Ψινάκης:"Ανακάλυψα πως υπάρχει πολύ παρασκήνιο, βρωμιά και εκβιασμοί, γύρω από τη Eurovision"

3
"Ακόμη δεν έχετε δει και ακούσει τίποτα! Η ιστορία της Eurovision ξεκινάει τώρα!", δήλωσε  ο Ηλίας Ψινάκης, όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει -όπως είχε απειλήσει λίγες μέρες πριν- να στείλει την ΕΡΤ στα δικαστήρια, με αφορμή τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη από τον ελληνικό τελικό.

Διευκρίνησε βέβαια, πως προς το παρόν δεν σκοπεύει να προβεί σε καμία διαδικασία, αφού έχει παραιτηθεί από μάνατζερ του Θεοχάρη και δεν έχει αρμοδιότητα. Τόνισε όμως, ότι σύντομα θα περάσει στην αντεπίθεση: "Δεν πρόκειται να αφήσω το γεγονός να περάσει έτσι. Προς το παρόν δεν θέλω να μιλήσω ή να κάνω οτιδήποτε, για να μην καταστρέψω άλλες καριέρες. Σύντομα όμως, θα τα πούμε τα πράγματα με ονόματα και γεγονότα. Ανακάλυψα πως υπάρχει πολύ παρασκήνιο, βρωμιά και εκβιασμοί, γύρω από αυτή την ιστορία, που δεν συνάδουν με τη διαφάνεια και το φως που έχει εξαγγείλει ο αρμόδιος υπουργός, Τηλέμαχος Χυτήρης. Γι' αυτό κι εγώ δεν θα αφήσω το πράγμα έτσι".

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του zappIT.gr και η δισκογραφική εταιρεία HEAVEN -που είχε προτείνει τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη- πρόκειται να περάσει στην αντεπίθεση. Σε λίγες μέρες σκοπεύει να φέρει στη δημοσιότητα το τραγούδι που έγραψε ο συνθέτης Νίκος Τερζής για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και με το οποίο η εταιρεία πρότεινε τελικά στην ΕΡΤ να συμμετάσχει ο Θεοχάρης, ώστε να καταλάβει και ο κόσμος ποιο τραγούδι απέρριψαν οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι μετά την πρώτη απόρρριψη, ο Στέφανος Κορκολής απέσυρε το τραγούδι του για λόγους ευθυξίας και ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα που θα είχε η αίτηση επανεξέτασης προς την ΕΡΤ, την οποία είχαν υποβάλλει η HEAVEN και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Έτσι, η δισκογραφική εταιρεία απευθύνθηκε στον Νίκο Τερζή, ο οποίος έδωσε το δικό του τραγούδι στον Θεοχάρη. Η υποψηφιότητα του νεαρού καλλιτέχνη, ωστόσο, απορρίφθηκε για δεύτερη φορά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. as toy pei kapoios oti ton varethikame k ayton k ta taledakia(leme twra) poy ankalyptei kata kairoys..ftanei pia kyra moy..den poylas allo..se varethikameeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά τον βαρεθ'ηκαμε κι αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και την ζωή σας βαρεθήκατε επίσης...κι εμείς βαρεθήκαμε εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !