ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV

19
Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία.
Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης θητείας στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, για να αναλάβει καθήκοντα σε μία νέα σημαντική θέση διεθνούς εμβέλειας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Γιώργος ανανέωσε και επανατοποθέτησε με επιτυχία το brand του ΑΝΤ1 TV και συγχρόνως έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα».
Ο Θοδωρής Κυριακού, από την πλευρά του είπε: «Ο Γιώργος έκανε εξαιρετική δουλειά και μαζί με την ομάδα του ενίσχυσαν σημαντικά τον ΑΝΤ1 TV και οδήγησαν το κανάλι σε νέες επιτυχίες. Ο Γιώργος είναι φίλος και πολύτιμος συνεργάτης με τον οποίο έχουμε χτίσει εξαιρετικά επιτυχημένα projects στο παρελθόν. Με βάση τη…νομαδική του φύση έχουμε χτίσει ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας. Κάθε φορά που υπάρχει ένα δυναμικό, πρωτοποριακό και πολλά υποσχόμενο project, ο Γιώργος είναι πάντα μαζί μας, όπως στο παρελθόν με τη δημιουργία της Heaven και πρόσφατα με την ανανέωση του ANT1TV.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του στην εταιρία μας. Αφήνει τον ΑΝΤ1 TV στα ικανότατα χέρια του Alexander Holland, COO του Ομίλου. Εύχομαι στον Γιώργο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο εξωτερικό και είμαι σίγουρος ότι …σε λίγα χρόνια θα μου τηλεφωνήσει για να μου πει ότι θέλει να επιστρέψει στον Όμιλό μας !».

Ο Alexander Holland δήλωσε σχετικά: «Θα μου λείψει ο Γιώργος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η στενή μας συνεργασία σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις ήταν μια εμπειρία που μας έφερε κοντά. Ο Γιώργος έχει συγκεντρώσει μια κορυφαία ομάδα στελεχών και είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤ1 TV θα συνεχίσει να σημειώνει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του στο μέλλον και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΝΑ PW PEITELOUS? THA TO PW EPREPE NA TO KANEI DEN PROSFERE KATI ENBDIAFERON APO TOTE POY MPHKE STON ANT1 TV PARA MONO TO X FACTOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kskoulpidia leventi!!!esy ekanes mazi me to latsio auto to metrio prama pou vlepoume ta teleutaia xronia ston ant2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mhn bazeis sto stoma sou ton Latsio giati exei deiksei oti aksizei kai mporei na ferei prwties, euxomai na to petuxh auto twra pou enas stenomialos einai ektos ant1 kai lew stenomualos giati nomizei oti h ellada einai amerikh kai oti o thletheaths einai to idio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω κάτι;Τωρα που θα πάει εξωτερικό,δεν θα είναι στην κριτικη επιτροπή του X-FACTOR;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ οτι εχω μαθει θα ειναι στο X FACTOR
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H αλήθεια είναι ότι αυτοί κατάντησαν τον αντ1 στο σημερινό χάλι Λεβέντης-Λάτσιος οπότε ίσως κάτι ν΄αλλάξει και να μπει και πάλι στον ανταγωνισμό κάτι που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να μη το απασχολεί. Θυμάστε τι είχε πει ο Μαστοράκης ότι όταν τα ηνία ειχε ο Κυριακού έχανε ο αντ1 με 1 μονάδα από το mega και υπήρχε ολόκληρη κινητοποίηση τώρα πλέον χάνει με 5-6 μονάδες πολλές ημέρες καιδε καίγεται καρφί σε κανέναν. Έρχεται τρίτος στη prime time και περνάει αδιάφορο σίγουρα αυτό δεν είναι ο αντ1 και το να μπει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού θα ωφελήσει εμάς τους τηλεθεατες από το μονοπώλιο του mega τα τελευταία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ TVNEA.Αυτό που κάνεις,το να απαντάς στον καθένα μας είναι πολύ σπάνιο και καλό!!Δεν το κάνει κανένα άλλο μπλόγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "2.20" Ο ΑΝΤ1 "ΧΑΛΑΣΕ" ΜΕΤΑ ΤΟ 2007...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη τον κλαίτε αυτόν. Αυτός ήδη έχει δουλίτσα εξασφαλισμένη.
    Να κλαίτε για τους χιλιάδες άνεργους που δε βρίσκουν πουθενά δουλειά άσχετως τα πτυχία και τα προσόντα που διαθέτουν!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικα δεν ξερω τι σημαινει αυτό για τον ΑΝΤ1 !! Ειμαι σε θεση να γνωρίζω οτι για την αλλαγή ταυτοτητας του ΑΝΤ1, την εξαφανιση των σηριαλ, τα Τουρκικα, τα φτηνα προγραμματα κλπ ευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Χόλαντ που κουβαλήθηκε περισυ απο το εξωτερικό και ο Λεβέντης με το Λάτσιο δεν έπαιρναν πλεον καμμια απόφαση !!! Η καθιέρωση και ισχυροποιηση πλεον του Χολαντ, ο οποίος είναι εντελώς εκτός Ελληνικης πραγματικότητας, δεν ξέρω πόσο καλο θα κάνει στο κανάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λεβέντης θα πάει στον Alpha και μπορείτε να με διαψεύσετε όσο θέλετε. Έχει κλείσει με το RTL Group και θα είναι Γενικός Επόπτης Ανατολικής Ευρώπης. Γραφείο θα έχει στην Αθήνα και θα είναι υπεύθυνος για τα όσα γίνονται στα κανάλια του ομίλου στην Κροατία, Σερβία, Ελλάδα και στην Βοσνία. Πολλά λεφτά και καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2:44 μ.μ.
    Δεν ειναι αληθεια αυτα που λες η κυρια Γκαγκακη μολις αποκαλυψε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο Κους-Κους ειπαν οτι εχει προταση να παει στο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O kathenas oti thelei leei. To point einai oti epitelous apoxorei apo tin diefthinsi tou kanaliou kai tora o ant1 tha mporesei na paei mprosta. Kai oso kai an akougete skliro afto, einai i alitheia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ego ton sympathw, an kai den mou aresei katholou to pws einai o ANT1 auti ti stigmi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "3:26" KAI EMENA DEN MOU ARESEI O ANT1.VLEPW ANT1 MONO GIA TO X-FACTOR,RADIO ARVILA(OXI KA8E FORA),& XILIES KAI MIA NYXTES!!TWRA POU STO B' MISO THS SEZON 8A EXEI KAI NEES SEIRES(AMHN KAI POTE)8A VLEPW PARAPANW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. esi exipne pou les oti tha paei sto rtl blepeis polla oneira..tha doulepsei me ton simon cowel (dn nomizo na xereis pios einai). kai gia mena o leventis einai pl exipnos alla dn ta pige pl kala ston ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !