Η κόντρα Κανάκη-Καλυβάτση στην απογευματινή ζώνη και το χρονικό της συνεργασίας τους

Ανώνυμος
10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Συντακτική ομάδα από το κανάλι της Ντιάνας στο YouTube


Γεια σας, σήμερα πρεμιέρα για το Fatus Olus 2 με τον Σωτήρη Καλυβάτση στον Alpha, και για πρώτη φορά μετά το Α.Μ.Α.Ν. ο Σωτήρης θα παίζει την ίδια ώρα με τους άλλοτε φίλους του Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Σερβετά.

Πως αυτή η παρέα ξεκίνησε και διαλύθηκε, θα σας πω το χρονικό


1995: Στην ΕΤ3 για 2η χρονιά συνεχίζεται το Comfuzio με επιτυχία με παρουσιαστή τον Αντώνη Κανάκη και μαζί του τον αείμνηστο Αντώνη Παραρά και τον Σωτήρη Βάρκαρο. Τα παιδιά κάνουν τις τελευταίες εκπομπές στην Χαλκιδική και εκεί γνωρίζουν ένα νεαρό παιδί που δούλευε σε κατασκηνώσεις τον Σωτήρη (ο οποίος ήταν φίλος του Παραρά. Εκεί τα παιδιά κάνουν μια πρόταση στον Σωτήρη να συνεργαστούν μαζί του.


1996: Τα παιδιά κάνουν μεταγραφή στο Star Channel και τα ΜΜΕ μαθαίνουν τα παιδιά αυτά. Στα μέσα του Γενάρη ξεκινάνε το Comfuzio και κάθε Σαββατοκύριακο η πιτσιρικαρία κάθεται κολλημένη στην τηλεόραση για να δει τον Αντώνη Κ., τον Αντώνη Π, τον Σωτήρη και τον Μιχάλη Μουτά που έδιναν ρεσιτάλ με τα σκετς και με την τρέλα τους. Τα ποσοστά στις νεανικές ηλικίες είναι υψηλά τα Σαββατοκύριακα που ήταν η εκπομπή. Τα περιοδικά ζητούσαν μια συνέντευξη από τα ίδια τα παιδιά. Και τον Απρίλιο του 1996 κάνουν μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του 01 (στο ίδιο τεύχος είχαν δώσει συνέντευξη και η Μυρτώ Αλικάκη που τότε έπαιζε στο Απών και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη). Τον Ιούνιο του 1996 ολοκληρώνουν την εκπομπή και οι τηλεθεατές περίμεναν με αγωνία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στα Highlights του Comfuzio ήταν η πρώτη εμφάνιση στο πανελλήνιο του Γιάννη Σερβετά να λέει για την τότε εκπομπή του στο Ωμέγα TV της Θεσσαλονίκης Όλα Είναι Να και την guest εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή (που τότε έκανε το Taxi στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία).

Η μοίρα όμως έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι για την παρέα αφού ο Αντώνης Παραράς είχε λευχαιμία και στις 5 του Φλεβάρη του 1997 φεύγει από την ζωή σε ηλικία 30 ετών.


1997: Αν και το Star τους είχε ζητήσει να συνεχίσουν, τα παιδιά δεν ήθελαν επειδή είχαν πένθος για τον Παραρά. Τον Απρίλιο του 1997 σκάει είδηση βόμβα ότι πήραν μεταγραφή στο Mega Channel με μια σατιρική εκπομπή , στο Mega τότε υπήρχε και ο Λάκης Λαζόπουλος με τους 10 Μικρούς Μήτσους που χτύπαγε με έκτακτα επεισόδια, τον Μάη του 1997 ξεκινάνε στο Mega την εκπομπή Α.Μ.Α.Ν. (Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς=και την εκπομπή την αφιέρωσαν στην μνήμη του Παραρά), η πρεμιέρα σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα σκετς μπορεί να θύμιζαν το Απίστευτα Κι Όμως Ζουγανελληνικά αλλά το δίδυμο αγαπήθηκε πολύ. Μαζί τους ήταν ο Δημήτρης Εικοσιδυός, ο Δημήτρης Αποστολίδης και ο Μιχάλης Μούτας. Το Α.Μ.Α.Ν. μένει στο Mega για 9 επεισόδια και το κανάλι τους θέλει και για 2η χρονιά.




1997-2000: Από το Mega πάνε στον ΑΝΤ1 όπου εκεί για 9 χρόνια γράφουν την δική τους ιστορία ως Α.Μ.Α.Ν. . Στην παρέα μπαίνει και ένας ακόμη, ο Γιάννης Σερβετάς. Την σκηνοθεσία και τα λοιπά τα αναλαμβάνει το δίδυμο ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι ο σημερινός πανελίστας του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ Χρήστος Q Κιούσης. Όλη η Ελλάδα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έμαθε την εκπομπή αυτή και τις ατάκες των παιδιών μέσα από τα ανέκδοτα και τα σκετς. Κάθε Τρίτη βράδυ μηχανάκια της AGB χτυπάνε κόκκινο. Και οι μετοχές των παιδιών είχαν ανεβεί. Συμμετοχές σε διαφημιστικά σποτάκια, συνεντεύξεις στα media, εξώφυλλα στα περιοδικά κ.α. . Τα περιοδικά της εποχής είχαν σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά για την εκπομπή. Όλη η Ελλάδα θυμάται το ξύλο που έτρωγε ο Εικοσιδυός, το ανέκδοτο Στο Χαντάκι,

τον Κλειδαρά και τον Φουκαρά και τους άλλους ήρωες.

Το 1999 κάνουν και ένα CD Single με ένα rock ανατρεπτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του μουσικού συγκροτήματος Μπλε με τίτλο Cola Coca, το οποίο γίνεται επιτυχία στα ραδιοφωνικά airplay. Την εποχή που σημείωνε επιτυχία η εκπομπή αυτή όλα τα κανάλια είχαν και από μια σατιρική εκπομπή (μόδα της εποχής), ο ΑΝΤ1 είχε και τον Μάρκο Σεφερλή, το Star τους Διαπλεκόμενους του Πέτρου Φιλλιπίδη, το Mega είχε τον Λάκη Λαζόπουλο με τους έκτακτους Μήτσους και ο Alpha Sky το δίδυμο Ζουγανέλλη-Μπουλά. Το 1999-2000 αποφασίζουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο των Α.Μ.Α.Ν. με ένα συλλεκτικό επεισόδιο , το οποίο κάνει 40% σε τηλεθέαση και αφήνοντας πίσω τα Εγκλήματα και το πολυπαιγμένο σήμερα σίριαλ Κωνσταντίνου Και Ελένης.


2000-2002: Τα παιδιά αποφασίζουν να κάνουν μια μεταμεσονύχτια εκπομπή με τίτλο Τα Καθάρματα, με σκετσάκια και τηλεφωνική επικοινωνία με το κοινό. Η εκπομπή δεν έχει την επιτυχία που είχε και το Α.Μ.Α.Ν. και κόβεται στις 10 εκπομπές. Τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς επανέρχονται με το Α.Μ.Α.Ν. Τα Καθάρματα που κάνει τεράστια επιτυχία. Η εκπομπή ήταν η συνέχεια του Α.Μ.Α.Ν. αλλά με περισσότερη πολιτική σάτιρα. Την επόμενη σεζόν συνεχίζουν μέχρι τις γιορτές. Οι ίδιοι είχαν δηλώσει στο 7 Μέρες TV την Πρωτοχρονιά του 2002 ότι θα έκαναν καριέρα στον κινηματογράφο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Να σημειώσω ότι το 2001 είχανε κάνει guest εμφάνιση στην ταινία του Αντώνη Καφετζόπουλου ΣΤΑΚΑΜΑΝ ως αστυνομικοί.

2002-2003: Οι Α.Μ.Α.Ν. επανέρχονται με έκτακτα επεισόδια που σημειώνουν καλά ποσοστά τηλεθέασης. Την ίδια τακτική είχε κάνει λίγα χρόνια πριν και ο Λάκης Λαζόπουλος με τους Μήτσους στο Mega. Τον Ιούλιο του 2003 μια δυσάρεστη είδηση στην showbiz ένα μέλος των Α.Μ.Α.Ν. συλλαμβάνεται για ναρκωτικά που είχε στο κότερο του. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν το πρόσωπο που είχε πιαστεί από την αστυνομία. Στους κύκλους της showbiz είχε διαρρεύσει λίγο καιρό πριν από την σύλληψη του και αυτό έκανε την σχέση του με τον Αντώνη και τον Γιάννη να περνάει κρίση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεσκεπάζει το σκάνδαλο με ονόματα και στοιχεία (μια φορά είχε αποκαλυφτεί σύλληψη επωνύμου για ναρκωτικά χωρίς τα κλασσικά ΓΝΩΣΤΟΣ/ΓΝΩΣΤΗ και μπλα μπλα μπλα). Τελικά ο ηθοποιός-παρουσιαστής αθωώνεται με χρηματική εγγύηση. Εκείνη την χρονιά το Α.Μ.Α.Ν. είχε μόνο 4 επεισόδια (Εκλογές Δημοτικές/17 Νοέμβρη/Πρωτοχρονιά Κακομοίρογλου/Πόλεμος στο Ιράκ) 3 από τα 2 επεισόδια είχαν σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

2003-2006: Το 2003 τα παιδιά υπογράφουν και πάλι με τον ΑΝΤ1 για έκτακτα επεισόδια. Και τον Φλεβάρη του 2004 κάνουν το 1ο έκτακτο επεισόδιο για εκείνη την σεζόν. Οι Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη κερδίζουν εκείνη την νύχτα την μάχη με 30%, ενώ τα παιδιά με ποσοστό 25%.  Το 2ο επεισόδιο με σκετσάκια προεκλογικά έχει πιο ανεβασμένα ποσοστά και σκαρφαλώνει στην 3η θέση του top 20 της AGB για εκείνη την εβδομάδα. Την κορυφή τότε την είχε η κοινωνική σειρά του Mega Λένη και την 2η θέση ποδοσφαιρικός αγώνας. Τα παιδιά ξαναζούν τις παλιές καλές δόξες. Το 2004-2005 αποφασίζουν να κάνουν και μια εβδομαδιαία σειρά χωρίς σκετς και διάφορα σαν το Α.Μ.Α.Ν. και έτσι τον Μάρτιο του 2005 χτυπάνε με την σειρά Haiwania 3-0 , η οποία δεν σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και ολοκληρώθηκε στα 12 επεισόδια. Την ίδια εποχή, μέρα και ώρα ο Λάκης Λαζόπουλος είχε το Άλ Τσαντίρι Νιούζ που τότε δεν είχε τα σημερινά 60αρια και το Mega είχε την Νταντά και τις 7 Θανάσιμες Πεθερές που σημείωναν υψηλά ποσοστά. Το 2004-2005 εκτός από το Α.Μ.Α.Ν. και τα Haiwania 3-0 ο Κανάκης αναλαμβάνει κι άλλες 2 παραγωγές (από την παραγωγή του Tony Productions). Την εκπομπή της τότε κοπέλας του Σάντυ Κουτσοσταμάτη Ανάλυσε Το με θέματα ψυχολογίας και το ελληνικό Jackass οι Αρπαγμένοι με τον DJ Γιώργο Τσιλιπάκο και με άλλα 2 παιδιά. Το Ανάλυσε Το συνεχίζει για 2 ακόμη σεζόν ενώ οι Αρπαγμένοι κόβονται στην 2η κιόλας εκπομπή. Τον Ιούνιο του 2005 επανέρχονται ως Α.Μ.Α.Ν. με ένα επεισόδιο έκτακτο σχετικά με την νίκη της χώρας μας στην Eurovision. Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι τελευταία ως Α.Μ.Α.Ν. με 2 επεισόδια έκτακτα που σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και με ένα special ως 3 Φίλες. Το τελευταίο επεισόδιο των Α.Μ.Α.Ν. μας έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας με το σκετς που κράζουν τις ειδήσεις του Star και με το τραγούδι-απάντηση στο Everything της Άννας Βίσση.



2006-2007: Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι θα επιστρέψουν αλλά που ήταν οι Α.Μ.Α.Ν. ο-ε-ο;, διαλύθηκαν εκείνη την χρονιά, κάποιοι έλεγαν ότι διαλύθηκαν επειδή άρχιζε πάλι να παίρνει ναρκωτικά ο Καλυβάτσης, άλλοι έλεγαν ότι λόγω της Σάντυς ο Κανάκης δεν είχε όρεξη για την εκπομπή κι άλλοι έλεγαν τότε ότι ο Καλυβάτσης ήθελε να σπάσει το συμβόλαιο. Εκείνη την χρονιά εμείς βλέπαμε στον ΑΝΤ1 τον Γιάννη Σερβετά ως Γιάννη Όμορφο με σεξιστικά σκετσάκια. Την ίδια χρονιά στον ΑΝΤ1 τα ΣΚΕRΤΣΑΚΙΑ με μια ομάδα νέων ηθοποιών σημειώνει τεράστια επιτυχία. Το 2007 ο Κανάκης χωρίζει την Σάντυ (τότε πριν τον χωρισμό τα ΜΜΕ έλεγαν ότι παντρεύονται), ο Καλυβάτσης μετακομίζει στην Αθήνα και το Α.Μ.Α.Ν. έκλεισε τον κύκλο του.


2007-2009: Ο Αντώνης και ο Γιάννης αλλάζουν σελίδα στα επαγγελματικά τους. Ιδρύουν τον ραδιοφωνικό σταθμό Imagine 89,7 στην Θεσσαλονίκη που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του οι ακροατές το αγκάλιασαν. Οι φάρσες και η επικοινωνία με το κοινό στο ραδιόφωνο έδωσε την αγάπη στο δίδυμο. Την ίδια περίπου εποχή αποφασίζουν να επιστρέψουν στην TV με μια διαφορετική εκπομπή. Τον Φεβρουάριο του 2008 κόβεται το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 Deal λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που είχε εκείνη την σεζόν λόγω της ξαφνικής επιτυχίας του καθημερινού σίριαλ του Mega Μια Στιγμή 2 Ζωές. Απρίλιος 2008: Η επιστροφή του Κανάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα απασχολεί τα περιοδικά και τα blogs. Στις 14 Απριλίου του 2008 ξεκινάει στον αέρα του ΑΝΤ1 το Ράδιο Αρβύλα (τον τίτλο αυτό θα τον έδιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό τους δήλωνε ο Κανάκης στο Down Town στις 29/5/2008) . Εκτός από τα 2 βασικά πρόσωπα και 2 ακόμη πρόσωπα (γνωστοί από τον Imagine 89,7) συμπληρώνουν το πάνελ. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που στο παρελθόν παρουσίαζε το Jammin' στην ΕΤ3 και το Νηστικό Αρκούδι μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα στην ΝΕΤ και ο Χρήστος Κιούσης που ήταν και στην παραγωγή των ΑΜΑΝ ως βοηθός σκηνοθέτη και βοηθός παραγωγού. Η πρεμιέρα της Αρβύλας είχε κάνει 17,9%. Οι τηλεκριτικοί σχολίαζαν την αμηχανία των παιδιών, την πολυλογία του Κανάκη και ότι αντιγράφουν τον Λαζόπουλο. Η εκπομπή την 1η σεζόν μετά την πρεμιέρα δεν είχε υψηλά ποσοστά , ενώ δίπλα στο Mega η σαπουνόπερα έφτανε το 35% καθημερινά. Κάποιοι τηλεκριτικοί έλεγαν ότι θα κοπεί την επόμενη σεζόν, ενώ μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του ο Κανάκης είχε πει ότι συνεχίζεται και για 2η σεζόν πράγμα που έγινε. Τον Ιούνιο του 2008 σε συνέντευξη που έδωσαν ο Κανάκης και ο Σερβετάς δηλώνουν ότι "έκλεισε ο κύκλος των ΑΜΑΝ και ότι ο Καλυβάτσης μόνος του πήρε την απόφαση να χωρίσει με την παρέα". Την ίδια χρονιά ο Σωτήρης συζητά με το Mega για παρουσίαση σατιρικής εκπομπής μαζί με τον φίλο του Σάκη Μπουλά. Στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2008-2009 τα ποσοστά του Ράδιο Αρβύλα ανέβηκαν (ειδικά στο 15-44). Στο πάνελ 2 κορίτσια μπαίνουν στην στήλη internet , η ραδιοφωνική παραγωγός Ευγενία Σαμαρά και το μοντέλο Χριστίνα Μουστάκα. Στο Mega τον Ιούλιο ξεκινάνε τα γυρίσματα του Bellas TV με τον Μπουλά και τον Καλυβάτση. Οι ίδιοι ιδρύουν και δική τους εταιρεία παραγωγής (στα χνάρια του άλλοτε φίλου του και ο Καλυβάτσης, ίδρυσε δική του παραγωγή). Τον Οκτώβριο το δίδυμο του Bellas TV εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλλη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Χρήστο Θηβαίο ενώ τον Δεκέμβριο ξεκινά το Bellas TV στο Mega, η πρεμιέρα σημειώνει κοντά στο 30% αφήνοντας για 1 εβδομάδα 2η την Ευγενία Μανωλίδου. Η εκπομπή χαρακτηρίστηκε κιτς και δεν θύμιζε κάτι από Α.Μ.Α.Ν. αλλά σατίριζαν ένα τηλεοπτικό κανάλι. Το Bellas TV λίγες εβδομάδες μετά σημειώνει πτώση στα νούμερα τηλεθέασης και τον Μάρτιο κόβεται η εκπομπή. Στον ΑΝΤ1 όμως η Αρβύλα παίρνει πράσινο φως και για 3η χρονιά, ενώ το δίδυμο παίρνει βραβείο ραδιοφωνικού παραγωγού στα βραβεία STATUS Άνδρες της Χρονιάς 2008 που στην κατηγορία αυτή ήταν υποψήφιοι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο εκκεντρικός Τζίμης Πανούσης. Πάμε τώρα στο σήμερα. Το Ράδιο Αρβύλα φέτος δεν σημειώνει τα υψηλά ποσοστά με πέρυσι. Οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη τους και  έβαλαν φέτος Mega και την σειρά Η Ζωή Της Άλλης που σκίζει.

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εκπομπή μάλλον πηγαίνει στην μεταμεσονύκτια ζώνη. Πριν από λίγο καιρό είχε υπογράψει με τον Alpha ο Καλυβάτσης και τα περιοδικά είπαν ότι θα πάρει την θέση του Μητσικώστα στο Fatus Olus και ότι θα κάνει και εκπομπή μαγειρικής. Τελικά ο Καλυβάτσης πήρε την θέση του Μητσικώστα και σήμερα έκανε πρεμιέρα.  Για να δούμε; , μπορεί να είναι νικητής το Mega με την Ζωή Της Άλλης αλλά ποιος θα είναι 2ος ο Κανάκης με τον Σερβετά; ή ο Καλυβάτσης;

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπραβο diana.Πολυ καλο το ρεπορταζ σου.Εγω προσωπικα τους συμπαθω εξ ισου και τους 3.Μακαρι να ηταν και ο καλυβατσης στην αρβυλα,θα ερχοντουσαν παλι τα 40αρια των αμαν που για μενα ηταν η καλυτερη σατιρικη εκπομπη στην ιστορια της ιδιωτικης τηλεορασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο diana.Πολυ καλο το ρεπορταζ σου.Εγω προσωπικα τους συμπαθω εξ ισου και τους 3.Μακαρι να ηταν και ο καλυβατσης στην αρβυλα,θα ερχοντουσαν παλι τα 40αρια των αμαν που για μενα ηταν η καλυτερη σατιρικη εκπομπη στην ιστορια της ιδιωτικης τηλεορασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diana don't stalk kanakis!
    he aint never "!" you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το κείμενο και για το ρεπορτάζ. Είναι τόσο καλό, που πραγματικά δεν χωράει σε ένα τόσο χαμηλού επιπέδου μπλογκ. Νταϊάνα (ή Ντιάνα δεν ξέρω πως το προφέρεις)ειλικρινά μπράβο σου, να ξέρεις ότι τους πέφτεις πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. katapliktiko auto pou diabazw diana, a hthela na pw oti eina blog ekane antigrafh to keimeno sas me anafora phghs mono apla (tvnea) xwris kan link ekmetaleush sto megalio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤ-1?ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ Χ-FACTOR ENΩ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ?TI OMΩS ΕΓΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια Diana. Όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ διαφωτιστικά και ξεκαθαρίζουν πολλές καταστάσεις. Απορώ με κάποιους που σε βρίζουν και σε αποκαλούν "ψωνάρα" και απορώ και με εσένα που δεν αντιδράς στο ελάχιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pes oti dexomaste pws einai etsi opws ta les kai goustarei ton Kanaki. Esy ti zori travas? Mallon itheles na goustarei esena e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραίο το αφιέρωμα Diana!
    Keep going.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Poli kalo diana,
    mono na se diorthosw se kati, pote den aneferan ta paidia pos ta arxika a.m.a.n simenoun Antonh Mas Afises Noris.
    Episima to exoun arnithei afto, asxeta me to oti sto epetiako tous episodio legane pos einai afieromeno ston Antonh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !