ΣΟΚ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια συνεργάστηκε µε τους νονούς

4
Από κυλικεία πανεπιστηµίων και πάγκους λαϊκών αγορών µέχρι κρεπερί, ψιλικατζίδικα και σουβλατζίδικα περιελάµβανε το πελατολόγιο των 217 νονών της νύχτας, που δρούσαν σε 4 διαφορετικές και ανταγωνιστικές µεταξύ τους οµάδες, σύµφωνα µε το ογκωδέστατο κατηγορητήριο των 200.000 σελίδων που συνέταξε εις βάρος τους η Αστυνοµία. 

Μεγάλο µέρος του αποτελούν οι αποµαγνητοφωνηµένες συνοµιλίες των κατηγορουµένων, που χρησιµοποιούν κωδικούς για την περιγραφή των εγκληµατικών δραστηριοτήτων τους. Ανάµεσά τους περιλαµβάνονται γνωστά ονόµατα του υποκόσµου που εµπλέκονται σε υποθέσεις όπως η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, αλλά και πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια που φέρεται διατεθειµένη να πληρώσει µέλη συµµορίας για την εκτέλεση συµβολαίου εκδίκησης µε υποψήφιο θύµα πρώην σύντροφό της.

Σε ένα από τα πιο φιλόδοξα κόλπα των νονών σε συνεργασία µε υπαλλήλους της Τραπέζης της Ελλάδος επιχειρήθηκε να στηθεί απάτη αξίας 1,5 εκατ. ευρώ µε αντικατάσταση γνήσιων χαρτονοµισµάτων από πλαστά. 
Ψηλά στην ιεραρχία των συµµοριών βρίσκεται και απόστρατος ανώτερος αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ. (υποστράτηγος), ενώ σοβαρές ενδείξεις ενοχής έχουν προκύψει για ακόµη 5 ανώτερους αξιωµατικούς. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. Φως ως προς τους ηθικούς αυτουργούς σε τρεις µαφιόζικες δολοφονίες του Γεράσιµου Μαυράκη, του κουµπάρου του Γιώργου Αυτιά και της συζύγου του Μαρίας Καφιέρη ρίχνει επίσης η ογκώδης δικογραφία για τη δράση των τεσσάρων συµµοριών. Στις 28 Ιουνίου 2007 δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηµατίας Γιώργος Αυτιάς έξω από καφετέρια στην Καλλίπολη. Στις 22 Οκτωβρίου 2007 δολοφονήθηκε από πληρωµένους εκτελεστές ο 39χρονος Γεράσιµος Μαυράκης, σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, κουµπάρος και συγκατηγορούµενος του Γιώργου Αυτιά.

Στις 6 Μαΐου 2009 δολοφονήθηκε µε µία σφαίρα στο κεφάλι η 29χρονη Μαρία Καφιέρη, χήρα του Γιώργου Αυτιά.


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ (Online έκδοση)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. einai pasignosti? i kamia tipou vera lamprou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ZOUGLA ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΕΚΙΤΑΙ... ΠΟΙΑ ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΙΛΕ, ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Δ.Μ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΠΕΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια Α.Δ., η οποία είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !