Scripted-Reality στον ALPHA

4
Για όσους θεωρούν τα real life και τα reality στην πλειάδα τους στημένα, θα έχουν τον χειμώνα την ευκαιρία να το απολαύσουν... στην πράξη. Για πρώτη φορά το είδος reality που στήνει καυγάδες, φορτώνει υπερβολικά δραματικές σκηνές και ασχολείται ψυχαγωγικά με κοινωνικά προβλήματα.

Η απογευματινή ζώνη του ALPHA σε πλήρη αναδιάρθρωση. Μετά από άπειρες δοκιμές και συνεχόμενες seasonal αλλαγές, το κανάλι της Κάντζας δοκιμάζει νέα είδη, προσπαθώντας να απαντήσει στις σαρωτικές επαναλήψεις των δύο μεγάλων αντιπάλων. 

Τρία καθημερινά scripted reality θα προβληθούν μέσα στον Οκτώβρη. Η ιδέα των συγκεκριμένων προγραμμάτων απλή: χωρίς ιδιαίτερα υψηλές σκηνοθετικές απαιτήσεις, αναπαρίστανται κοινωνικά προβλήματα, δραματικές σκηνές και μία ιστορία. Αυτοτελή επεισόδια τηλεοπτικής σειράς χωρίς τρομερή σκηνοθεσία, φωτογραφία, μακιγιάζ και φυσικά με απρόβλεπτη πλοκή.  Την τηλεοπτική αναπαράσταση γεγονότων, καταστάσεων αναλαμβάνουν ηθοποιοί, μοντέλα και γενικά πρόσωπα που δεν είναι ευρέως γνωστά, ενώ ακολουθείτε πιστά σενάριο. Το πιο τρελό? Αρκετές σκηνές είναι γυρισμένες με απλές βιντεοκάμερες. Η Constantin Entertainment που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, θα γυρίσει το «Εγώ κι η οικογένεια μου» (Me and my Family) επικεντρωμένο στην οικογενειακή ζωή και τις καθημερινές τριβές. Λ.χ. τι συμβαίνει σε μία οικογένεια όταν ο πατέρας έχει ερωμένη? Το «Όλα στην φόρα» (A Storm is coming) που επικεντρώνεται σε κρυμμένα μυστικά. Τι συμβαίνει σε μία κοπέλα όταν μαθαίνει πως είναι υιοθετημένη? Τέλος, το αστυνομικό «Κ7: Αποστολή τους η δικαιοσύνη» (K7: Justice on a mission), όπου η (βίντεο-)κάμερα καταγράφει ότι συμβαίνει στην επαγγελματική και καθημερινή ζωή τριών αστυνομικών. 

Η εκπομπή που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη τηλεθέαση θα είναι εκείνη που θα λάβει το πράσινο φως για ολόκληρο κύκλο επεισοδίων και καθημερινές μεταδόσεις.

Διαβάστε αύριο… ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ «ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ…».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή η νέα εταιρία, η Constantin Entertainment απο που ξεφύτρωσε; Μόνο με τον ALpha συνεργάζεται. Όλο φθηνοκουλά project κάνει. Εκπομπές απο το πουθενά χωρίς γνωστά ονόματα παρουσιαστών, ηθοποιών κλπ που στο τέλος κάνουν επιτυχια. Και επίσης ποτέ στους τίτλους τέλους δεν αναγράφονται οι συντελεστές. Δουλέυουν έλληνες ή Γερμανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό, τι τους έρθει βάζουν οι Γερμανοί στο πρόγραμμά τους. Γιατί ο κόσμος να δει αυτά τα φθηνά σκουπίδια και να μην επιλέξει κάποια σειρά, η οποία θα έχει καλύτερο καστ και πολύ πιο ωραία σκηνοθεσία; Έπισης πως είναι σίγουροι οι Γερμανοί πως κάποιο από αυτά τα προγράμματα θα κάνει υψηλότερη τηλεθέαση; Μπορεί όλα να κάνουν 5%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ REAL LIFE ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟ MEGA!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΙΛΑΡΕΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ,ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΤΑΚΟΥΝΑ (ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ) ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΚΛΑ ΑΣΑΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ... Ε Λ Ε Ο Σ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poly ftina kai proxeira mou fenonte.8a patosoun kai ta 3.8a eine sirial i reality?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !