ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ 30-1+AGB

5
........
Μια ανάσα για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ. H τελική προσφορά του ΣΚΑΪ ανέβηκε στα 19,950 εκατομμύρια ευρώ για την τριετία και μάλιστα όλα σε μετρητά! Η προσφορά του ΣΚΑΪ είναι ίδια με αυτή που είχε κάνει ο Alpha πριν αποσυρθεί.




,,,,
Η στιγμή που περιμέναμε, έφτασε. Ο τελικός του X FACTOR είναι γεγονός!
Σήμερα στις 9 το βράδυ, 4 φιναλίστ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του μεγάλου νικητή! Οι διαγωνιζόμενοι θα τραγουδήσουν 2 κομμάτια καθένας, ένα δικής τους επιλογής κι ένα που επέλεξε ο κριτής - μέντοράς τους. Οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, από τη λήξη του ημιτελικού και μέχρι τη βραδιά του τελικού, οπότε ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει ότι οι γραμμές έκλεισαν.

Ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony BMG κι ένα jeep patriot της Chrysler περιμένουν τον νικητή του X FACTOR.


Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, o τελικός του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Οι 12 διαγωνιζόμενοι, που έχουν αποχωρήσει από το Show, θα βρεθούν για μια ακόμα φορά στη σκηνή του X FΑCTOR και θα τραγουδήσουν σε σχήματα που θα συζητηθούν. Επίσης, συμμετέχοντες που έκαναν εντύπωση κατά την διάρκεια των auditions και κέρδισαν την αγάπη του κοινού αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στα live shows, θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του X FACTOR, σε μία εμφάνιση - έκπληξη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Τέλος, καλεσμένη στο X FACTOR LIVE FINAL θα είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θα τραγουδήσει παλιές και καινούριες της επιτυχίες.

To Χ Factor μας αποχαιρετά σήμερα με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και μας υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο X Factor 2!

Η ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ στο πλατό του Χ FACTOR… σήμερα;







Πρόταση στον ΣΑΒΒΑ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑ ετοιμάζουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ στον ALPHA







,


Η λέξη «soon» (σύντομα) κυριαρχεί από χθες στην Κάντζα. Με τη λέξη αυτή ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha κ. Ρικ Σπίνερ προσδιόρισε χρονικά τις σαρωτικές αλλαγές που θα κάνει το RTL στο κανάλι. Αλλαγές που θα περιλαμβάνουν περικοπές στο πρόγραμμα αλλά και μείωση προσωπικού.

,,,
«Εχουμε έσοδα 100 εκατομμυρίων ευρώ και έξοδα 140», είπε ο κ. Σπίνερ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη μείωση προσωπικού που είχε αναγγελθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης και επέφερε μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους.

,,,
Χθες πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των δημοσιογράφων με την παρουσία της ΕΣΗΕΑ, ενώ η Ενωση Τεχνικών Τηλεόρασης με ανακοίνωσή της δηλώνει πως σε περίπτωση απολύσεων θα αντιδράσει δυναμικά.Ο κ. Σπίνερ κατέβηκε στο χώρο των ειδήσεων χθες το μεσημέρι και μιλώντας με δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε συνολικές περικοπές το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας πως ήδη γίνονται στον τομέα του προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση που προκρίνει η νέα διοίκηση του Alpha για τη μείωση του προσωπικού είναι η εθελούσια έξοδος 100 τουλάχιστον εργαζομένων με δελεαστικούς όρους επιπλέον αποζημίωσης για όσους αποχωρήσουν.

,,,
Οι συγκεκριμένες αποφάσεις, τόσο για το προσωπικό όσο και για το πρόγραμμα, θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ η υλοποίηση των μέτρων θα αρχίσει τον Απρίλιο.Στον Alpha επικρατεί αναβρασμός και ανησυχία στον τομέα των ειδήσεων, επειδή θεωρείται πως η πιο δραστική παρέμβαση θα αφορά στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Ως δείγμα προθέσεων της νέας διοίκησης αναφέρονται η κατεύθυνση που δόθηκε και οι αλλαγές στο περιεχόμενο του κεντρικού δελτίου, ενώ ήδη ακούστηκε το σενάριο για τη μεταφορά του κεντρικού δελτίου στις 7 το απόγευμα.

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΡΟΥΔΗ ΜΑΤΙΝΑ(ΕΤ)


..
.
.
.
.
.
..
.
.
ΠΕΜΠΤΗ 29-1
Prime time (συνολο+15-44)

21:00 με 22:00

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ (21:00 με 22:30) 35.3 18.7
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ(21:00 με 22:20) 26.3 31.5
7 ΖΩΕΣ 5.3 7.3

22:00 με 23:00

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 22.0 26.1
ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ 16.5 9.6
BELLAS TV 13.7 15.3

23:00 με 00:00

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 22.8 13.1
EXTEME MAKE OVER 14.1 17.3LOST 9.0 13.2

00:00
ΖΟΥΓΚΛΑ 18.1 10.7

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λοιπόν, ανακαλύψαμε πώς γλύτωσαν τις μειώσεις μισθού οι Χαριτάτος-Καραμέρος: με έναν πολύ απλό τρόπο, μειώνοντας το μπάτζετ απολύοντας συνεργάτες τους! Απέλυσαν έναν χθές "για λόγους μείωσης κόστους", να δούμε αν θα διώξουν κι άλλους.
    Καλό κόλπο, γιατί δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PLAKA MAS KANEI ANWNUMOS E;AN EINAI DUNATON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος 1.43
    milas sobara h einai mia blakia dikoia sou;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρακαλω να μην γραφει ο καθενας οτι θελει...
    Μολις ανεφερα στον κ.ΧΑΡΙΤΑΤΟ το μηνυμα σου ανωνυμε 1:43 και μου ειπε πως δεν ειναι αληθεια,τωρα αν δεν ηθελε να μου πει την αληθεια αυτο ειναι αλλο θεμα εγω παντος επρεπε να πω τι μου ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή είπε ο κ. Χαριτάτος ότι δεν απολύθηκε κανείς από την εκπομπή του; Περίεργο, γιατί εγώ έμαθα ότι απολύθηκε και δεύτερη ρεπόρτερ χθές "για λόγους μείωσης εξόδων"!!
    Περίεργο, αλλά γρήγορα θα διαπιστωθεί η αλήθεια: αγαπητέ tvnea αν θέλεις να κάνεις ρεπορτάζ πάρε 2-3 τηλέφωνα και στους συνεργάτες της εκπομπής, στην παραγωγή, ή σε όποιον άλλον ξέρεις και ρώτα "ρε παιδιά, απολύθηκε κανείς;" Φαντάζομαι ότι δεν θα δυσκολευτούμε να μάθουμε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !