Σάββας Πούμπουρας: «Κάνουμε τρελές πλάκες, πέφτουν χαστούκια, βάζουν τα κλάματα»

0
«Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πάρα πολύ, θα έχει σφαλιάρες, γέλια, κλάματα... τα πάντα!» λέει ο Σάββας Πούμπουρας σχετικά με την εκπομπή «Πλάκα κάνεις» που ξεκινά την Τετάρτη. Όσο για τις φήμες περί παγώματος της εκπομπής: «Δεν υπήρξε κάποια αναβολή για την εκπομπή. Μας είπαν να αποφασίσουμε Γενάρη ή Μάρτη και είπαμε Μάρτη. Θέλαμε χρόνο για να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι, εμείς και η παραγωγή, και να συγχρονιστούμε όλοι μαζί».
Η ομάδα του παιχνιδιού μπορεί να πλησιάσει έναν από εσάς και να του προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο με αντάλλαγμα να παίξει στο «Πλάκα κάνεις» χωρίς να το πάρει χαμπάρι η παρέα του.
Αν δεχθείτε, θα πρέπει να εκτελέσετε με επιτυχία πέντε δοκιμασίες που θα σας αναθέσουν. Θα εφοδιαστείτε κρυφά με ακουστικό και μικρόφωνο και θα επιστρέψετε στο τραπέζι σας σαν να μη συνέβη τίποτα! Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνετε ό,τι περίεργο και τρελό σας ζητήσουν οι δύο παρουσιαστές του παιχνιδιού, χωρίς να χάσετε την άνεσή σας, χωρίς να τα παρατήσετε και κυρίως χωρίς να καταλάβουν οι φίλοι σας ότι τους κάνετε πλάκα! Αν αποδείξετε ότι ξέρετε να κάνετε πλάκα, μπορεί να κερδίσετε μέχρι και 4.000 ευρώ! Προσοχή όμως, μη σας καταλάβει η παρέα σας, γιατί τότε τα χάνετε όλα! «Υπάρχουν ψύχραιμες αντιδράσεις. Υπάρχουν χαστούκια, κλάματα. Είναι πάρα πολλά. Μερικές φορές είμαστε υπερβολικοί....
Έχουμε και ακραίες περιπτώσεις, δηλαδή σε κάποια επεισόδια... Παρ' όλα αυτά, δεν υπήρξε κάτι που να μας έφερε σε δύσκολη θέση» λέει ο Σάββας Πούμπουρας, που είναι αισιόδοξος για την πορεία της εκπομπής που θα παίζεται απέναντι από τη «Ζωή της άλλης»: «Εμείς θα πιάσουμε πάνω από 50 (γέλια). Δεν έχουμε πρόβλημα. Εμείς κάνουμε τον χαβαλέ μας, περνάμε ωραία, είναι ωραία παραγωγή. Θα γελάσει ο κόσμος».
πηγή:tv Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !