Megalicious Χριστούγεννα

Ανώνυμος
0
Στο Mega έβαλαν με χαμόγελο τα γιορτινά τους και ετοίμασαν για τους τηλεθεατές super εορταστικό πρόγραμμα.


Ήδη την Δευτέρα απολαύσαμε τους Αυθαίρετους στο εορταστικό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς. Χθες είδαμε το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Μπράβο (24/12/1999) με Ρούλα σε μεγάλες στιγμές.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν χρυσά εορταστικά προγράμματα από το χρονοντούλαπο του Mega.

Το Ραντεβού στα Τυφλά με την Βάσια Τριφύλλη που είχε γράψει ιστορία ως τηλεπαιχνίδι γνωριμιών, ο Πιο Αδύναμος Κρίκος που προκάλεσε και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές με την Έλενα Ακρίτα θα προβληθούν απόψε το βράδυ.


Παραμονή Χριστουγέννων θα δούμε την Κατερίνα Στικούδη να μεταμορφώνεται σε Άντζελα Δημητρίου και σε Άννα Βίσση στο Mega Star με ένα super αφιέρωμα στα 20 χρόνια της εκπομπής. Video clip που έγραψαν ιστορία, συνεντεύξεις τραγουδιστών, συνθετών, στιχουργών και μουσικών παραγωγών και άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η αυριανή εκπομπή.


 Μετά τα μεσάνυχτα θα δούμε τα Άλλα Κόλπα με τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο. Το θρυλικό show με τις φάρσες που άφησαν εποχή αναβιώνει αύριο τα μεσάνυχτα.


Ενώ την Παρασκευή το Mega Friday All Nighters θα προβάλλει όλο το βράδυ 10 Μικρούς Μήτσους. Χθες τους είδατε σε best of από τον Alpha ενώ την Παρασκευή super εορταστικό επεισόδιο που είχε γράψει ιστορία. Εμείς επίσης αναμένουμε να δούμε το special νέο σπαρταριστό επεισόδιο των Μήτσων μέσα από την συχνότητα του Alpha.


Το Σάββατο θα προβληθεί το Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος. Θρυλικό τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε τις σεζόν 1999-2003 με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ενώ την Κυριακή θα παιχτεί το εορταστικό επεισόδιο της σειράς Σ'Αγαπώ, Μ'Αγαπάς με την Δήμητρα και τον Θοδωρή να υποδύονται θρυλικά ζευγάρια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !