Η Μενεγάκη στο νέο Big Brother του χρόνου;

21
Ο Μεγάλος Αδελφός θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο. Αυτό που επιστρέφει επίσης, είναι το σενάριο που θέλει την Ελένη Mενεγάκη να εγκαταλείπει τις πρωινές τις συνήθειες και να μετακομίζει στη βραδυνή ζώνη.
Οι Γερμανοί φαίνονται αποφασισμένοι αυτή τη φορά, αν δεν δουν τα νούμερα του πρωινου να ανεβαίνουν και η Ελένη τερματίσει τρίτη στη γενική κατάταξη, θα πρέπει να μετακομίσει στις βραδυνές ώρες. Η ίδια  δεν την επιθυμεί καθόλου  αυτην την  αλλαγή και ελπίζει μέχρι το τέλος της σεζόν να αλλάξουν τα πράγματα και να δει και πάλι τα νούμερα τηλεθέασης να επιστρέφουν στην εκπομπή της.

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. AYTO PALI ????OI GERMANOI ENDIAFERONTAI GIA TA DYNAMIKA KOINA KAI KEI H ELENH PAEI PARA POLY KALA /TA SENARIA AYTA TA 8ELEI TO ZAPPIT KAI TA EYKOLWS ENOOYMENA PARALEIPONTAI/AS ASXOLEI8OYN ME THN ERGODOTRIA TOYS KAI TIS XAMHLES PTHSEIS SE KANALI POY ENDIAFERETAI MONO GIA TA NEANIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Μελλας ξυπνησε πρωι πρωι και ιπε να μας πει τι ειδε εχθες στο ονειρο του...
    απλα ελεος!!!
    αφου η Μενεγακη εκανε ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΜΑΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΗ το οποιο ελεγε οτι θα κανει ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2ΧΡΟΝΙΑ!
    ασε που δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο μετα απο ολα αυτα που ακουσ εη κορομηλα φετος με το Β.Β. να το αναλαβει η ελενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εχει καμια αναγκη να κανει κατι που δε θελει? Οτι να ναι! Μαλλον Καραβατου θα βαλουν στο ΒΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:52 π.μ.
    kai alloi eixan sumbolaio kai twra einai spitaki tous, ena kanali an thelei briskei tropous na ton h thn ksekanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδη ειναι πεσμενα τα νουμερα της
    ο μελλας βρισκει ευκαιρια να την χτυπησει,δεν βλεπει τα νουμερα της πατιανας που ο μουτσινας της ριχνει πανω απο 6% στο 15-44 .Η Ελενη στο 15-44 εχει μ.ο 17-18% το οποιο για τον αλφα θεωρειται απο τα ψηλα νουμερα τους.Εξαλλου το ονομα της ξερουν οτι προσδιδει κυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an to kanei h menegakh tha to patwsh to rialiti auth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H MENEGAKH OYTE STON YPNO THS DEN EXEI THN INTRIGKA OYTE KAI 8ELEI NA TO KANEI /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.10 η ελενη δεν ειναι η οποιαδηποτε ειναι τιμη τους να ανηκει στο δυναμικο του αλφα,αν ηταν η τσιμτσιλη, η λιβαθηνου,κ.α θα ετρωγαν σουτ καιρο τωρα,την ελενη αστην γιατι ειναι μια κατηγορια μονη της.Ακομη και νουμερα να μην κανει στον καφε στιγμιοτυπα απο την εκπομπη της παιζουν ολοι,σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι εχουν τα πραματα.Αν δεν πουλουσε πουθενα μπορει να την εδιωχναν αλλα οταν βλεπουν οτι ολοι ασχολουνται μαζι της,γιατι να την διωξουν???,εδω της ανανεωσαν πριν αρχισει η σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELA MEDIA MHN MAS PRIZEIS ME THN BASILISA SOU ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε παίδες όσο η Μενεγάκη μπορεί να φέρνει χορηγους και χρήμα στο πρωινό, εκεί θα μείνει.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο,τι κι αν διαφημίσει στην εκπομπή της γίνεται ανάρπαστο.Δεν είναι μόνο τα νούμερα, αλλά και η επιρροή ενός προσώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MA DEN TA FERNEI, KAI PALI, DEUTERH EINAI OXI PRWTH LOL,ALLH MIA EUKEREIA THA EXEI H MENEGAKH TOU XRONOU KAI META ANTE GEIA SAS PAW KAI STOIXHMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H MENEGAKH EINAI H DEUTERH KAKH XRONIA GIA AUTHN, AUTO LEEI POLLA, TO KANALI AN HTAN EUXARISTIMENO THA ESTELNE DELTIA TUPOU PRAGMA POU DEN KANEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PATE KALA ?DHLADH GIA SAS MONO OI PRWTOI SE NOYMERA PREPEI NA EINAI .TOTE NA FYGOYN OLOI SE OLES TIS ZWNES POY EINAI DEYTEROI KAI TRITOI /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2 XRONIA DEUTERO TRITH EINAI OPOTE ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EPANERXOMAI ME LIGA ONOMATA STHN PRWINH ZWNH/H MELETH O AYTIAS OI KAMPOYRAKHS OIKONOMEAS OI PAPABASILEIOY LAMPROS EINAI DEYTEROI KAI TRITOI /ANAFERVW AYTOYS ENDEIKTIKA GIATI KAPOIOI LENE OTI BLEPOYN ELAXISTOI TO PRWI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:55 NA PAS STO KALO KAI SIGOYRA EISAI TWRA EYTYXISMENH ME THN EPIDEIJH TOSHS KAKIAS GIA KAPOIA POY DEN SOY PERNEI TO FAI SOY ETSI?/ KAPOIOI THN AGAPOYN KAI THN BLEPOYN STHN TB MIA KAI EINAI TO KALYTERO PRVINO /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο,τι και να λέτε, η Μενεγάκη είναι η Μενεγάκη ρε παίδες.. Τι ψάχνετε να βρείτε περί δεύτερων και τρίτων? Τρία πρόσωπα αντεξαν πάνω από 15 συνεχόμενα χρόνια στην Tv στην πρώτη γραμμή, και που χάρη σε αυτά πηρε αξία και η ζώνη αλλά και οι ανταγωνιστές τους.. Ο Χατζηνικολάου και ο Παπαδάκης στην ενημέρωση, και η Μενεγάκη στην ψυχαγωγία. Και 15οι να έρχονται, και καριέρα έκαναν, και φίρμες είναι και ο ορισμός της επιτυχίας. Τι να λέμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:15 π.μ.
    πεστα ρε φιλε!
    αμαν πια εδω μεσα με ενα συγκεκριμενο ανωνυμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.15 TA EIPES OLA TI NA LEME TORA
    MILAN KAI KATI PAIDAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1.47 KALO!!!!!!! KONTEYEI KAI H PROTOAPRILIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !