Η Σόφη Πασχάλη στην Ελένη Μενεγάκη?

Χρηστος Γ
2

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το χειρότερο «δώρο» στη γυμνάστρια της εκπομπής της: διέκοψε τη συνεργασία τους. Πληροφορίες θέλουν να παίρνει τη θέση της η Πασχάλη, που πέρυσι ήταν στο πρωινό του ΑΝΤ1 και ήδη συνεργάζεται με τον ALPHA στην εκπομπή «Exclusive» της Μπέτυς Μαγγίρα.
Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» ενημέρωσε τη Χριστίνα Πάζιου ότι σταματάει η συνεργασία τους μετά από έναν μήνα… εξαφάνισής της από το πλατό της Κάντζας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», η γυμνάστρια πήγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να κάνει τις καθιερωμένες ασκήσεις γυμναστικής μαζί της και με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά έφευγε… άπρακτη. Έστηνε τα όργανά της στο πλατό (γεγονός που φαίνεται και σε γενικά πλάνα της εκπομπής) και περίμενε υπομονετικά να της δοθεί το σήμα για να ξεκινήσει το πρόγραμμά της. Πάντα, όμως, κάτι συνέβαινε και τελικά δεν εμφανιζόταν!


Η διακοπή της συνεργασίας της Χριστίνας με την Ελένη Μενεγάκη έγινε με έναν τρόπο που δεν ήταν και ο καλύτερος… Προφανώς, ήθελαν να τη διώξουν και γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες δεν την έβγαζαν στον αέρα. Για έναν μήνα περίπου το κλίμα ήταν ψυχρό απέναντι στη Χριστίνα, ακόμα και από την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία με τη συμπεριφορά της έδειχνε την έξοδο του πλατό…» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον της Πάζιου.

Φέτος που ο «Καφές με την Ελένη» έχει αισθητή πτώση στην τηλεθέαση η παρουσιάστρια δεν έχει την καλύτερη διάθεση και αναζητάει καινούργια πράγματα. Από το περιβάλλον της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έγινε γνωστό ότι «φλερτάρει» με τη Σόφη Πασχάλη, προκειμένου να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΕΣ /ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ /ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΖΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΑΜΠΙΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ /ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΩ /ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ Ε ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΣΚΟΡΔΑ ΠΗΡΕ ΝΕΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ /ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο περσι που βλεπαμε τα νουμερα (σε σαιτ που εκλεισε ανα τεταρτο)στην ωρα της γυμναστικης πεφταν τα νουμερα απιστευτα ελαχιστες τριτες στα τεταρτα της ανεβαιναν,απορω γιατι την κρατησε και φετος,μονο κακο της εκανε την εβαζε πολλες φορες να κανει γυμναστικη πιεζοντας της,το μονο που εκανε ηταν να την εκθετει.Εγω χαρηκα που την σταματησε,αλλαζα καναλι με αυτην την γυμναστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !