Κάμερον Ντίαζ: «Μου αρέσει να βλέπω πορνοταινίες»

0
Η Κάμερον Ντίαζ μίλησε στο σόου του Τζίμι Κίμελ για τη νέα της ταινία «Bad Teacher» αλλά και για τη συνεργασία της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Στην καινούρια της ταινία, η διάσημη ηθοποιός υποδύεται μία δασκάλα, η οποία δεν έχει και την πιο σωστή συμπεριφορά: Καπνίζει μαριχουάνα, βρίζει συνεχώς ενώ είναι και πολύ σέξι όταν καθαρίζει το αυτοκίνητό της. Η Κάμερον Ντίαζ σε ερώτηση του γνωστού παρουσιαστή αν βλέπει ταινίες για ενήλικους είπε χωρίς αναστολή: «Μ’ αρέσει να βλέπω πορνό». Η 38χρονη ηθοποιός ντυμένη με άσπρο πουκάμισο (όπου αποκάλυπτε το μαύρο σουτιέν της) και τιράντες μίλησε και για τη συνεργασία της με τον πρώην σύντροφό της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τον Τζέισον Σίγκελ. Για τον Τζάστιν είπε: «Θέλαμε τον Τζάστιν γιατί είναι εκπληκτικός κωμικός. Είναι τόσο αστείος και πάρα πολύ ταλαντούχος», ενώ για τον έτερο συνεργάτη της είπε: «Ο Τζέισον Σίγκελ είναι η ψυχή της ταινίας, και είναι περίεργο. Είναι σαν ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των τριών μας». Τέλος, μίλησε για το στιγμιότυπο που έδειξε η τηλεόραση, όπου κατά τη διάρκεια του Super Bowl τάιζε τον Άλεξ Ροντρίγκεζ ποπκόρν: «Πρέπει να δεις τι ταΐζω τους ανθρώπους, όταν δεν είμαι στην τηλεόραση».

Σχόλιο: Μα πόσο sexy είναι αυτή η γυναίκα; Κάθε φορά που την βλέπουμε είναι όλο και πιο όμορφη και λαμπερή.. I love you Cameron!

Διαβάστε επίσης: H Cameron Diaz επιστρέφει με το "Bad Teacher"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !