Σοφία Μουτίδου:Eχει τελεώσει η Ζέτα σχολή υποκριτικής;

12
H Σοφία Μουτίδου μιλώντας στην εκπομπή LifeStyle για την τηλεόραση, την οικονομική κρίση και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Σχολίασε την δήλωση της Βάνα Μπάρμπα ότι πως να ζήσει μόνο με 5-6 χιλιάδες το μήνα, και συμφώνησε ότι είναι πολύ δύσκολο. Δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την εμμονή αν θα σταματήσει π.χ. η Μανωλίδου από την τηλεόραση και θα δικαιολογούσε να γινόταν θέμα αυτό αν θα σταματούσε η Ελένη Μενεγάκη από τον "Πρωινό Καφέ".
Σχολίασε και την δήλωση του Χρήστου Λούλη για την Ζέτα Μακρυπούλια , ότι δηλαδή δεν την θεωρεί συνάδελφο του. Η Σοφία αναρωτήθηκε αν Ζετα έχει πάει σε σχολή και πως μάλλον αυτό θα εννοούσε ο Λούλης, γιατί πολλοί μπαίνουν στον χώρο και είναι σαν αλεξιπτωτιστές και υποστήριξε πως και πολλοί που δηλώνουν ηθοποιοί δεν είναι επί της ουσίας.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ti sxesi exei i sxoli gia na eisai ithopoios? sampos kai oloi oi hollywood stars exoun paei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.49 αν είσαι αυτοδίδακτος όπως όλοι οι παλιοί δεν έχει καμιά σημασία π.χ ορέστης μακρής αλλά στην περίπτωση της μακρυπούλια φαίνεται πως δεν έχει πάει σαν σχολή από τον τρόπο που "παίζει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kapote gia osous den kseroun ediines eksetasis gia na paris adia eksaskiseos epagelmatos , twra pia eina mpate skuli aleste .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοντά στην μακρυπούλια η στέλλα γιαμπουρα είναι έτοιμη για οσκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μουτίδου γιατί χάθηκε από την τηλεόραση?Μόνο στο θέατρο τώρα?Έχουμε να την δούμε σε σειρά από το καφέ της χαράς του ΑΝΤΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι ότι η Μακρυπούλια έχει όντως πάει σε σχολή, και εδώ και 10 χρόνια αυτή είναι η βασική δουλειά της. Έχει ξεχάσει κι η ίδια την εποχή πυ ήταν μοντέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den thelo na po oti theoro ti makrypoulia kali ithopoio. to theoro asxeto omos me to an exi perasei apo sxoli i oxi. eite exis talento eite oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει πάει σε σχολή.Και καλό είναι όσοι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί να πάνε σε κάποια σχολή.Να μάθουν λίγα πράγματα για το θέατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to talento den didasketeai /h to exeis h oxi/ omws kai na ekmetalleyesai lampera proswpa poy einai sthn epikairothta kai emporika gia na gineis gnwstos sto eyry koino einai egklhmatika aparadekto /dystyxws ayto symbainei ta 2 teleytaia xronia sthn thleorash /legontas kakies se kanei gnwsto katasyrefontas isws kapoion an thn akoloyuhsoyn polloi thn me8odo /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πιο κουλό είναι ότι ο κάθε ξεχασμένος (και δεν το λέω για το συγκεκριμένο), σχολιάζει επικριτικά συνήθως, Μανωλίδου και Μακρυπούλια, δηλαδή τις αποδεδειγμένα πιο εμπορικές αξίες της TV τα τελευταία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΘΑΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΞΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ /ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tous vlepoume olous autous pou evgalan sxoles. An den exeis talento se oses sxoles kai na pas ithopoios den jinesai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !