"Gossip 2go!" και φύγαμε! (09.02.2011)

3
Τετάρτη σήμερα και το "Gossip 2go!" είναι εδώ! Τι; Δε θά πρεπε να είναι εδώ; Γιατί; ΑΑΑ, λες επειδή έμπαινε κάθε 2 εβδομάδες; Εεε τώρα αλλάξαμε!!!
Από σήμερα 09.02.2011 το Gossip 2go! θα βγαίνει κάθε Τετάρτη...
Έτοιμοίιιιι;;;;;;;
  • Live αναμετάδοση της δίκης του Jackson;
  • Σε 2 μέρες θα ακούσουμε το νέο τραγούδι της ...(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!)
  • Οι γυμνές φωτογραφίες της...
  • Η λεσβιακή μου νύχτα με την Rihanna!
                                                                                                 Για να τα δείς, κάνε κλικ παρακάτω....

.: Live στην TV η δίκη για τον Jackson!

Η δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson θα αναμεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση και θα αποτελέσει το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Όπως αποκάλυψε το CNN, o δικαστής της υπόθεσης Michael Pastor έδωσε το πράσινο φως για τη ζωντανή κάλυψη της δίκης. 
 Ο καρδιολόγος Conrad Murray ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Τι ισχύει όμως πραγματικά; Είναι υπεύθυνος ο γιατρός για το θάνατο του Jackson ή είναι όντως αθώος; Ο Murray θα δικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και για τη χορήγηση προροφόλης στον Michael Jackson. Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 24 Μαρτίου και θα διαρκέσει 4 με 6 εβδομάδες. Σε περιπτωση που καταδικαστεί ο γιατρός, θα φυλακιστεί για περίπου 4 χρόνια.  
 Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο του γιατρού, Ed Chernoff, ο Murray είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη ζωντανή αναμετάδοση της δίκης, γιατί όπως λέει, έτσι του δίνεται η δυνανότητα να ακουστεί και η δική του εκδοχή.


.: Έρχεται(σε 2 μέρες)το νέο τραγούδι της Gaga!  

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Lady Gaga μέσα απο τον πρωσοπικό της λογαριασμό στο twitter, το πολυαναμενόμενο νέο single με τίτλο “Born This Way” πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτην Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου. Η εκκέντρική τραγουδίστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό "Can΄t wait any longer, single coming Friday.", ενώ σήμερα ανέβασε και το εξώφυλο του νέου της τραγουδιού. (Δες φωτογραφία!) Αρχικά είχε ανακοινωθεί, πως το “Born This Way” θα κυκλοφορούσε στις 13 Φεβρουαρίου, μετά όμως από προσωπική επιθυμία της Gaga το τραγούδι θα κυκλοφορήσει 2 μέρες νωρίτερα! Το νέο album της που φέρει  επίσης τον τίτλο “Born This Way”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου.


.: Oι γυμνές φωτογραφίες της Rihanna.

Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Να βλέπεις προσωπικές σου φωτογραφίες δημοσιευμένες στο ίντερνετ. Αυτό έπαθε για άλλη μια φορά η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna. Στις νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει ημίγυμνη μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της. Να σας θυμίσουμε πως δεν είναι πρώτη φορά που κυκλοφορούν γυμνές φωτογραφίες της νεαρής τραγουδίστριας. Το 2009, μετα τον άγριο ξυλοδαρμό που υπάιστει απο τον πρώην σύντροφο της Chris Brown, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Rihanna. Σύμφωνα με πληροφορίες του τύπου, οι τωρινές φωτογραφίες είχαν ως παραλήπτη τον τελευταίο σύντροφο της,τον  Matt Kemp, ο οποίος σύμφωνα με φήμες έδωσε τις φωτογραφίες στον τύπο.
Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα λύση στο θέμα... αν και απο ότι φένεται η Rihanna δε θέλει να καταλάβει.
Το πάθημε δεν της έγινε μάθημα...


.: H λεσβιακή μου νύχτα με τη Rihanna!

Παραμένουμε στη Rihanna. γιατί όπως όλα δείχνουν δεν την απασχολεί μόνο το θέμα με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Η Natasha "Tajah" Burton (Δες τη φωτογραφία), ισχυρίζεται πως πέρασε μία νύχτα με τη γνωστή τραγουδίστρια και για αυτό το λόγο αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει λεπτομέριες της καυτής νύχτας! Το βιβλίο φέρει τον τίτλο "Low Down Dirty Shame" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μέσα στον Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα απο έναν κοινό γνωστό πριν απο περίπου 2 χρόνια. Οι ειδικοί του Hollywood είναι σίγουροι -"H Taja λέει την αλήθεια!"
To TVNEA σας αποκαλύπτει ένα απόσπασμα από το βιβλίο που καίει την Rihanna: "Ήταν πανέμορφη. Τα μαλλιά της ήταν κοντά με ξανθές ανταύγες, ενώ το ντύσιμο της ήταν πολύ ωραίο. Απο την πρώτη στιγμή υπήρξε μια έλξη μεταξύ μας. Θα μπορούσα να συζητάω μαζί της ώρες ολόκληρες για τη μουσική και τη μόδα. Αλλα ξαφνικά θέλησε να κάνουμε SEX. Εγώ δεν είχα διάθεση, αλλά αυτή επέμενε. Δε δίστασε μάλιστα να μου κάνει στ..." 
Και κάπου εδώ σταματάμε, γιατί γίνεται αρκετά αποκαλυπτικό...Λέτε να είναι αλήθεια;
Τι τραβάς και εσύ Rihanna;


  -------   
Kαι κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος του αποψινού Gossip 2go!
Μη ξεχνάτε, και την επόμεη Τετάρτη έχει Gossip!!
Να περνάτε όλοι καλά!





Μη χάσετε αύριο το "Γιά. Ταξί. Blog"
Πως ακούσαμε τα τραγούδια της Eurovision;
Ποιό είναι το δικό μας φαβορί;
Και πολλά άλλα...

Ταξίδης Γιάννης
Επικοινωνία: johnt@hotmail.de                                                

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. super to gossip giannh perimenoume thn aurianh sou sthlh gia taksi , euxomai na exei kai authn thn fora plaka kai na einai kaustiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai oi palies photos tis rihanna aftes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώπα η Rihanna!! Να δεις που θα δούμε να σκάει και κανένα βίντεο τύπου Τζούλιας. Τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι τα προεόρτια, lol.

    Η Γκάγκα έχει καεί από την... κόκα-κόλα, απλά θύμα ενός φανατικού καπιταλιστικού ξεζουμιστικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !