H Patty και η παρέα της έρχονται την Κυριακή 29/8

sakkoulis
6
Η γλυκιά Πάττυ και η μουσική της παρέα,έρχονται στους δέκτες μας από την μακρινή Αργεντινή,την Κυριακή 29 Αυγούστου με μια δυνατή πρεμιέρα που μας υπόσχεται ότι θα γίνει η νέα μας συνήθεια τα απογεύματα της επόμενης σεζόν.Με ένα αναγνωριστικό πρώτο τρέιλερ σε ροζ αποχρώσεις και παίζοντας με τη μόδα της εποχής, το facebook,το Mega προσπαθεί να μας βάλει στον κλίμα και εμείς παρασυρόμενοι στο δυνατό ρυθμό του "Gasolina" (ένα dance κομμάτι του κοριτσίστικου group "Las Divinas" που συμπεριλαμβάνεται στο σάουντρακ της σειράς),παίρνουμε μια πρώτη γεύση από αυτό που θα απολαμβάνουμε καθημερινά.Η φωνή του σπικάζ-μπεμπέ όσο δεν πάει άλλο και εμείς ελπίζουμε σε μια προσεγμένη και καλοκουρδισμένη δουλειά,η οποία άξια θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα νέα προγράμματα του Μεγάλου Καναλιού.Patty,μια όμορφη ιστορία σε ένα μήνα από τώρα στη μικρή μας οθόνη.Το πάρτι αρχίζει σύντομα.Μη λείψει κανείς!

Δειτε τα VIDEO ...





Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Den ksero giati, alla pistevo pos i seira afti den tha kanei meso oro pano apo 20%. Kalytera to mega na evaze mia ''megalicious classic'' seira sti zwni 18:00-19:00.

    To ''Latremenoi mou Geitones'' pou epeze gia ligo kairo se afti ti zoni ekane ena 25-30%. Den einai poli kalo pososto afto gia epanalipsi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ 50-50 ΠΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 45%.... ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 20% ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 50%... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 60 ΚΑΙ 65%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika tha provalletai metaglwtismeno h me ellhnikous ipotitlous??ama einai me ipotitlous dn tha kanei noumerakia...eidika gt thleorash parakolouthoun polla paidia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πο πο αυτη η απαισιοδοξια θα σας φαει πια!!!.θα ναι μεταγλωτισμενο ναι αλλα που ξερετε οτι δεν θα πετυχει?ειστε μεντιουμ ολοι εσεις?κανεις δεν ξερει.θα δειξει!!!ποιος περιμενε οτι η ζωη της αλλης θα κανε 60αρια ε?ας περιμενουμε κι θα δουμε τι θα κανει κι η patito.αν κανει μεγαλα νουμερα θελω να δω που θα κρυφτειτε αν κανει μικρα θα χετε δικαιο.αλλα ακομα δεν το ξερετε.κανεις δεν το ξερει.Εγω την σειρα θα την βλεπω φαινετε καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pato 8a piasei idietera ama mpei metaglotismeno.Ti ora 8a peksei?Mpenw sto programma tou mega alla den to exei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !