Παρουσίαση Προγράμματος του Mega για την σεζόν 2009-2010

20

Πάμε και στην λαμπερή παρουσίαση προγράμματος του Mega που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής σήμερα το μεσημέρι που μονο λαμπερή δεν μπορείς να την πεις, και ο λόγος δεν είναι άλλος από την έλλειψη TV STARS. Γιατί στο MEGA σνόμπαραν την παρουσίαση τους; Πραγματικά προσπαθούσαμε να μετρήσουμε πόσοι ήταν τελικά τα megala ονόματα και ήταν ελάχιστα μετρημένα στο ένα χέρι Όσο άφορα το πρόγραμμα του καναλιού , δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά ,ένα μοντέρνο πρόγραμμα (απ'έξω τα περισσότερα )όπως μας συνηθίζει το mega τα τελευταία χρόνια.

Ας πάμε να δούμε τι θα δούμε στο νεό πρόγραμμα του Mega. Πολλές νέες παραγωγές αλλά και με ένα super επετειακό πρόγραμμα οι τηλεθεατές θα περάσουν αυτή την τηλεοπτική σεζόν


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στον ενημερωτικό τομέα του Mega που αναμφισβήτητα σκίζει, το δελτίο του Mega με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση η Όλγα Τρέμη και η δημοσιογραφική ομάδα του δελτίου είναι και φέτος έτοιμοι να κόψουν το νήμα στην ζώνη των ειδήσεων. Όσο για τις ενημερωτικές εκπομπές: Οι Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη για 4η χρονιά αλλάζει μέρα, κάθε Κυριακή θα δούμε συγκινητικές και αληθινές ιστορίες. Η Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη κάθε Δευτέρα θα έχει ραντεβού με τα γεγονότα της επικαιρότητας, ενώ η Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη και φέτος θα έχει καταπληκτικά ντοκιμαντέρ και ο Παύλος Τσίμας συνεχίζει και φέτος την Έρευνα. Και στην πρωινή ζώνη και φέτος Κοινωνία Ώρα Mega με Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα και τα weekend Mega Σαββατοκύριακο με Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

ΣΕΙΡΕΣ: Από τα περσινά σίριαλ που έσπασαν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ο Λάκης ο Γλυκούλης με τον Πέτρο Φιλλιπίδη, το LAPD με τους αστυνόμους που απλά τα σπάνε, η Πολυκατοικία με νέες αστείες καταστάσεις ενώ και η παρέα της Φεγγαρόπετρας από την σειρά Τα Μυστικά Της Εδέμ και φέτος θα καθηλώσουν το κοινό. Από τα νέα σίριαλ: Το Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά με μια παρέα hot, οι 4 του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα αγαπηθούν από το κοινό, η Οικογένεια Βλάπτει των Ρήγα-Αποστόλου με μια οικογένεια all the money, το Μ+Μ (Μιχάλης και Μαργαρίτα) με έναν ροκά και μια μπαλαρίνα να ερωτεύονται αλλά και με τα παιδιά σε μπελάδες, η Παιδική Χαρά με Κόκλα-Λουιζίδου και με οικογενειακές ιστορίες (λίγο Σ'ΑΓΑΠΩ Μ'ΑΓΑΠΑΣ θα μας θυμίζει), το Νησί της Βικτόρια Χίσλοπ και σε διασκευή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ο 3ος Νόμος του Πάνου Κοκκινόπουλου με αληθινές αυτοτελείς ιστορίες που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο αλλά και η μόλις νέα πετυχημένη σειρά που προβάλλεται σε καθημερινή βάση Η Ζωή Της Άλλης που θα συγκλονίσει πολλούς τηλεθεατές. Και φυσικά για 7η χρονιά οι 7 Θανάσιμες Πεθερές όπως δεν τις έχετε ξαναδεί μέχρι τώρα.

20 YEARS MEGA: All Nighters κάθε Παρασκευή βράδυ 2ωρες τηλεταινίες με τα καλύτερα (sex, δράμα, γέλιο, σάτιρα, shows, πρωινάδικα, Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή και εορταστικά) και με επιλεγμένα επεισόδια από τις επιτυχίες του Mega, Megalicious Classics: το αρχείο του Mega ανοίγει και θα τα δούμε όλα (και με πληροφορίες και trivia), Επετειακά 4 νέα επεισόδια από τις θρυλικές Τρεις Χάριτες, και τηλεταινίες για το 50-50 (Το Μεγάλο Φαγοπότι) και για τους Ευτυχισμένους Μαζί. Τέλος η Βίκυ Σταυροπούλου ως Taxi Girl επιστρέφει σε anniversary edition. Ακόμη μια τηλεταινία με τον Γιάννη Μπέζο και την Μπέσυ Μάλφα έρχεται στο Mega αυτή την σεζόν. Και ο τίτλος της τηλεταινίας Ο Γάμος της Κόρης Μου.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ: Οι Γλυκιές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου συνεχίζονται πιο γλυκιές από ποτέ, το Metropolis με τα ρεκόρ Γκίνες με Κατερίνα Στικούδη και Κώστα Φραγκολιά στο τιμόνι της παρουσίασης, το Fifty Fifty του Γιώργου Λιάγκα ανανεωμένο από το 2010, η Εκδίκηση Της Ξανθιάς για 2η χρονιά με πιο πολύ εκδίκηση, το The Twenty με τον Γιώργο Καπουτζίδη να μας λέει τι μας άρεσε από την 20ετια του Mega, η Παταγονία με τον Γιάννη Αϊβάζη reality επικίνδυνων συνθηκών. Τέλος ο Όμορφος Κόσμος αλλάζει με 5 φρέσκα πρόσωπα (Νίκος Παπαδάκης, Μαρία Αραμπατζή, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου). Επίσης συνεχίζεται για 20η χρονιά το Mega Star. Ενώ για 11η χρονιά συνεχίζεται το Traction με τον Κώστα Στεφανή.

Ενώ αγώνες για το Mundial (προκριματικά) και Champions League θα έχουν την ευκαιρία να δούν οι τηλεθεατές του Mega

Τέλος νέες ταινίες έρχονται στο νέο πρόγραμμα του Mega

ΤΟ MEGA ΕΙΝΑΙ 20

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θες να μας πει tv nea ότι ήσουν εκεί?Ρε δε μας χέζεις..Εμπαθή ψυχάκια με τον ΑΝΤ1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toulaxiston,oles oi eisagomenes seires tou mega exoun skisei se noumera.kai auto eprokeitai na simvei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xerete poies xenes seires ehei to mega fetos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι βεβαια δεν ειμουνα εκει εγω, αλλα ηταν ατομοπ του tv nea που εγραψε και το κειμενο τουτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO MEGΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΕΣ.
    ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA
    Η οικογένεια Βλάπτει
    Τέσσερις
    Μ+Μ
    Παδική Χαρά
    Μίλα μου βρώμικα
    Τρίτος Νόμος(από Γενάρη)
    Ζωή της άλλης-Σήμερα 48,8-
    Τα Μυστικά της Εδέμ-Χτες 44,1-
    Η πολυκατοικία
    Λάκης ο γλυκούλης
    LAPD
    Επτά θανάσιμες πεθερές
    ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΕΣ
    Τρεις Χάριτες
    50-50
    Ευτυχισμένοι μαζί
    Ο γάμος της κόρης μου με Μπέζο,Μάλφα,Χρυστοστόμου!
    ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε αντιθεση με τον ant1 που θα εχει dr rouli,litsa.com,καρμα και 3 επεισοδια εργαζομενη γυναικα και τα υπολοιπα απο γεναρη και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προβλεπω και ειναι δικη μου γνωμη ότι όσον αφορά στη μάχη της Τετάρτης στις 21:00 τα αποτελέσματα θα έχουν ως εξής

    Doctor Roulis 27-30% 15-44:34-36%
    Οikogeneia Blaptei 24-28% 15-44:32%

    Κai tis epomenes evdomades pou tha akolouthisoun protia gia dr. rouli se sunolo kai neanika me megaliteri diafora kai akoma pio ipsila pososta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένετε και θα δείτε..Η Οικογένεια Βλάπτει θα ξεσκισει το Ρούλη σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1ον: κάθε χρόνο στην παρουσίαση προγράμματος του mega μόνο υπεύθυνοι του ενημερωτικού τομέα πάνε, και καλά κάνουν. και δεν κάνουν υπερπαραγωγές τύπου ΑΝΤ1 τους μαζεύω όλους ή τύπου Alpha Γερμανικό show.

    2ον: Το mega χαίρομαι που θα ανοίξει το αρχείο του και θα τα δώ όλα. Ο ΑΝΤ1 δυστυχώς 31/12 θα παίζει ακόμη την πενιχρή επανάληψη της Λόλας και τον Tai να αλλάζει σπίτια έλεος πια. Μόνο στο gamato, στο gold tv του Μαστοράκη και στο blue white gt θα θυμόμαστε τις εποχές που ο ΑΝΤ1 έκανε λαμπρές επιτυχίες. Οι Λατσιολεβέντες τα γάμησαν και με το pardon τα αλησμόνητα χρόνια της Κηφισίας για να τα αντικαταστήσουν με ότι προβάλλει η αμερικάνικη αγορά.

    3ον: η Ζωή Της Άλλης στο mega χώρο έχει πιαστεί μαλλί με μαλλί με την φεγγαροπαρέα ενώ στον ΑΝΤ1 φέτος θρύψαλα το Ράδιο Αρβύλα καλώς ή κακώς και τα 60αρια της θεάς Κάτιας θα θυμίζουν εποχές ΛΑΜΨΗΣ.

    4ον: Το Mega θα σκίσει, από την στιγμή που κάνει καλοφτιαγμένα σίριαλ και όχι προχειροφτιαγμένα αλά ΑΝΤ1. Το 100% θα το έχει στο τσεπάκι του ο Μπούτος.

    και 5ον: ο Alpha είναι στην μέση και να δούμε θα πάνε καλά τα ψυχαγωγικά του όπως πέρυσι και πρόπερσι ή θα την πληρώσουν την νύφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oti na nai.... 2000 fores ta idia tha leme? ftanei to empedosame... pame se freskes eidhseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΠΕΤΑΧΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ... ΗΜΑΡΤΟΝ... ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο 11.53... ΤΠΤ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΠΑΕΙ ΠΑΛΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.59 ma pragmatika etsi einai... min afisei tpt asxoliasto.. tsoutsou kala les.!!!!!!!

    kati apokleistiko kai egkyro tha exei pote afto to blog h panta tha vasizetai se antigrafes anartisewn apo alla blogs????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα, το mega φετος, εχει την πιο εντυπωσιακη απογευματινή ζωνη! οι καθημερινες σειρες σκιζουν! ειδα και κατι 50άρια για τη ζωή της άλλης!!! επόμενο ήταν βεβαια με μια κατια δανδουλάκη και ενα τοσο δυναμικο σενάριο-ευχαριστη εκπληξη. και ειναι ακόμα η αρχη. μπραβο στο μεγάλο καναλι που για ακόμα μια φορά σέβεται το κοινο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. k ohi mono auto!apo 12 oktovriou prin ti zoi tis allis tha metadidetai to 50-50 to sirial ennoo k i tatiana den tha xerei apo pou tis irthe pali!!hohoho!!

    episis pisteuo pos to mega stin zoni 4-5 prepei na valei ena pio dynato sirial typou 2 xenoi i dolce vita k telos!!tha klapsoun polles tileoptikes manoules fetos sta antipala kanalia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. h tsoytsoy tora grafei kai anonima? xaxaxa ante apo edw re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μηπως ξερει κανείς ποιοι ηθοποιοι παραρευθηκαν στην παρουσιαση προγραμματος του Ant1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 πήγε ο Χάρης Ρώμας και το casting του DR Ρούλη, οι πρωταγωνιστές του Κάρματος, η Ελένη Ράντου. Αυτοί νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1/10/2009

    Και να συμπληρώσω ότι από τους Πελς πηγαν η Άντα Λιβιτσάνου και Τζένη Μπότση.Τωρα απο την Ονειροπαγίδα, Ελεύθερος και ωραίος και Λίτσα.com δεν ξέρω αν πήγε κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !