Tα απογεύματα του ALTER από Οκτώβρη...

12
 ...με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες


΄Mια νέα εκπομπή θα εντάξει η τηλεοπτικός σταθμός ΑLTER στο πρόγραμμα του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με  πληροφορίες του tvnea, η καθημερινή εκπομπή θα προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 16.00 και θα έχει διάρκεια μία ώρα, με μία ώρα και κάτι, ενω το περιεχόμενο της θα διαφέρει κατά πολύ απο την απογευματινή εκπομπή της Βάσιας Λόη. Ο τηλεοπτικός σταθμός κάνει ένα βήμα και εμπιστεύεται σε νέα, άφθαρτα πρόσωπα την παρουσίαση. Η Ρούλα Κουσκουρή και ο Στρατής Λιμνιός έχουν ήδη συμφωνήσει με το σταθμό και είναι έτοιμοι να αναλάβουν το τιμόνι της πρώτης τους εκπομπής, της οποίας ο τίτλος δεν έχει βρεθεί ακόμη. Το κανάλι αναζητά και ένα τρίτο άτομο, έναν άντρα, που με τον τρόπο του θα έρθει να συμπληρώσει το puzzle της νέας εκπομπής. Το περιεχόμενο της εκπομπης θα είναι αυστηρά δημοσιογραφικό, με κοινωνικά θέματα, θέματα επικαιρότητας αλλά και ανθρώπινες ιστορίες και θέματα που απασχολούν αλλά και που απασχόλησαν πολύ τα μέσα και γενικότερα την κοινωνία. Δικαστικές υποθέσεις και αστυνομικά θέματα , καθώς και αισιόδοξες ιστορίες  ανθρώπων της διπλανής πόρτας θα έχουν τη θέση τους στην καθημερινή εκπομπή του ALTER.
Oι παρουσιαστές που έχουν ήδη συμφωνήσει, αποτελούν και οι δύο πρώην συνεργάτες της Τατιάνας Στεφανίδου, από τους λίγους που συνέχισαν μια πολύ καλή πορεία στο χώρο. Κουσκουρή και Λιμνιός έχουν δείξει σημαντικά δείγματα της δουλειάς τους πάνω σε τέτοιου είδους θέματα, μέσα από την εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλά" και όχι μόνο. Μην ξεχνάμε επίσης το γεγονός, πως ο Λιμνιός ήταν αρχισυντάκτης β' στον πρώτο χρόνο της εκπομπής "Αξίζει να το δείς" που ασχολούταν με παρόμοιου ύφους θέματα, με σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες που είχαν προκαλέσει αίσθηση, καθώς δε σταμάτησε να κάνει ρεπορτάζ ποτέ, σημειώνοντας την περσινή χρονιά σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες και αποκλειστικότητες που προκάλεσαν αίσθηση. Η γυναίκα της παρέας, η Ρούλα Κουσκουρή είναι από τις δημοσιογράφους που έχει στο ενεργητικό της πολλές αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που συζητήθηκαν πολύ απο τον τύπο.
Οι δύο παρουσιαστές γνωρίζονται αρκετά χρόνια και η χημεία μεταξύ τους φαίνεται πως υπάρχει.
Μένει μόνο να δούμε, αν αυτό βγει και στον αέρα της εκπομπής. Για ό,τι νεότερο....Tvnea!


-Ταξίδης Γιάννης

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. elpizo sto alter na valoun k kammia kathimerini seira!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ "TV NEA"
    ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ?ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΗΙΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΒ ΝΕΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΜΩΣ ΠΑΕΙ Η ΤΑΤΙ
    ΠΑΕΙ ΑΛΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. akougetai poly kalo.makari na einai opos ta grafeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι άλλα μεσημεριανοαπογευματινά όχι άλλες συζητήσεις επί των συζητήσεων θέλουμε επιτέλους κάποια ΣΕΙΡΑ να περνάει η ώρα μας, να ξεχνιόμαστε, ας είναι λατινοαμερικάνικη, ας είναι αμερικάνικη, ας είναι από το τιμπουκτού, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Toulaxiston den tha einai to klassiko mesimeriano. Tha exei pio sovara kai kala themata !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Elpizo i ekpompi na estiasi perisotero se themata tis epikerotitas kai na min einai ena kakogrameno oprah winfrey show opos itan to aksizi na to dis...ta mesimergianadika kanane ton kiklo tous stin ellada(mpouxtisame lifestyle eno den exoume na fame :P) kai pistevo pos auto to exoun katalavei pia kai ta idia ta kanalia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ TVNEA ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΝΟΥΒΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ; πχ...Μαρία της γειτονιάς κτλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λες tvnea να εχουμε καμια ελπιδα για εμας τους φαν των τηλενουβελλων?.ενα παλιο αρθρο ελεγε οτι το αλτερ σκεφτετε να βαλει λατιν σειρες που τους ερχονται κι φθηνα!υσχυει ή μπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για το Alter υπαρχει ενα θεμα.. συντομα σε αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anypomono na ksekinisei.Akougetai diaforetiko apo ola osa exoume dei. Gia na doume.Mono min einai alli mia fouska

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !