"Γιά. Ταξί. Blog" 17 ΦΕΒΡ. 2011

16
Τι εβδομάδα και αυτή; Άγχος, στρές, τρέξιμο και... ένα ψάρι που αυτοκτόνησε. Τώρα ή αυτοκτόνησε ή το "αυτοκτόνησαν" τα υπόλοιπα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και μέσα σε όλα αυτά να έχεις και τη κ. Κούλα να σε ρωτάει γιατί ο Αντώνης Βαρδής ξέθαψε από το πουθενά την κόντρα του με τον Μικρούτσικο. Εγώ τώρα τι να της πω; Δεν έχει και άδικο η γυναίκα.
Και εδώ που τα λέμε,
τι ήθελε ο Βαρδής και μίλησε για τον Μικρούτσικο... Δηλώσεις στη Λιβαθυνού, επιστολές στη Λαμπίρη, κακό...και τα μεσημερινά να ασχολούνται με ένα θέμα που προέκυψε πριν 8 χρόνια. Έλεος. Μήπως να περιμένουμε και την απάντηση της Άσπας στην Κούκα; Μήπως θα βγει και η Νάνσυ Αλεξιάδη να απαντήσει στον Χατζηστεφάνου; Μήπως και ο Χατζηστεφάνου με τη σειρά του, θα μας λέει πάλι  "λευτεριά στην Τσετσενία"

Πραγματικά λίγο άκυρος ο χρόνος για την απάντηση του Βαρδή. Mία ερώτηση θέλω μονάχα να κάνω: K. Βαρδή γιατί δώσατε έκταση σε ένα θέμα που έγινε πριν χρόνια; Είστε εκπληκτικός μουσικός και πραγματικά δεν έχετε ανάγκη της τηλεκόντρες.


Και μετά από όλα αυτά ο Γιάννης Βαρδής καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη... τυχαίο; Δε νομίζω!
Mετά την όλη κόντρα με τις επιστολές, τις συνεντεύξεις κτλπ. δόθηκε στον κατα τα άλλα συμπαθή Γ. Βαρδή η ευκαιρία να βρεθεί καλεσμένος σε μία εκπομπή.
Και η Ε. Μενεγάκη (ενώ θα μπορούσε) δεν ρώτησε τίποτα σχετικό με το θέμα. (UPD)
 

Άσχετο, αλλα τον Φουκάκή τον είδατε; Τι υπερβολή Θεέ μου... Ειδικά το σημείο που σκαρφάλωσε στην πινακιδά που έγραφε "Αγία Βαρβάρα" και τη φίλησε... Οκ Γιάννη, στο Big Brother πήγες, δε σε έστειλαν εξορία στη Σπιναλόγκα. Relax!

Ναι,ναι ναι!! Αγαπημένοι μου φίλοι επιτέλους ακούσαμε ολοκληρα τα τραγούδια της Εurovision (για αυτό δεν μπορούσε να κοιμηθεί η κ. Κούλα...λολ). Mπορεί νούμερα να μην έκανε η εκπομπή με την παρουσίαση των τραγουδιών, ωστόσο η επιλογή της ΕΡΤ να βάλει την Λένα Αρώνη στη θέση της παρουσιάστριας ήταν η καλύτερη. Αυτή η γυναίκα μπορεί να προσφέρει πολλά... !

Ψηφίζω φανατικά τον Λούκα Γιώρκα! Μακάρι να μας εκπροσωπήσει αυτό το τραγούδι... Κάτι διαφορετικό ρε παιδά μια φορά...

Και τώρα που μιλάω για τη Eurovision, έλεος κάθε χρονιά με τις διαρροές. Φέτος για άλλη μια χρονιά διέρευσαν τα τραγούδια του διαγωνισμού. Καλα για πόσο χαζούς μας περνάνε; Εντελώς τυχαία διαρρέουν πάντα τα τραγούδια... Ή οι υπέυθυνοι των τραγουδιών στην ΕΡΤ δεν μπορουν να ελέχξουν ποιός έχει στα χέρια του τα τραγούδια και τα διαρρέι, ή το ξέρει η ΕΡΤ, το κάνει σκόπιμα έτσι ώστε πάντα να υπάρχει ντόρος με τις διαρροές. Πραγματικά μια χρονιά αν δεν υπάρξουν διαρροές, θα ανυσηχήσω... Και λογικά η εκπομπη να μην κανει νούμερα...Όταν απο το πρωι ο κοσμος τα ειχε ακούσει 100000 φορές.

Γεννέθλια είχε εχτές η Ρούλα Κορομηλά και οι συνεργάτες στην στο Alpha της έκαναν έκπληξη!! Το βιντεάκι απο την έκπληξη μας το έδειξε ο Νίκος Μουτσινας στο χθεσινό Δέστε τους.
Ρούλα Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Σου εύχομαι τα καλύτερα...

Και τωρα που αναφέρθηκα στο Δέστε τους... Θεωρώ πως η συγκεκριμένη εκπομπή προσφέρει τόσο γέλιο όσο καμία άλλη. Η ομάδα δένει πολύ καλά μεταξύ τους και οι δύο παρουσιαστές Μουτσινάς - Ηλιάκη δίνουν κάθε μέρα ρεσιτάλ.

Νίκος Μουτσινάς... ίσως ο πιο αδικημένος άνθρωπος της τηλεόρασης... Εκεί στον Αlpha δώστε του μια stand up comedy εκπομπή και θα δείτε τα νούμερα στα ύψη...νομίζω...


Είμαι ο Γιάννης και μόλις τελείωσα... (Τι σας θύμησα εεε;)

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ...

    Και μετά από όλα αυτά ο Γιάννης Βαρδής καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη... τυχαίο; Δε νομίζω!

    ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ"ΡΩΤΗΣΕ Η ΕΛΕΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ????????????,ΟΧΙ!!!!ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!Η ΕΛΕΝΗ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:53 μ.μ.
    Έτσι είναι!Εγώ τον Λούκα τον θεωρώ αδιαφορο!Το τραγουδι καλό αλλά όχι για γιουροβίζιον!Είναι στενάχωρο!Η γιουροβίζιον είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας!Εγώ ψηφίζω Νίκη Ποντε & θέλω α πάει με την νίκη στον τελικό του διαγωνισμού!Είναι νέα,όμορφη & γλυκιά!Κι το σημαντικότερο;Έχει ωραίο τραγούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Ανώνυμε 6.53
    Καταρχήν σε ευχαριστώ που σου άρεσε η στήλη μου!
    Ότι αφορά το "Και μετά από όλα αυτά ο Γιάννης Βαρδής καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη... τυχαίο; Δε νομίζω!"
    Μάλλον δεν εκφράστικα σωστά...εννωούσα πως μετά την όλη κόντρα με τις επιστολές, τις συνεντεύξεις κτλπ. δόθηκε στον κατα τα άλλα συμπαθή Γ. Βαρδή η ευκαιρία να βρεθεί καλεσμένος σε μία εκπομπή.
    Αυτό ήθελα να πω... Έχεις απόλυτο δίκιο στο οτι η Ε. Μενεγάκη (ενώ θα μπορούσε)δεν ρώτησε τίποτα... και πραγματικά Μπ΄ραβο της...δε θα το έκαν όλοι αυτό!!!


    Να περνά καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιαννη ταξιδη εισαι αστοχος εκει που λες για την μενεγακη,η ελενη ολη την βδομαδα εχει γκρουπακια η τραγουδιστες,προχθες ειχε τις μελισσες χθες ειχε την νικι ποντε,σημερα ειχε τον λιανο (που τον καλει συχνα) και τον γιο του βαρδη.Αν τον ρωτουσε οτιδηποτε θα ελεγα και εγω οτι το κανε επιτηδες,φαινεται οτι εσυ ελενη δεν βλεπεις, αλλιως τετοιο αστοχο σχολιο δεν θα εκανες.Ολοι ξερουν απο ρεπορταζ που εκανε καποια εκπομπη οι καλεσμενοι της ειναι κλεισμενοι ενα μηνα πριν η το πολυ 15μερες το ακουσα σε καποια εκπομπη πριν 15μερες σε καποια εκπομπη (μαλλον στην μελετη.)Εδω ειναι η διαφορα της ελενης απο ολους που ειναι στην τβ,αυτο εννοουσε ο ψινακης οταν ελεγε οτι η ελενη δεν κανει αυτα που κανουν αλλες παρουσιαστριες.Καποια πραματα πρεπει να τα αναγνωριζετε εσεις που ασχολειστε με τις τηλεπερσονες.Της εχουν χρεωσει πολλα, αυτο ομως δεν το εχει, την κατινια εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με καλυψες και εμενα ειμαι η 7.30 σορρυ κυριε ταξιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:30 μ.μ. ma o antropos eipe oti den ennoouse auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ξερω 7.35 λαθος μου,κατι μου ετυχε και δεν διαβασα την απαντηση του γιαννη ταξιδη (ειχα ανοικτο το παραθυρο στο pc και χαζευα τηλεοραση μεχρι να γραψω το σχολιο δοθηκε η απαντηση απο το γιαννη ταξιδη)σορρυ ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη 7.30! Σιγά το πράγμα...
    Είχατε δίκιο πάντως, εκφράστικα λάθος...Το συγκεκριμένο κομμάτι έγινε Update!

    Nα περνάτε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως να περιμένουμε και την απάντηση της Άσπας στην Κούκα; Μήπως θα βγει και η Νάνσυ Αλεξιάδη να απαντήσει στον Χατζηστεφάνου; Μήπως και ο Χατζηστεφάνου με τη σειρά του, θα μας λέει πάλι "λευτεριά στην Τσετσενία";

    xaxaxaxa pe8ana sto gelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα που διορθωσες και αυτο με την Ελενη συμφωνω σε ολα! Και εννοειται οτι ο Λουκας παει καρφι γισ Γερμανια. Προβλεπω να νικησει με τεραστια διαφορα απο το δευτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. poso dikio exeis gia auta pou les..sou vgazw to kapelo..eidika oi apopsei sou gia ti menegaki kai giato moutsina exei apoluto dikio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννη είσαι θεός!Συμφωνώ με όλα όσα λες!
    Και κυρίως για το "Δέστε τους" και τον Μουτσινά!Κατά τύχη το είδα κάποια στιγμή φέτος και από τότε το βλέπω κάθε φορά που είμαι σπίτι τέτοια ώρα!
    Συγχαρητήρια για την στήλη σου!Keep Writing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα νεανικα του μουτσινα σκιζουν και το αξιζουν.Αυτο το χαλι ομως ο φωτης και μαρια,δεν το βλεπει κανεις.Τι αισχος δειχνουν απο στριγκ με γουνα μεχρι πως να ουρει μια γυναικα ορθια,συγγνωμη που γραφω αυτες τις αηδιες, αλλα το εσρ τι κανει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:30 μ.μ.
    Κοιμάαι!Ότι τους συμφέρει εκεί στο Εσρ!Ο Φώτης & η Μαρία είναι τελειωμένοι!Όχι μόνο σαν εκπομπή αλλά & σαν πρόσωπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:17 μ.μ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
    ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ!
    ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΜΟΥ ΦΕΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ!
    ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gianni eisai monadikos.sumfono me ola osa eipes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !