Πρεμιέρα 23/2 στις 22:00-Μάθε λεπτομέρειες για την σειρα Steps+φώτο

15
Μια νεανική σειρά γεμάτη ζωντάνια και ρυθμό
έρχεται να μας παρασύρει
την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 22:00

Είναι νέοι, ταλαντούχοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.
Κάνουν τα πρώτα τους βήματα με πάθος και ρυθμό, για να κατακτήσουν το όνειρό τους…
Τραγούδι, χορός και νεανική ζωντάνια συναντιούνται στη νέα σειρά STEPS που έρχεται την Τετάρτη 23/2 στις 10 το βράδυ, για να μας ξεναγήσει σε μια Σχολή Τεχνών του Θεάματος. Μια σχολή που ανοίγει τις πόρτες της μόνο σε μεγάλα ταλέντα. Κι εμείς θα απολαύσουμε αυτά τα νέα ταλέντα να τραγουδούν, να χορεύουν, να υποδύονται ρόλους, να παλεύουν για να γίνουν αστέρια…
Ο αγώνας θα είναι σκληρός και κοπιαστικός για τους νεαρούς καλλιτέχνες. Το πάθος και η αγωνία για διάκριση, οι χαρές και οι απογοητεύσεις, οι φιλίες, οι έρωτες, ο ανταγωνισμός και οι συγκρούσεις είναι όλα μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Σε αυτό το παιχνίδι καλούνται και οι καθηγητές να αναλάβουν το δικό τους ρόλο. Άλλοτε έρχονται πιο κοντά στους σπουδαστές αποκαλύπτοντας την τρυφερή τους πλευρά κι άλλοτε κρατούν τις αποστάσεις που επιβάλλονται, αφήνοντας τα νιάτα να τα βγάλουν πέρα μόνα τους…
Δεν ξέρουμε αν οι νέοι καλλιτέχνες θα αντέξουν όλες τις δοκιμασίες. Ξέρουμε όμως ότι θα μας μαγέψουν με τις επιδόσεις τους και το πάθος τους…
Ας γνωρίσουμε τους ήρωες του STEPS:...

OI «ΜΕΓΑΛΟΙ»
ΚΑΤΙΑ ΓΡΕΓΟΥ (ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΑ)
Η ιδιοκτήτρια της σχολής είναι μεγάλη ντίβα του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έδωσε μάχες και πέρασε από πολλές δοκιμασίες, για να φτάσει εδώ που έφτασε. Δεν ξεπέρασε ποτέ τον πρώτο της έρωτα, τον Ανδρέα, ο οποίος εξαφανίστηκε. Η Κάτια έκανε έναν αποτυχημένο γάμο και δεν κατάφερε να κάνει παιδιά. Εκτονώνεται, όμως, μέσα από τη βοήθεια που προσφέρει στους νεαρούς καλλιτέχνες, στους οποίους έχει ουσιαστικά αφιερώσει τη ζωή της. Αν και είναι πολύ καλή ηθοποιός, στη ζωή της η Κάτια λειτουργεί με ευθύτητα και ντομπροσύνη.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ)
Καθηγήτρια κλασικού χορού. Με την Κάτια έχει αναπτύξει σχέση μάνας- κόρης. Τα πράγματα πήγαιναν καλά στα επαγγελματικά της, μέχρι που ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι την έκανε να εθιστεί στα παυσίπονα. Όταν έπεσε σε κατάθλιψη και έπιασε πάτο, η Κάτια τη βοήθησε να συνέλθει. Η Άντζελα βλέπει τη σχολή σαν την τελευταία της ευκαιρία να φτιάξει την ζωή της. Είναι η «σκληρή» καθηγήτρια, που έχει πολλές απαιτήσεις γιατί έμαθε να στηρίζεται στα πόδια της και ζητάει κι από τους μαθητές της το ίδιο.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΗΛΕΚΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ)
Καθηγήτρια μοντέρνου χορού. Στη σχολή της Κάτιας ξεκίνησε ως μαθήτρια και όταν τέλειωσε, παρά τις προσπάθειές της, δεν έκανε τη μεγάλη καριέρα που ονειρευόταν. Δέχτηκε την πρόταση της Κάτιας να διδάξε στη σχολή, αλλά γι’ αυτή είναι απλά ένα στάδιο της καριέρας της, καθώς δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις προσπάθειες να δουλέψει ως χορεύτρια σε μιούζικαλ. Συγκατοικεί με τον Χρήστο, αλλά η ασυνέπεια και η ανωριμότητά του την «παγώνουν».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)
Καθηγητής Ιστορίας Θεάτρου και Διευθυντής Σπουδών. Πρώην φιλόλογος που δεν κατάφερε να πάρει έδρα στο πανεπιστήμιο και παραιτήθηκε. Προσπαθώντας να βρει δουλειά, κατέληξε στη σχολή της Κάτιας. Είναι ο ‘παράξενος’ της σχολής, αλλά έγινε διευθυντής σπουδών λόγω της υπευθυνότητας και των γνώσεών του. Σοβαρός και πολύ τυπικός, δεν έχει χιούμορ και δίνει την εντύπωση μελαγχολικού και ψυχρού ανθρώπου. Θέλει να κρατάει αποστάσεις από τους άλλους και σιχαίνεται να δείχνει αδυναμία. Είναι κρυφά ερωτευμένος με την Κάτια, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο αμήχανο και τυπολάτρη μπροστά της.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΕΒΙΔΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ)
Καθηγητής Υποκριτικής. Αγαπάει πολύ την δουλειά του, όπου χρησιμοποιεί προκλητικές κι ανορθόδοξες μεθόδους προκειμένου να «λύσει» τους μαθητές του. Είναι χειμαρρώδης και δημιουργικός, παθιασμένος με την τέχνη και καταφέρνει να λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τους μαθητές του, καθώς τους προκαλεί να ανακαλύπτουν συνέχεια νέους τρόπους έκφρασης. Του αρέσει πολύ να φλερτάρει, αλλά δυσκολεύεται να κάνει σοβαρή σχέση και να αφήσει τους ανθρώπους να τον πλησιάσουν ουσιαστικά. Αρέσει πολύ στις γυναίκες -συχνά οι μαθήτριές του τον ερωτεύονται- και δυσκολεύεται πολύ να μην ενδώσει... Παρά την πληθωρική κι εξωστρεφή συμπεριφορά του, στην ουσία είναι ένας ντροπαλός και κλειστός άνθρωπος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΚΟΣ)
Καθηγητής μουσικής. Συνθέτει τραγούδια, παίζει διάφορα όργανα και έχει δημιουργήσει με φίλους του ένα συγκρότημα. Παίζουν κατά καιρούς σε underground μπαράκια φιλοδοξώντας να τους γίνει πρόταση από δισκογραφική εταιρία. Για να στηρίξει το όνειρό του, ο Χρήστος αναγκάζεται να κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού, ώσπου μαθαίνει για μια θέση στην σχολή της Κάτιας Γρέγου και καταφέρνει να προσληφθεί. Του αρέσει να καλλιεργεί για τον εαυτό του την εικόνα του «ρόκερ», γι αυτό και συχνά δραματοποιεί τις καταστάσεις. Είναι ανώριμος και φευγάτος και πολλές φορές έχει προβλήματα στις ερωτικές του σχέσεις. Στην ουσία είναι απλώς ένα παιδί που αποζητά την προσοχή των άλλων.

ΣΟΦΙΑ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ (ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ)
Καθηγήτρια τραγουδιού. Θεωρεί ότι το ταλέντο της αδικείται και ότι δεν έχει βρει ακόμα τη δουλειά που τη αξίζει. Έπιασε δουλειά στη σχολή θεωρώντας ότι θα είναι κάτι προσωρινό. Τώρα κλείνει δέκα χρόνια στην σχολή κι όλο απειλεί ότι θα φύγει, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Είναι ανοιχτή, αισιόδοξη και καλόκαρδη. Πάντα θέλει να βοηθήσει όποιον έχει πρόβλημα και έχει μια καλή κουβέντα για όλους. Παρά τις αναποδιές, δεν χάνει την πίστη της στη μεγάλη καριέρα που την περιμένει…

ΜΙΛΤΟΣ ΦΩΤΙΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ)
Ο επιστάτης της σχολής. Ζει μόνος του και θεωρεί οικογένειά του τα παιδιά της σχολής, τα οποία και βοηθάει ή καλύπτει όποτε μπορεί. Δεν πάει ποτέ διακοπές κι η μόνη του διασκέδαση είναι το θέατρο και το σινεμά. Μιλάει στην Κάτια στον πληθυντικό μπροστά στους μαθητές και στον ενικό όταν είναι μόνοι τους. Συχνά λειτουργεί ως εξομολογητής και προσφέρει πολύτιμες συμβουλές.

ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ»
ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΓΙΔΗΣ (ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ)
Ο Πέτρος έρχεται από ένα ψαροχώρι της Ηγουμενίτσας και προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα της πόλης. Δεν ντρέπεται για την καταγωγή του, αν και οι συμφοιτητές του συχνά τον αντιμετωπίζουν σαν εξωγήινο. Από μικρός είχε μεγάλο ταλέντο στους παραδοσιακούς χορούς και ονειρευόταν να κάνει καριέρα ως χορευτής. Ο πατέρας του αγνοεί τους λόγους που έχει έρθει στην πόλη, νομίζοντας πως θέλει να σπουδάσει οικονομικά. Μόνη σύμμαχός του στα όνειρά του είναι η μητέρα του. Είναι παιδί καλοπροαίρετο, γεμάτο ζωντάνια και περιέργεια. Αν και ντροπαλός με τα κορίτσια, δεν μπορεί να κρύψει εύκολα τα συναισθήματά του. Λόγω του καλού του χαρακτήρα, συχνά γίνεται ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών, γεγονός που τον εκνευρίζει. Από τη σχολή του αρέσει η Μελίνα, αλλά διστάζει να της το δείξει.

ΦΑΝΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ (ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στα δώδεκά της έμεινε ορφανή κι ανέλαβε το ρόλο της μητέρας για τον μικρό της αδελφό. Έμεινε πίσω στις σχέσεις με τα αγόρια και μεγάλωσε χωρίς φυσιολογική κοινωνική ζωή. Ο χορός είναι η μόνη διέξοδός της, που την κάνει να αισθάνεται ζωντανή. Είναι υπεύθυνη, συνεπής, μαχητική, ώριμη, έχει πολλή ενέργεια και δεν φοβάται τη δουλειά. Είναι ντροπαλή και κλείνεται εύκολα στον εαυτό της. Είναι αγαπητή, αλλά πολλές φορές φαίνεται συντηρητική και άτολμη. Της αρέσει ο Πέτρος, αλλά του το δείχνει με άγαρμπο τρόπο.

ΕΥΑ ΣΑΚΚΑ (ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ)
Η Εύα είναι υιοθετημένη, αλλά μεγάλωσε με αγάπη και σιγουριά. Ξεχώρισε από μικρή στη χορωδία του σχολείου της κι αποφάσισε πως θέλει να γίνει «καλλιτέχνης» με όλη την σημασία της λέξης: να τραγουδάει, να χορεύει και να παίζει στο θέατρο. Είναι αισιόδοξη και γεμάτη ζωντάνια. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση κι αίσθηση του χιούμορ και κάνει παντού αισθητή την παρουσία της.
Της αρέσει να φλερτάρει συνέχεια. Δεν διστάζει να διεκδικεί αυτό που θέλει με θάρρος και πολλές φορές με θράσος. Ακούει τα προβλήματα των άλλων κι έχει ένα τρόπο να τους ανεβάζει τη διάθεση και να τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.

ΑΡΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ)
Κακομαθημένος γόνος οικογένειας μεγαλοδικηγόρων. Οι γονείς του δεν του χαλάνε χατίρια, αλλά τον αντιμετωπίζουν πάντα σαν μικρό κι ανώριμο. Αυτό συχνά του δημιουργεί την αίσθηση πως δεν τον παίρνουν στα σοβαρά και δεν του δίνουν σημασία. Άμυνά του είναι η επανάσταση και πολλές φορές η προκλητική συμπεριφορά. Καταπιάνεται συνέχεια με διαφορετικά πράγματα, τα οποία και βαριέται εύκολα. Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής κι όταν δεν το καταφέρνει με τα προσόντα του, το καταφέρνει με τα κυνικά του σχόλια. Είναι δυναμικός, ανταγωνιστικός, αλαζόνας και ‘ξερόλας’. Θέλει να έχει πάντα κοινό κι αποδεικνύεται ταλέντο στην υποκριτική. Του αρέσει η Μελίνα και κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει.

ΤΖΟ ΖΑΜΠΕΤΑΣ (ΜΙΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ)
Παιδί χωρισμένων γονιών, ο Τζο ξεκίνησε την «καλλιτεχνική» του καριέρα στην Ίο, στο ξενοδοχείο του παππού του, διασκεδάζοντας τους τουρίστες που έμεναν εκεί με το τραγούδι και τις μιμήσεις του. Ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός κι έχει ταλέντο και στο τραγούδι. Είναι γκέι και δεν ντρέπεται γι αυτό, αλλά ούτε το διατυμπανίζει. Είναι έξυπνος, έχει χιούμορ και πολλή φαντασία. Ζωγραφίζει, τραγουδάει, μιμείται, παίζει πιάνο, συνθέτει μουσική, σερφάρει στο Internet. Είναι η ψυχή της παρέας - πάντα ζωντανός, ενημερωμένος κι έτοιμος για περιπέτειες.

ΜΕΛΙΝΑ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ (ΝΑΝΤΙΝ ΞΗΝΤΑΡΑ)
Η Μελίνα ζει στη σκιά της διάσημης οικογένειάς της.Ο πατέρας της είναι γνωστός συνθέτης, η μητέρα της ζωγράφος, η θεία της επιτυχημένη χορεύτρια. Όλοι την καταπιέζουν θεωρώντας ότι δεν πρέπει να ακολουθήσει καλλιτεχνικό επάγγελμα. Αυτό την έχει κάνει πολύ κλειστή και καχύποπτη με τους ανθρώπους. Η επιλογή της να πάει στην σχολή της Κάτιας αποτελεί γι’ αυτή μια επανάσταση, καθώς είναι πλέον έτοιμη να αναμετρηθεί με την οικογένειά της! Είναι εσωστρεφής και συγκρατημένη, μοιάζει ψηλομύτα κι απρόσιτη εξαιτίας της ανασφάλειάς της. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται. Με το χορό έχει σχέση αγάπης- μίσους και συχνά αμφισβητεί τις επιλογές της.
Είναι πολύ όμορφη και ξεχωρίζει όπου κι αν βρεθεί, παρόλο που θέλει να περνάει απαρατήρητη.
Ακολουθήστε τα πρώτα τους βήματα…
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρίστος Γεωργίου & Κώστας Βαρελίδης
ΠΡΟΣ/ΓΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Χριστίνα Κοτζάμπαση, Μαρία Μαντή
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Φωκάς Ευαγγελινός
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: STUDIO ATA

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αντώνης Φραγκάκης, Αθηνά Μαξίμου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Κωσταντίνος Λάγκος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ελένη Καλλία, Γιώργος Σουξές, Ευτυχία Φαναριώτη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Μίνως Θεοχάρης, Ναντίν Ξηντάρα, Μαρίνα Σαττή, Αχιλλέας Μανώλης, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Στέλιος Καλαϊτζής, Κώστας Βογιατζόγλου, Θοδωρής Πετρόπουλος κ.ά.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 3:39 μ.μ.
    dikaio exeis file,aneta,o ant1 einai to agapimeno mou kanali k skizei tyxaio?den nomizo!
    tin siera fti tha klepsi tin parastasi,xamos tha ginei,bravo ant1 k bravo latsie!
    k genika olow o nat1 skizei eidikia tin edvomada pou prease ekane fovera noymera1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THN SEIRA AUTHN PERA APO TIS XAZOMARES POU LENE MERIKOI THN PERIMENW PWS KAI PWS KAI EGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma oloi tin perimenoun tha xeskisei!!!!!!!!!pao apo 50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E MHN LEME KAI MALAKIES TWRA 50NTARI DEN THA KANEI TO 5050 THA KANEI AUTH H SEIRA; OK KAI EGW THN PERIMENW ALLA AS THN DOUME PRWTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h premiera tha paei polu kala alla meta?? ekeinh thn wra tha einai polla kai podosfairo, oute to 50 50 den tha kanei 50ntaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. skaste apo to kako sas zilevete k ta lete pou o ant1 exei to pio dinato xarti tou,pano apo 50% einai sigouro i seira einai telia!!!!to 50-50 to varethikan OLOI,ksipaneteeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PRAGMATIKA 3 MARTIOU THA EIMAI EDW,META TO 2O EPEISODIO STEPS K PREMIERA 50-50,NA DW POU THA EXOUN PAEI AFTA TA XAZA POU LENE GIA 50ARIA,H'OTI THA SKISEI...EXW MEGALH MERIERGEIA...AP TH XWRA THA FYGOUN AP TH STENAXWRIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eipame h seira einai wraia alla xalarwse kai ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:49 μ.μ.
    dDEN KSERW GIATI ALLA KAI EGW, MEGA BLEPW MONO TA MUSTIKA THS EDEM KAI NHSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. adiaforos o "thiasos" elkistiko to senario!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. adiaforos o "thiasos" elkistiko to senario!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mia xara einai kai egw to perimenw na to dw aurio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν ξερω ρε παιδια αλλα με χαλαει λιγο που ειναι στον ant1.. μου αρεσει πολυ η ιδεα της σειρας αλλα η υλοποιηση της θα ανταπεξελθει στις προσδοκιες μας?? οταν ανεφερα στην παρεα μου για τη σειρα το πρωτο που σχολιασαν ολοι ειναι το καναλι που θα το προβαλλει. ελπιζω να ειναι ωραια γιατι ελειπε κατι τετοιο απο την ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !