Απλά ήταν κάτι που ήταν συνεχώς μπροστά μου, το βλέπαμε παντού, στα καμαρίνια, στα δωμάτια, στις συνεντεύξεις τύπου». Η παρουσιάστρια δήλωσε πως στεναχωρήθηκε τρομερά  από τα όσα ακολούθησαν και έριξε ευθύνες στον εαυτό της «Ξέρεις, νομίζω έπρεπε να είχα μιλήσει τότε στους δημοσιογράφους. Σε κάποια συνέντευξη τύπου. Φοβήθηκα όμως».

Θυμίζουμε πως η Μαρία Μπακοδήμου είχε αναλάβει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο το 2007 την εκφώνηση του διαγωνισμού της Eurovision στην Φινλανδία. Κατά την παρουσίαση της χώρας των Σκοπίων, η Μαρία είπε: «Καλή επιτυχία “Μακεδονία“». Ακολούθησαν πληθώρα επικριτικών πρωτοσέλιδων και αναρτήσεων που χαρακτήρισαν το ατόπημα της παρουσιάστρια ανθελληνική και διπλωματική προπαγάνδα. Το θέμα τότε, είχε φτάσει μέχρι και την Βουλή και ο εκπρόσωπος της τότε Κυβέρνησης Καραμανλή είχε παρατηρήσει:  «Πρόκειται για ένα γλωσσικό ολίσθημα μιας παρουσιάστριας, που έσπευσε η ίδια να το διορθώσει». Την ίδια στιγμή στην Φινλανδία η Μαρία Μπακοδήμου είχε αρνηθεί να μιλήσει σε Έλληνες δημοσιογράφους για το θέμα, εμφανίστηκε ωστόσο με λινκ και σε αποκλειστική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, γεγονός που αναθέρμανε τα αρνητικά δημοσιεύματα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ



Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε, εντάξει, η λέξη «Μακεδονία» είναι τόσο οικεία προς εμάς, που δεν το πολυσκεφτόμαστε για να την πούμε. Της ξέφυγε, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PHGE STO KRAJOKANALO KAI JEXASTHKAN OLA AYTA /TWRA H MARIA ME TON FWTH KRAZEI ALLOYS POY DEN EXOYN KANEI KANENA GLWSSIKO OLIS8HMA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι είναι η λέξη "Μακεδονιά" για να ξεχαστείς ή να μπερδευτείς μάρκα από τσιγάρα ή μαρμελάδα..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:02 sigaa re ntartanian!! prosexe ligo pou oloi krazoun tous allous! min klapseis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:54 ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ ΚΙΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ /ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ /ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΩ ΕΚΠΟΜΠΗ /ΞΕΠΕΣΜΟΣ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia emena mia xara m arecei k h mpakodimou k h ekpomph fwtic k maria live twra t lete eceicccc dn 3erw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικό είναι να μπερδευτεί κανείς,για όποιον έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό καταλαβαίνει τι εννοώ...όταν το ακούς συνέχεια γύρο σου εεε θα σου ξεφύγει και εσένα κάποια στιγμή αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα δυστυχώς,τουλάχιστον η Μαρία παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος όχι σαν κάτι πολιτικούς βλέπε ο "μαζί τα φάγαμε" που με περίσσιο θράσος λέει ας ονομαστούν όπως θέλουν....εκεί γιατί δεν αντέδρασε κανένας εεεεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:17 ntaxei dn exoume kai to kalitero epipedo,alla oxi as poume na leme mono kapoioi to kanoun.dn mporeis na les to kanei mono i mpakodimou i o liagkas i dn xero ego pios...gelioi ginontai kai kapoioi otan lene kakies kai meta tis pernoun piso kai paei legontas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:41 και εγώ έχω ταξιδέψει εξωτερικό και δεν συνάντησα τέτοιο "πρόβλημα"..;;..Εντάξει όχι σε euro-vision αλλά και πάλι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διακιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:21 π.μ. Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ...σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης(και όχι μόνο)τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία σε χάρτες,sites,δελτία ειδήσεων κλπ κλπ. Όταν λοιπόν το ακούς και το βλέπεις συνεχώς γύρο σου λογικό είναι να σου ΞΕΦΎΓΕΙ και εσένα.
    ps:Είναι το λιγότερο θλιβερό να βλέπεις άτομα να ενοχλούνται με ένα λάθος μιας παρουσιάστριας και να μην αντιδρούν στις μ@λ@κιες που λένε οι πολιτικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mcmember, όπως όλος ο κόσμος κράζει τους πολιτικούς για το ευαίσθητο θέμα αυτό, έτσι κράζει και την Μπακοδήμου.

    Και πίστεψε με όχι μόνο δεν θα μου ξεφύγει εμένα τέτοιο ατόπημα αλλά θα αντιδράσω και από πάνω. Από Μακεδονία είμαι και καταλάβαίνεις, αν και πιστεύω ότι κανένας Ελληνας δεν ενοχλείτε λιγότερο...εκτός αν είσαι αναίσθητος η λάτρης της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3:55 μ.μ. Αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι η υποκρισία του όλου θέματος, αν θυμάσαι τότε είχε γίνει χαμός από κανάλια,εφημερίδες,περιοδικά,κάτι που σε αντίστοιχες περιπτώσεις με πολιτικούς πολύ απλά δεν συμβαίνει το παραμικρό λες και το θεωρούν φυσιολογικό!
    Και εμένα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω κάτι τέτοια αλλά όπως είπα και ποιο πάνω τουλάχιστον η Μαρία παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mcmember, ως προς την υποκρισία των μ.μ.ε συμφωνώ. Εχεις απόλυτο δίκιο.

    Ως προς την Μπακοδήμου έκανε τόσο χοντρό λάθος που δεν μπορούμε να την δώσουμε κανένα ελαφρυντικό.

    Τέλος πάντων, δεν θα χαλάσουμε και την ζαχαρένια μας φίλε μου, εμείς απλώς κουβέντα κάνουμε... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !