Μα γιατι κακής αισθητικής;

12

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου με αυτά που διάβασα σήμερα στο BHMA . Η εφημερίδα του MEGA το πήρε αλλιώς η απλός είπαν αφού κάνει τα νούμερα του, ας το γράψουμε μωρέ...(δεν λένε ότι η κακή κριτική είναι η καλύτερη διαφήμιση;)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

Συγκεκριμένα, Λάκης ο Γλυκούλης. Ποτέ δεν μπορέσαμε να εξηγήσουμε πώς ένα σίριαλ τόσο κακής αισθητικής συζητήθηκε τόσο πολύ. Ο κακομοίρης με τα πατομπούκαλα που όλοι τον εκμεταλλεύονται, αλλά εκείνος στο τέλος θα «ξυπνήσει» και θα κάνει την επανάσταση του σπασίκλα. Και το χειρότερο, το χρηματιστήριο της ΤV να συμφωνεί ότι πρόκειται για μία ακόμη εξαίσια ερμηνεία τουΠέτρου Φιλιππίδη.Γιατί;

Ο Λάκης ο Γλυκούλης η σειρά η οποία κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα στο mega στην prime time ( αν και δεν θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια νούμερα από την ΤΡΙΤΗ 19-1 για του γνωστούς λόγους (ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ) ). Μα γιατί κυρία ΑΣΤΕΡΟΠΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ κακής αισθητικής ; τι δεν σας αρέσει; ολες οι σειρες τα ιδοια χαλια εχουν , το mega είναι το κανάλι που κατάντησε την τηλεόραση έτσι,τέτοιες σειρές θέλουμε να βλέπουμε πλέον. Τέλος τα Ελληνικά σενάρια.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. oti 8a simfwnousa mazi sou tv nea den to perimena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alla kai o ant1 kai propanton kai oi alpha me tis malakies pou bazei ton teleutaio kairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e oxi to mega exei poli kales seires. gia kakes seires deite apo meria ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oses seires exei twra o ant1 einai katapliktikes kai fusika apo eksw plin thn oneiropagida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sxedon oles oi fetines seires tou mega einai mauro xali kai sosta leei o tv nea kai to anaferei. Apla to mega exei paradosi stis seires kai gi' auto otidipote kanei den tha exei noumera kato apo 18-19%. Para polla programmata fetina tou mega tha eprepe na exoun kopei alla distixos ta krataei to koino(Polukatoikia, Lakis Glukoulis, M+M,paidiki xara ktl)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Θεωρώ πολύ βαρετή σειρά τον Λάκη και απορώ με την επιτυχία που έκανε. Με χάλασε πολύ ο Φιλιππίδης σε αυτή τη σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pane oi palies kales epoxes tou Para pente, Peninta Peninta, Tou kafe tis Xaras, Eisai to tairi mou, Kostantinou kai elenis kai pollon allwn seirwn pou latrepsame.

    Tora simvivazomaste me enan glykouli, enan doctor rouli, ena M+M kai polles alles ksenofertes seires.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. An i ergazomeni gynaika epeze sto mega anti ston ANT1 sigoura tha itan i epitixia tis xronias !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai giati o malako roulis me tn emetiko roma einai kalyteros ante re apo edw. oloi gia ta mpaza einai k eidika o tvnea poy den krinei pote antikeimenika ton ant1.
    an perimeneis na se plirosei o leventis gia tin ypostiriksi eisai gelasmenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4 24
    4 24
    2 29 simfono apolita!
    oi pels einai gamatoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα μου απο το να κραζω το Γλυκουλη ειλικρινα! Η ελεεινοτερη σειρα στην ελληνικη τηλεοραση...Δεν θα συμφωνησω με κατι που διαβασα για τη Παιδικη Χαρα μιας κ ειναι πολυ καλοφτιαγμενο και οι ηθοποιοι παιζουν καταπληκτικα,ειδικα τα παιδια ειναι κ τα 3 καταπληκτικα (καλα Λοιζιδου-Κοκλας εγγυηση στους κωμικους ρολους). Μετα απο ΑΝΤ1 η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ λιγα σιριαλ και η μαλακια ειναι οτι λογω της "κακης" φημης του σε σηριαλ καιγονται σηριαλ οπως η Εργαζομενη γυναικα και η Ονειροπαγιδα! Βεβαια το 2ο τςρα ξεκινησε κ το 1ο σε λιγο καιρο με νεα επεισοδια αλλα δν νομιζω οτι αξιζει 16-18 σε τετοιες καλοφτιαγμενες σειρες οταν χαμηλου επιπεδου (δαπεδου συγκεκριμενα) οπως Γλυκουλης και Πολυκατοικια πιανουν πανω απο 25!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή κάποιοι μιλούν για κακές σειρές ΑΝΤ1 για παραθέστε μου μερικές και εξηγήστε και το λόγο (άσχετα με τα νούμερα, ποιοτικές σειρές έχουμε και με 10% τηλεθέαση γιατι το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό δυστυχώς είναι χαζό και προτιμάει τις χαζές ξενόφερτρες τηλεοπτικές σειρές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !