Η Σεράινα του «Next top model "μαγεύει" την πόλη

0
Μοδάτο ημερολόγιο by Σεράινα! Η ψηλόλιγνη μελαχρινή καλλονή που κέρδισε το τρόπαιο το πρώτου κύκλου του «Next top model» έχει εξαφανιστεί από τα κοσμικά σουαρέ και τα «in» happenings, αλλά τα περνάει σούπερ. Κυκλοφορεί παντού χαμογελαστή - και όχι τυχαία, αφού οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας έχουν απογειωθεί.
Η δουλειά της για γνωστή εταιρεία ρούχων είναι ημερολόγιο που αποτυπώνει τις περιπέτειές της στην πόλη... Τα γυρίσματα διήρκεσαν τέσσερις μέρες, με τη Σεράινα να ποζάρει πότε ως neo-boheme στον φακό του πολύ γνωστού στον χώρο Θοδωρή Μαλεκάκη, πότε ως νεαρή ντίβα και πότε ως rock girl. Ακούραστη, άλλαζε συνεχώς ρούχα και image για το look book της εταιρείας, που είναι εμπνευσμένο από τον top art director Θοδωρή Λαλάγκα.
Η νικήτρια του μοντελοριάλιτι του ANT1 μέσα από τη χειμερινή καμπάνια της εταιρείας ενσαρκώνει μια νέα, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα. Το ημερολόγιό της αποτυπώνει την καθημερινότητα στην πόλη μιας γυναίκας που μέσα στο πλήθος ξεχωρίζει, φυσικά λόγω της εμφάνισής της, αλλά και λόγω της ήρεμης δύναμης που αποπνέει...

Ο φακός παρακολουθεί τις περιηγήσεις της στο κέντρο της πόλης -από τα πιο αριστοκρατικά μέχρι τα πιο εναλλακτικά στέκια- και καταγράφει κάθε της κίνηση, «σκιαγραφώντας» τα συναισθήματά της.
Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !