Νέοι έρωτες, καινούργια πάθη στην «Ονειροπαγίδα»

0
Αν μείνατε ήσυχοι ότι η Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) θα ζήσει ευτυχισμένη κι όλα ωραία και καλά με τον Πέτρο της (Γιώργος Καραμίχος) στην «Ονειροπαγίδα» του, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, όπως παλιότερα πέρασε από «Σαράντα Κύματα» τους ήρωές της, έτσι και φέτος ετοιμάζει φοβερές εκπλήξεις και ανατροπές, και πάλι από τον ΑΝΤ1.

 Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά και ο νέος είναι ωραίος. Πόσο μάλλον όταν είναι ο Χρήστος Γιάνναρης .ο Φώτης στη σειρά, που από το 8ο επεισόδιο έρχεται από το Λονδίνο, όπου σπούδαζε, για να κατακτήσει την Κατερίνα. Είναι ο γιος του κηπουρού της έπαυλης, ο πρώτος της έρωτας που έληξε άδοξα όταν ο πατέρας της το ανακάλυψε και, καθ’ ότι φτωχός ο νέος, τον έδιωξε γιατί δεν ταίριαζε στην κόρη του. Τι θα κάνει ο Πέτρος; Θα έχει κι αυτός τα προβλήματά του, καθώς θα εισβάλει στη ζωή του η νέα γιατρός του χωριού, την οποία θα υποδυθεί η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα. Ποια από τις δύο θα διαλέξει και πώς θα αντιδράσει η Κατερίνα όταν τους δει? πολύ κοντά; Κόλαση!...
«Είμαι ενθουσιασμένος», μας είπε ο Χρήστος Γιάνναρης, που περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στο Σεπτέμβριο. «Ήμουν φοβερός φαν της σειράς και, όταν μου πρότειναν να παίξω, πέταξα από τη χαρά μου. Άλλωστε το σενάριο γράφει η Τίνα Καμπίτση, με την οποία συνεργάστηκα στα Σαράντα κύματα και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να "κονταροχτυπηθώ" για τα μάτια μιας γυναίκας με τον Γιώργο Καραμίχο. (Γέλια.) Απ’ ό,τι ξέρω πάντως, ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και θα έχει πολλές ανατροπές».
λοιπον

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !