Τι θα δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν 2009-2010

Ανώνυμος
0
Γειά σας, σήμερα θα σας πώ τι θα δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια. Σειρές, εκπομπές και πρόσωπα που θα αποδεχτεί ο κόσμος και θα απορρίψει ο κόσμος. Εκπλήξεις λόγω επετείου της ιδιωτικής TV, και προγράμματα μειωμένα.


MEGA

Στον ενημερωτικό τομέα δεν θα υπάρξει καμιά σημαντική αλλαγή. Ο Δημήτρης Καμπουράκης
και ο Γιώργος Οικονομέας για 4η χρονιά θα παρουσιάσουν το Κοινωνία Ώρα Mega. Ενώ για τις ενημερωτικές εκπομπές οι
Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη πάνε για 4η χρονιά, επίσης συνεχίζεται η Έρευνα του
Παύλου Τσίμα και η Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, πλησιάζει τα 10 χρόνια η Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη ενώ η
Όλγα Τρέμη παραμένει στο δυναμικό του Mega με το δελτίο και η ομάδα της παραμένει στο δυναμικό.


Πάμε στον ψυχαγωγικό τομέα. Το πρωινό του Mega αλλάζει, ο Όμορφος Κόσμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανήκει πια στο μακρινό παρελθόν, και ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα
Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (που θα είναι και στο Mad και φέτος ταυτοχρόνως) και η Μαρία
Αραμπατζή θα λένε καλημέρα στο κοινό του Mega. To Fifty Fifty που σάρωσε πέρυσι λόγω της οικονομικής κρίσης θα θυσ
ιαστεί και δεν θα είναι στο φετινό πρόγραμμα του Mega, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας θα
συνεχίσει με την Εκδίκηση της Ξανθιάς. Ο Γιάννης Αϊβάζης θα παρουσιάσει το reality show Παταγονία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φέτος θα είναι η απουσία του Mega εάν δεν συμφωνήσει με νέα εκπομπή, η Βίκυ Σταυροπούλου θα γιορτάσει τα 20 χρόνια του Mega ως Taxi
Girl που την αγαπήσαμε για 2 σεζόν, ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας δίνει μαθήματα γλυκιάς
αλχημείας, ενώ παίζει να δούμε τον αδυνατισμένο Ηλία Μαμαλάκη στο Μπουκιά Και Συχώριο, η Κατερίνα Στικούδη θα είναι και φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης του Mega Star, αλλά
και ταυτόχρονα με τον Κώστα Φραγκολιά θα παρουσιάσουν τα ρεκόρ Γκίνες, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορεί να μην γράψει σίριαλ αλλά θα παρουσιάσει το Twenty με τα καλύτερα του Mega από το 1989 μέχρι σήμερα που ψήφισε το κοινό μέσω του internet.

Σειρές: Φέτος πλούσιο το menu των σίριαλ του Mega, πολλά νέα σίριαλ, αγαπημένοι ηθοποιοί, και τηλεταινίες παλιών σειρών που αγαπήσαμε
και διαμορφωμένη
ζώνη Megalicious Classics με ιστορικά σίριαλ.

Από τις περσινές παραγωγές ο Λάκης ο Γλυκούλης με πολλές νέες αφίξεις, το L.A.P.D. με τις
περιβόητες εξελίξεις, το αγαπημένο των περιοδικών Τα Μυστικά της Εδέμ με νέες εξελίξεις και την επανεμφάνιση του Αλέξανδρου Σταύρου στην TV, οι 7 Θανάσιμες Πεθερές
για 7η χρονιά και με πρώτη για φέτος την Μαρία Καβογιάννη ως Αρχαία Πεθερά, και η
Πολυκατοικία του Θανάση Μπαλαφούτη με νέες ιστορίες.

Από τα νέα σίριαλ θα δούμε.

Την Ζωή της Άλλης με την Κάτια Δανδουλάκη, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Αθηνά Οικονομάκου. Η υπόθεση 2 κορίτσια η Ελπίδα και η Ξένια μεγαλώνουν στο ίδιο ορφανοτροφείο. Η Ελπίδα αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να γίνει σέφ, η Ξένια βλέπει στα αρχεία του ορφανοτροφείου ότι εκείνη έχει γιαγιά μια πλούσια κληρονόμο την Κάτια και εκείνη αποφασίζει να κλέψει την ταυτότητα της φίλης της και να παρουσιαστεί στην Κάτια ως εγγονή της. Οι 2 κοπέλες ακόμη ερωτεύονται τον ίδιο άντρα και οι εξελίξεις πολλές.

4 με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Νίκο Κουρή και τον
Πάνο Μουτζουράκη. Η υπόθεση 4 αδέλφια, 4 άντρες, 4 διαφορετικές ζωές που μεγαλώνουν
μέσα σε μια τυπική ελληνική οικογένεια. Ο Άλκης σταθερός σαν τον χειμώνα (Ν.Κουρής), ο
Βασίλης (Ο.Παπασπηλιόπουλος) γλυκός σαν την άνοιξη, ο Άρης (Π.Μουτζουράκης) κεφάτος σαν το καλοκαίρι και ο Πέτρος (Χ.Παπακαλιάτης) που μοιάζει με το φθινόπωρο κυνικός, περίεργος και ρομαντικός.

Μ+Μ (Η Ωραία και το Τέρας) από την σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα και τον σκηνοθέτη του Ευτυχισμένοι Μαζί Ανδρέα Μορφονιού η

Παναγιώτα Βλαντή και ο Φανής Μουρατίδης συνυπάρχουν στο σίριαλ αυτό. Η υπόθεση η
Μαργαρίτα μπαλαρίνα αριστοκρατικής καταγωγής και κορίτσι των Βορείων Προαστίων και μάνα 3 αγοριών και ο Μιχάλης rock star πατέρας 3 κοριτσιών. Οι 2 πρωτοσυναντήθηκαν πριν από χρόνια όταν ο Μιχάλης προκάλεσε ένα ατύχημα στην Μαργαρίτα. Σήμερα ο Μιχάλης μετακομίζει δίπλα από την Μαργαρίτα και γίνεται χαμός και μετά ένας έρωτας μεγάλος.

Μίλα Μου Βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά μετά τα Υπέροχα Πλάσματα του Alpha γράφει ένα σίριαλ που είναι βασισμένο στην στήλη της Athens Voice. Μια παρέα 8 ανθρώπων που
σταδιακά θα τους ενώσει ένας κοινός σκοπός: η δημιουργία ενός χώρου entertainment στο Γκάζι και πολλά που θα δούμε στο σίριαλ.

Οικογένεια Βλάπτει: Οι Ρήγας-Αποστόλου επιστρέφουν μετά το Κόκκινο Δωμάτιο υπογράφουν ένα νέο σίριαλ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Μια οικογένεια από τον Καρέα γίνεται άνω κάτω όταν η κόρη τους αποφασίζει να παντρευτεί. Η οικογένεια δεν θέλει να διαλυθεί η θαλπωρή τόσων χρόνων. Τα παιδιά χάνουν τα χρήματα τους και γυρνάνε στην οικογενειακή εστία. Ρώπα, Μπουλάς, Δαδακαρίδης, Λάμπρη
, Ανδρούτσου, Βογιατζής είναι το cast της σειράς.

Parents: Μετά το Σ'Αγαπώ, Μ'Αγαπάς της Δήμητρας και του Θοδωρή και το αποτυχημένο Θα
Σ'Αγαπώ Για Πάντα του ΑΝΤ1, η Ρένια Λουιζίδου και ο Κώστας Κόκλας ως παντρεμένο
ζευγάρι με παιδιά. Και τα προβλήματα θα πρωταγωνιστούν στο σίριαλ τα οποία θα είναι με χιουμοριστικό τρόπο.

Τρίτος Νόμος: Μετά την Δέκατη Εντολή του Alpha, ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, αυτοτελή επεισόδια με αληθινές ιστορίες που σόκαραν το πανελλήνιο και φόνοι που γράφτηκαν στα αστυνομικά ρεπορτάζ.


3
αγαπημένα σίριαλ θα δούμε σε μορφή
τηλεταινίας. Τις 3 Χάριτες με τις αδελφές Χαρίτου σε νέες περιπέτειες, το 50-50 με το Μεγάλο Φαγοπότι της παρέας και τους
Ευτυχισμένους Μαζί να αποκτούν παιδιά
πολλά. Όσο για την ζώνη Megalicious Classics από Δευτέρα θα δούμε τις 3 Χάριτες, το Δις Εξαμαρτείν, την Νταντά και το Είσαι το Ταίρι Μου, ενώ 50-50, 2 Ξένοι, Απαράδεκτοι, Dolce Vita, Παρά Πέντε κι άλλα πολλά θα δούμε από Νοέμβρη και μετά στην ζώνη αυτή που έφτιαξε το Mega.

Ενώ οι αγώνες του Champions League κάθε Τρίτη θα χτυπάνε κόκκινο στο Mega.

ANT1

Στον ενημερωτικό τομέα ο Γιώργος

Παπαδάκης θα μας λέει και φέτος Κ
αλημέρα Ελλάδα μαζί με τον Στρατή Λιαρέλλη, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα αποδείξει πολλά θέματα της
καθημερινότητας αλλά
ταυτόχρονα θα είναι και φέτος στο τιμόνι του δελτίου (μεγάλος
ντόρος έγινε το καλοκαίρι για αυτό), ενώ ο Γιώργος Καραμέρος με τον Σπύρο Χαριτάτο
θα κάνουν πρωινή παρέα τα weekend.





















Στον ψυχαγωγικό τομέα ο ΑΝΤ1 φέτος βάζει στοιχήματα, realities, shows, εκπομπές είναι

τα γερά του χαρτιά. Ο Πρωινός Καφές από τα χέρια της Βίκυς Καγιά πάνε στα χέρια της Ευγενίας Μανωλίδου, πολλά
πρόσωπα θα απαρτίσουν το πάνελ και η Λίτσα Πατέρα που και φέτος στα 20 χρόνια του καναλιού θα λέει τα ζώδια. Η Τατιάνα Στεφανίδου μένει στον ΑΝΤ1 με νέα εκπομπή με ανάλαφρα θέματα lifestyle και όχι μόνο, η παρέα του Αντώνη Κανάκη με το Ράδιο Αρβύλα για 3η χρονιά θα καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της

επικαιρότητας, η Μαρί Κυριακού και φέτος θα δώσει φιλανθρωπικό αγώνα Με Αγάπη, ο Θέμος Αναστασιάδης με το Όλα 10 θα χτυπήσει κόκκινο σε σάτιρα. Από τα realities θα δούμε: το Love Bites που θα δούμε πως ο έρωτας
περνάει από το
στομάχι, το Next Top Model με την Βίκυ Καγιά ως άλλη Tyra Banks να βγάλει νέα μοντέλα, το Uri Geller ο διάδοχος με τον Χρήστο Φερεντίνο που θα βγάλει νέους Uri Geller, το X-Factor για 2η χρονιά που θα βγάλει νέους τραγουδιστές, το Wipeout με την Ελένη Καρποντίνη σε ένα τηλεπαιχνίδι φανταστικό και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 3 με νέα ταλέντα έκπληξη.

Σειρές: Μπορεί να δούμε παλιά και αγαπημένα, αλλά για λίγο καιρό ακόμη η ζώνη 20 χρόνια ΑΝΤ1 με τα σίριαλ της τελευταίας πενταετίας θα κρατάει παρέα.

Από τα περσινά σίριαλ η Λίτσα η κομμώτρια θα απαντήσει στα μηνύματα των φίλων της και η Ελένη Ράντου ως εργαζόμενη γυναίκα θα χτυπά με νέα επεισόδια.

Κάρμα: Ο ΑΝΤ1 επανέρχεται στα δραματικά κάθε μέρα. Βασισμένο σε χιλιανό σίριαλ, η Βάνα Δημητρίου και πάλι υπογράφει το σενάριο. Η υπόθεση η Σμαράγδα φωτογράφος που μένει στην Αμερική έφυγε από την Ελλάδα επειδή έζησε ένα δράμα έχασε το μωρό που γέννησε όπως είπε ο γιατρός της. Η ίδια γυρνά στην Ελλάδα και στο ταξίδι την ακολουθεί η φίλη της Πέρσα. Ανατροπές πολλές θα έχει το σενάριο της σειράς. Οι ηθοποιοί πάρα πολλοί αγαπημένοι.

DR Roulis: Ο Χάρης Ρώμας και πάλι στον ΑΝΤ1 με ένα σίριαλ που θα αγαπηθεί. Ένας
μεγαλογιατρός, ο Αλέξανδρος Φικιώρης χάνει τα πάντα και όλα αυτά μέχρι που μια φτωχή οικογένεια τον βοηθάει. Πολλές περιπέτειες και ανατροπές θα έχει και αυτή η σειρά.

Κύριος και Κυρία Ζώνα: Ένα ζευγάρι πετυχημένο που παρουσιάζει τις ειδήσεις έχουν πίσω από τα φώτα αλλιώτικη ζωή, εκείνη τα φτιάχνει με νέο ρεπόρτερ και εκείνος με τον γιο του καναλάρχη. Ο Στέφανος αποφασίσει να φύγει από το κανάλι για να πάει σε άλλο που του δίνουν πολλά. Όταν το ακούει ο καναλάρχης το θεωρεί αχαριστία και καταλάθος χτυπά το
ν Στέφανο και μένει φυτό και ξαφνικά αποφασίζει να βάλει έναν ηθοποιό που μοιάζει με τον Στέφανο και εκείνος θα αντιμετωπιστεί από τον εραστή και από την Αγάπη την οποία την ερωτεύεται. Μιχάλης Μαρίνος και Άντα Λιβιτσάνου συμπρωταγωνιστούν στο σίριαλ αυτό.

Άστρα Να Πάνε: Αυτοτελείς ιστορίες με σχέσεις που ταιριάζουν ζωδιακά, ο Γιώργος Πανόπουλος, αστρολόγος θα αφηγείται και θα αναλύει τις ζωδιακές σχέσεις. Η Ιωάννα Πηλίχου και ο Αποστόλης Τότσικας θα κάνουν την αρχή στις ιστορίες της σειράς.

Ονειροπαγίδα: Σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα και σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση. Εκείνη μια ιδιοκτήτρια περιοδικού και κακομαθημένη, εκείνος ναυτικός, χήρος με 3 παιδιά. Θα γνωριστούν όταν εκείνη μπαίνει ως νύφη σ'ένα καΐκι για να παντρευτεί χωρίς την ευχή του πατέρα της τον γιο του ανταγωνιστή του και αντί για την εκκλησία πέφτει στην θάλασσα και γνωρίζει τον Πέτρο και έτσι ένας έρωτας γεννιέται. Μαρία Σολωμού και Γιώργος Καραμίχος σε ένα σίριαλ όνειρο.

Διπλή Ταρίφα: Του Πάνου Αμαραντίδη που εκτός του Σ'αγαπάω πάρκαρε που σκίζει στο Mediasoup γράφει και σίριαλ στον ΑΝΤ1. Η υπόθεση ο Μιχάλης ένα λαϊκό παιδί που δουλεύει ταξιτζής, η Τατιάνα πλούσια και καλλονή που αγαπάει έναν νεαρό πλούσιο επίσης. Γνωρίζονται και ο έρωτας γεννιέται.

Ενώ και φέτος η Prime Eleven με τον 4ο κύκλο του Prison Break, τον 5ο κύκλο του Grey's Anatomy και με άλλα ξένα σίριαλ θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Επίσης το Project Runway με την Heidi Klum, η Ugly Betty, το Extreme Makeover Home Edition και πολλά ακόμη προγράμματα αγορασμένα από την Αμερική θα είναι στο εναλλακτικό πρόγραμμα που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Europa League, F1, A1 θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στον ΑΝΤ1.

ALPHA

Στον ενημερωτικό τομέα μεγάλη σελίδα αλλάζει στα πρωινά. Ο Αυτιάς φεύγει, ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου έρχονται με το Πάνω Στην Ώρα, ένα εναλλακτικό πρόγραμμα στην πρωινή ζώνη, ενώ το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ θα είναι εναλλακτικό αρκετά φέτος.


Στον ψυχαγωγικό τομέα που θα τα δώσει όλα για όλα ο Alpha. Η Ελένη Μενεγάκη για 5η χρονιά θα σερβίρει καφέ στον Alpha με μεγάλη επιτυχία, ενώ για 2η χρονιά η Ναταλία και η Σίσσυ θα είναι μές την καλή χαρά, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη θα είναι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, ενώ για άλλη μια χρονιά η Κατερίνα Καραβάτου θα μας λέει τα κούς κούς της ημέρας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα αντιμετωπιστεί δίπλα από τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά με το Fatus Olus στην θέση του Γιώργου Μητσικώστα (ο οποίος θα είναι στο Mediasoup), ενώ ο ίδιος θα κάνει και εκπομπή μαγειρικής-έκπληξη αλλά και σατιρική εκπομπή όταν θα λείπει ο Λάκης. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα τα χώσει σε όλους και φέτος με το Τσαντίρι του, ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι ο εφιάλτης της κουζίνας και φέτος, ο Νίκος Σαμοίλης θα τα κάνει όλα για λογαριασμό μας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και φέτος θα ανοίξει το πακέτο, η Έμυ Λιβανίου θα συνεχίσει με το 10 ενώ το Κάτι Ψήνεται και φέτος θα ανοίξει την όρεξη των τηλεθεατών. Σειρές δεν θα δούμε μετά το φετινό βατερλώ με όλα τα σίριαλ του καναλιού αλλά στην θέση τους ξένες ταινίες, shows και εκπομπές θα απαρτίσουν το prime time.

ALTER

Στον ενημερωτικό τομέα ο Γιώργος Αυτιάς θα μας λέει Καλημέρα μέσα από το Alter από την Δευτέρα αυτή. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Σωτήρης Ξενάκης και ο Άκης Παυλόπουλος και φέτος θα μας λένε τα νέα της ημέρας μέσα από το Alter, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο Αντώνης Παπαδόπουλος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και φέτος θα βρίσκονται στο Alter, το ίδιο και η Αγγελική Νικολούλη.

Στον ψυχαγωγικό τομέα η Βάσια Λόη θα κάνει παρέα κάθε απόγευμα, η Φαίη Σκορδά για 4η χρονιά θα μας κάνει πολύ μπλά μπλά με το κοινό, η Αννίτα Πάνια με μια εκπομπή βραδυνή και με τα Παρατράγουδα για άλλη μια χρονιά πιθανόν, η Νανά Παλαιτσάκη έχει τώρα και την δική της εκπομπή στο Alter, αφού κάθε Παρασκευή θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις, το Lifestyle αλλάζει με νέα πρόσωπα αφού Παπαδάκης και Νομικού είναι στο Mega μαζί, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πάρει την σκυτάλη από την Βάσια Λόη στον θρόνο της παρουσιάστριας του TV Weekend.

STAR

Η ψυχαγωγία κερδίζει στο Star. Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει την Πρωινή της Μελέτη, ο Θανάσης Πάτρας θα μαγειρεύει παρέα με την Ντίνα Νικολάου (πρώτη φορά δεν θα δούμε πρωινάδικο αφού η κατάρα υπάρχει ακόμη). Η Χριστίνα Λαμπίρη θα λέει τα νέα της showbiz μέσα από το Super Star, ο Φώτης και η Μαρία θα έχουν δική τους απογευματινή εκπομπή, ο Αιμίλιος Λιάτσος και φέτος θα λέει τις ειδήσεις στο Star, η Πετρούλα Κωστίδου θα λέει τον καιρό όπως η ίδια το ξέρει και φέτος και η Μαρία Σταματέρη θα φιλοξενεί πρόσωπα της showbiz στο Gala. Ακόμη ξένα σίριαλ, ταινίες και cartoon θα είναι το πρόγραμμα του Star και φέτος.

Αυτά θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2009-2010, όταν αρχίσουν όλα θα δούμε ποιοι θα κερδίσουν και ποιοι θα χάσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !